Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
V jakém nej autě ste jeli ?
to abdul&bombarder: ja se k tomu uz nebudu moc vyjadrovat na to jsem moooc mladej abych to mohl obektivne zhodnotit. Ja jen ze treba ostrava mela jednu z nejlepe vybavenych VS u nas, byly tam nejvetsi kapacity i z ciziny. Pry kdyz bylo nejake zbozi tak se dostalo do ostravy (banany, jeany a takovy pikacoviny), ale ja to nemuzu zhodnotit protoze takove veci me v tu dobu nezajimaly
Taky mel takovej hornik nadprumernej plat v CR a byl v ty dobe IN........ no proste to je muj nazor intelektualove proste v te dobe nehrali PRIM proto se take nemeli tak "dobre" jako delnici.
Ale co ted je to mozna naopak...
btw nechci se svama hadat, ale proste si myslim, ze to tak je, kdyz me presvedcite o opaku tak ho treba zmenim

btw nechci se svama hadat, ale proste si myslim, ze to tak je, kdyz me presvedcite o opaku tak ho treba zmenim

Originál zaslal JFK
[B]obcas mi to tady prijde jak na foru minimalne ferka nebo lamba: jaky zazitky? jaky fanda znacky? bmw je good kara, ale zase zadnej zazrak (z bodu A a do bodu B -tot vse:)) Jo M3 (a i M5), to je jiny kafe, ale z tim jsem zazil z par lidma takovy prdele, ze to nema cenu nekomu vypravet. Proste mi to prijde zbytecny, kdyz v tom aute pri ty prdeli nesedeli, tak nepochopi...
ver tomu, ze i kdyz sem nemel M-ko tak jsem v tom jel, vim co to umi a s trochou inteligence bych (bychom) to pochopili:)
Originál zaslal skautik
[B]to abdul&bombarder: ja se k tomu uz nebudu moc vyjadrovat na to jsem moooc mladej abych to mohl obektivne zhodnotit. Ja jen ze treba ostrava mela jednu z nejlepe vybavenych VS u nas, byly tam nejvetsi kapacity i z ciziny. Pry kdyz bylo nejake zbozi tak se dostalo do ostravy (banany, jeany a takovy pikacoviny), ale ja to nemuzu zhodnotit protoze takove veci me v tu dobu nezajimalyTaky mel takovej hornik nadprumernej plat v CR a byl v ty dobe IN........ no proste to je muj nazor intelektualove proste v te dobe nehrali PRIM proto se take nemeli tak "dobre" jako delnici.
btw nechci se svama hadat, ale proste si myslim, ze to tak je, kdyz me presvedcite o opaku tak ho treba zmenim![]()
jasne, banany a jeansy chodily do Ostravy

ver mi, ze te nebudu te presvedcovat:) protoze ono vlastne o nic nejde ze...
Originál zaslal abdul
[B]ver tomu, ze i kdyz sem nemel M-ko tak jsem v tom jel, vim co to umi a s trochou inteligence bych (bychom) to pochopili:)
no prave, proto nema smysl se o tom zminovat, neee?:))))
spis jde o konkretni zazitky (s policii, speed po Praglu ve 280-ti apod). a to taky nevidim duvod nekomu tlumocit, kdyz nezazil.
a golfistum uz vubec ne, ze bomprdele:fuckoff:
Originál zaslal Miss.Bombman
[b] Urcite bych tak byl zvedavy, na ty tvoje kokotiny jak jsi jezdil po praglu. To mas pravdu.
du hast recht, krom toho JFK vubec neumi jezdit a hlavne je s nim nuda, proto bude nejvic uplne nejlepsi dal strkat hlavu do hnoje a nejezdit za tema zlyma panama do Praglu, co nemaj radi banany a koktavky

“Ability is what you're capable of doing.”
Originál zaslal JFK
[B]Jasně, tyhle hlášky mi připomínaj cigány, když ospravedlňujou svoje chování: "všici jsou skíni a nikdo nas nema rád, jóóó za komůnistů jsme se měli líp":(
trosku vedle JFK, ale neva... vy v Praze podle me jeste poradne ani nevite co jsou morgosi zac... doporucuju tyden v Ostrave v Privoze...

Originál zaslal JFK
[B]no prave, proto nema smysl se o tom zminovat, neee?:))))
spis jde o konkretni zazitky (s policii, speed po Praglu ve 280-ti apod). a to taky nevidim duvod nekomu tlumocit, kdyz nezazil.
a golfistum uz vubec ne, ze bomprdele:fuckoff:
jsme s policii zas zazili jiny veci, tak by to byla takova vymena zkusenosti...

vsichni tady neuctivame Golfa jakozto The Best ze:)
Nebudu se míchat do Ostravy a proběhlého srazu, ale to co se tam dělo se děje i v Čechách, 30 km od Prahy.
Přestal jsem jezdit na sprinty do Chráš?an, neb se tam začaly sjíždět z 90% samé Shade a auta do 30k. Nic proti tomu, ale rozhodně nestojím o urážky typu "frajírek z Prahy" a pod., které si tam člověk svojí účastí vyslouží.
Místo aby byli rádi, že tam přijede rychlý a ne zase tak uplně obyčejný auto, tak majitele uráží a ve finále někdo i poškrábe lak.
Kdybych pořádal nějaký sraz, autům nad 200 či 250 koní dám VOLNÝ vstup a vyhradím jim místo někde za páskou, aby se majitelé nemuseli bát, jaké závistivé hovado jim auto poškodí.
Ze začátku jsem byl na všechny srazy natěšený a nic jsem nevynechal, nicméně už si taky vybírám a nedivím se majitelům Ferrari a podobných aut, že dělají to samé.
A to mám auto za čtvrtinu ceny. Takže momentálně hurá na Mimoň a dál se uvidí.
Přestal jsem jezdit na sprinty do Chráš?an, neb se tam začaly sjíždět z 90% samé Shade a auta do 30k. Nic proti tomu, ale rozhodně nestojím o urážky typu "frajírek z Prahy" a pod., které si tam člověk svojí účastí vyslouží.
Místo aby byli rádi, že tam přijede rychlý a ne zase tak uplně obyčejný auto, tak majitele uráží a ve finále někdo i poškrábe lak.
Kdybych pořádal nějaký sraz, autům nad 200 či 250 koní dám VOLNÝ vstup a vyhradím jim místo někde za páskou, aby se majitelé nemuseli bát, jaké závistivé hovado jim auto poškodí.
Ze začátku jsem byl na všechny srazy natěšený a nic jsem nevynechal, nicméně už si taky vybírám a nedivím se majitelům Ferrari a podobných aut, že dělají to samé.
:Originál zaslal Bubi
[B]Nebudu se míchat do Ostravy a proběhlého srazu, ale to co se tam dělo se děje i v Čechách, 30 km od Prahy.
Kdopak ti Bubiku ublizil ? ...............
Kdopak ti Bubiku ublizil ? ...............
:fight: