Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

V jakém nej autě ste jeli ?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vally
Kontaktovat uživatele:

#161 Příspěvek od vally »

Originál zaslal skautik
[B]tak to teda nevim... :) proste kdo na to nema tak jen nadava a krici, stejne jako nekteri fanousci fotbalu

Já bych řek, že spíš než na penězích záleží na povaze. Znám spoustu lidí, který nejsou moc bohatý a nikdy by nikoho kvůli autu nepomlouvali. A to s tím malým městem - možná je to jen můj subjektivní názor, ale mám pocit, že když si někdo v Práglu koupí pěkný auto, nikdo z toho neni hotovej, protože po Praze jezdí spousta pěknejch aut a nikdo si toho moc nevšímá. Ale na malým městě, kde se pomalu skoro všichni znaj a aut vyšší třídy tam jezdí poskromnu, je to trochu jiný. Tak trochu vím o čem mluvím, jsem z malýho města a když jsem si domů přitáhnul první báwo, skoro měsíc mě sousedi nezdravili....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#162 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal vally
[B]Já bych řek, že spíš než na penězích záleží na povaze. Znám spoustu lidí, který nejsou moc bohatý a nikdy by nikoho kvůli autu nepomlouvali. A to s tím malým městem - možná je to jen můj subjektivní názor, ale mám pocit, že když si někdo v Práglu koupí pěkný auto, nikdo z toho neni hotovej, protože po Praze jezdí spousta pěknejch aut a nikdo si toho moc nevšímá. Ale na malým městě, kde se pomalu skoro všichni znaj a aut vyšší třídy tam jezdí poskromnu, je to trochu jiný. Tak trochu vím o čem mluvím, jsem z malýho města a když jsem si domů přitáhnul první báwo, skoro měsíc mě sousedi nezdravili....

asi mas pravdu, ale je fakt ze ja se na vesnici pristehoval pred 7lety a jeste jsem se tady s nikym ze starousedliku nebavil, pravda je ze s tema co se pristehovali z mesta je to trosku jiny.
Je teda fakt, ze si o nas rikaj ze jsme zazobani a divaj se skrz prsty, ale me by zajimalo kde na to prisli.... tohle jsou podle me chudaci a ja je :fuckoff:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#163 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Bombarder
[B]:lool2: hmm, jsem zvedavy, kdo ti to zbaští, ze otisk byl k vuli bawum.. :eh:
:lool: :lool: :lool: :lool: ježíši, co je tohle za chudáka:D :D :D
Ocasek

#164 Příspěvek od Ocasek »

Originál zaslal JFK
[B]:lool: :lool: :lool: :lool: ježíši, co je tohle za chudáka:D :D :D

to je bombarder ne? :)
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#165 Příspěvek od patras Čestný člen »

Tak známej včera přivezl hotový stříbrný M3 E46, vymáčkl z toho 420PS, včera jsme se byli projet a můžu říct, že v LEPŠÍM AUTĚ JSEM V ŽIVOTĚ NEJEL.:gobeer:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Bubi

#166 Příspěvek od Bubi »

Originál zaslal patras
[B]Tak známej včera přivezl hotový stříbrný M3 E46, vymáčkl z toho 420PS, včera jsme se byli projet a můžu říct, že v LEPŠÍM AUTĚ JSEM V ŽIVOTĚ NEJEL.:gobeer:

Jsi si jistý tím výkonem? Tyhle úpravy už jdou do milionu. A schopnosti na to má jen pár lidí v republice, resp. vím o 2.
Georgis
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od Georgis »

Bubi raději se pochlub jak jsi dopadl na Mimoni? Viděl jsem tě, jak jsi jim to natíral. Jede ti to moc dobře.
Ocasek

#168 Příspěvek od Ocasek »

Originál zaslal Bubi
[B]Jsi si jistý tím výkonem? Tyhle úpravy už jdou do milionu. A schopnosti na to má jen pár lidí v republice, resp. vím o 2.

ti nevim... kolik stojí turbo, kolik přidá ps ?
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od bpytlik »

bubi: vzdyt to ma o 70 koni vic nez serie, to udela jedno turbo ne?? Se do 200k musis vejit f poho...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#170 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No to je výzva bubi,jinak včera si jim to tam pěkně nandal,ty si pojel i tu 911ku v turbu????no bylo to daleko,ale mi to tak připadalo!A co to ferko?Napiš jak to dopadlo,jinak gratuluju 911 se 408koňma!To je troufalost,klobouk dolů :mhehe:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal Bubi
[B]Jsi si jistý tím výkonem? Tyhle úpravy už jdou do milionu. A schopnosti na to má jen pár lidí v republice, resp. vím o 2.

Vykonem jsem si jist urcite ve ctvrtek byl na brzde. Pamatujete na tu M3 co se rozbila pri sprintu v Brne? Taky jeho auto, ted uz je v kupe ale koupil si jeste jedno. Prachy na to rozhodne ma.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#172 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal bpytlik
[B]bubi: vzdyt to ma o 70 koni vic nez serie, to udela jedno turbo ne?? Se do 200k musis vejit f poho...

bez turba !!!!!!!! Spec sani, spec vejfuk, chip, ostra vacka atd... vycet uprav je oravdu hooodne dlouhej.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#173 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal Bubi

Motor mu delal nejake manik v praze, ale jmeno neznam. Vim jen ze dela chipy na vsechno mozny, fotroj delal chip do Hyundai Santa-fe 2.0 CRDi a pridal mu kolem 30PS.
Kriznik

#174 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal patras
[B]Motor mu delal nejake manik v praze, ale jmeno neznam. Vim jen ze dela chipy na vsechno mozny, fotroj delal chip do Hyundai Santa-fe 2.0 CRDi a pridal mu kolem 30PS.

jenom se obavam aby tu nepadlo jmeno jednoho ... co ma firmu v kobylisich... ;)
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od Klakson »

Uhlík? :mhihi:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od Klakson »

Originál zaslal bpytlik
[B]bubi: vzdyt to ma o 70 koni vic nez serie, to udela jedno turbo ne?? Se do 200k musis vejit f poho...

200t spíš na obič motory jako třeba is, no na M3 to buda asi spíš 300t. když už, tak už G-Power :ucta:
Kriznik

#177 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Klakson
[B]Uhlík? :mhihi:

ne e ;) ten nedela chiptuning ... on dela spis silikontuning
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od Klakson »

jsem si říkal jestli nerozšířil svoje možnosti, tak nic no:walk: :P :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#179 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Bubi

mi rozumime :) par jsou vseho vsudy 2 kousky :D
skautik Čestný člen
Čestný člen

#180 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Kriznik
[B]ne e ;) ten nedela chiptuning ... on dela spis silikontuning

trochu to rozvedte tedkom si pripadam jako cervenj :D
Odpovědět