Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
V jakém nej autě ste jeli ?
Originál zaslal rene kurc
No tak to je hnus Bubi,zabít málo.Jinak klobouk dolů,že tu konečně člověk z Práglu napsal na toto téma něco reálnýho a né jó ostrava,jó vydláci a další bla bla bla....
ty jseš moc háklivej na Ostravu, co?:) Tos měl vidět ksichty v práci, když jsem tam nastoupil: 60 lidí a z toho tři Sháde, a jeden Mercury. A najednou mladej v BMW coupe (xenony, 17 motorsporty ap). Za dva měsíce jsem ty cesty do worku začal střídat s Mkem. To už nerozdejchalo ani vedení. A ve finále jsem k tomu párkrát přidal i Green spirita (salon 325-ka ala Kříža). Tři báwa točit dokolečka bylo už moc na celej Palác Kultury a tak jsem taky našel obtisk klíčů na dveřích:mad:
-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal JFK
ty jseš moc háklivej na Ostravu, co? Tos měl vidět ksichty v práci, když jsem tam nastoupil: 60 lidí a z toho tři Sháde, a jeden Mercury. A najednou mladej v BMW coupe (xenony, 17 motorsporty ap). Za dva měsíce jsem ty cesty do worku začal střídat s Mkem. To už nerozdejchalo ani vedení. A ve finále jsem k tomu párkrát přidal i Green spirita (salon 325-ka ala Kříža). Tři báwa točit dokolečka bylo už moc na celej Palác Kultury a tak jsem taky našel obtisk klíčů na dveřích
:lool2: hmm, jsem zvedavy, kdo ti to zbaští, ze otisk byl k vuli bawum..

Originál zaslal Bubi
Nebudu se míchat do Ostravy a proběhlého srazu, ale to co se tam dělo se děje i v Čechách, 30 km od Prahy.
Přestal jsem jezdit na sprinty do Chráš?an, neb se tam začaly sjíždět z 90% samé Shade a auta do 30k. Nic proti tomu, ale rozhodně nestojím o urážky typu "frajírek z Prahy" a pod., které si tam člověk svojí účastí vyslouží.
Místo aby byli rádi, že tam přijede rychlý a ne zase tak uplně obyčejný auto, tak majitele uráží a ve finále někdo i poškrábe lak.
Kdybych pořádal nějaký sraz, autům nad 200 či 250 koní dám VOLNÝ vstup a vyhradím jim místo někde za páskou, aby se majitelé nemuseli bát, jaké závistivé hovado jim auto poškodí.
Ze začátku jsem byl na všechny srazy natěšený a nic jsem nevynechal, nicméně už si taky vybírám a nedivím se majitelům Ferrari a podobných aut, že dělají to samé.
A to mám auto za čtvrtinu ceny. Takže momentálně hurá na Mimoň a dál se uvidí.
hmm jedno jsme s brachou chytli borca co mu auto objizdel klicem, chodil pak mesic obema rukama do pravyho uhlu, jeste dnes nas pekne zdravi :/ jsou to kurvy, nechapu to, ale dokonce i mati ma na Kacku cerstve ryhy po klicich ci korunach

Originál zaslal vally
Jojo, některý lidi jsou strašný, místo aby byli rádi, že na sraz přijede nějaká pořádná kára, tak majitele pomlouvaj, jak to jde. Podle mě to není o tom, kde se sraz koná, ale o lidech. Na druhou stranu je fakt, že lidi z menších měst ( popř. vesnic ) k tomu maji větší sklony.
tak to teda nevim...

Originál zaslal skautik
hmm jedno jsme s brachou chytli borca co mu auto objizdel klicem, chodil pak mesic obema rukama do pravyho uhlu, jeste dnes nas pekne zdravi :/ jsou to kurvy, nechapu to, ale dokonce i mati ma na Kacku cerstve ryhy po klicich ci korunach![]()
Musí to být totální lopata, která se ti podepíše na auto. Radši na to nechci ani myslet.:gun11: :gun03:
Originál zaslal Bubi
Nebudu se míchat do Ostravy a proběhlého srazu, ale to co se tam dělo se děje i v Čechách, 30 km od Prahy.
Přestal jsem jezdit na sprinty do Chráš?an, neb se tam začaly sjíždět z 90% samé Shade a auta do 30k. Nic proti tomu, ale rozhodně nestojím o urážky typu "frajírek z Prahy" a pod., které si tam člověk svojí účastí vyslouží.
Místo aby byli rádi, že tam přijede rychlý a ne zase tak uplně obyčejný auto, tak majitele uráží a ve finále někdo i poškrábe lak.
Kdybych pořádal nějaký sraz, autům nad 200 či 250 koní dám VOLNÝ vstup a vyhradím jim místo někde za páskou, aby se majitelé nemuseli bát, jaké závistivé hovado jim auto poškodí.
Ze začátku jsem byl na všechny srazy natěšený a nic jsem nevynechal, nicméně už si taky vybírám a nedivím se majitelům Ferrari a podobných aut, že dělají to samé.
A to mám auto za čtvrtinu ceny. Takže momentálně hurá na Mimoň a dál se uvidí.
Je to presne tak... naprosty souhlas... :gobeer:
Originál zaslal JFK
ty jseš moc háklivej na Ostravu, co?:) Tos měl vidět ksichty v práci, když jsem tam nastoupil: 60 lidí a z toho tři Sháde, a jeden Mercury. A najednou mladej v BMW coupe (xenony, 17 motorsporty ap). Za dva měsíce jsem ty cesty do worku začal střídat s Mkem. To už nerozdejchalo ani vedení. A ve finále jsem k tomu párkrát přidal i Green spirita (salon 325-ka ala Kříža). Tři báwa točit dokolečka bylo už moc na celej Palác Kultury a tak jsem taky našel obtisk klíčů na dveřích:mad:
mam taky klicem obtahnuty auto.... nic nenadelas...
to JFK: nejsem moc háklivej na ostravu starouši,sem tam sice 3x týdně,kdysi jsem tam makal a chodil do školy.Jde mi jen o to ,že se do vás (tady nikdo nenaváží) tak by bylo ok kdyby to tak bylo i z Vaší strany.Jó a o závistivých lidech mi nic nevyprávěj,jsem v paneláku nejmladší a každý den v jiný káře.To máš vidět ty pohledy a maj problém odpovědě na pozdrav...