:ucta:
MURFAS: Fandim ti, jen udělej pořádnou káru aspoň 240koníků a budeš lítat jako dábel s tím lehkým autem budeš úplná raketa.
Až ho dáš do kupy rád bych to na nějakým srazu viděl.
PS:Jinak bych nechtěl vidět tu spotřebu po vyladění:
aspoň 17L a výš
filozof: to bylo jenom prirovnani...proste pokud ti vadi ze budes za povinne ruceni calovat zhruba o 300kc mesicne na vic, tak si kup 105ku za 5 tisic a budes spokojeny....Protoze jestli te 300kc/mesic rozhazi,tak na auto proste nemas....
No tak to je síla poraďte mi chci e30 325i nebo 325e nebo 524td nebo taky 525td jó a taky se tam psalo něco o e36ce,tak to je teda síla.Není problém tak mi ti tady všichni poradíme a ty si pak něco z toho vyber v roce 2010.Prostě vidím,že víš co chceš a hlavně kdy to chceš.Prosímtě až budeš chtít fukt koupit auto a budeš mít nachystané penízky tak se ptej,ale trochu rozumně! :mhehe:
no jo tak jsem asi mimo ale ty prachy až budou tak se budu muset rozhodnout a BAWORA CHCI.
Já osobně bych bral 524td kvůli pohodlí atd.
No a ta 325tds by byla super pouze v případě že bych měl na ni 180k aspoň.
Nevim proč hážete tísícema když podle mě náhradní díly třeba na tu 524td nebudou tak drahý ze zbořky třeba no a servisáky to už je pohoda.
A když koupím auto v super stavu tak budu jezdit jak kámoš 2roky bez závady, zatím pořád.(doufám)
On má 318is e36 r.v.91 a prý spolehlivější auto ještě neměl.
No a myslím že ty 3000kč měsíčně postačí plus 1000 bokem kdyby něco.
Ja mam blbeho diesla,jezdim jenom po meste a obcas nekam dal kdyz potrebuju a projedu jenom na nafte nejakych 6k mesicne...Ted si vem 2xrocne gumy, desky, kotouce, 3xrocne olej a zjistis ze to mas 10k mesicne ani nevis...A to nemas nikde zadne skraslovani auta a nesmi se ti nic posrat...
boze ta debata kolik stoji povine ruceni me uplne dostava... plati se to jednou za rok a jestli nekoho boli rozdil 3k rocne tak at promine ale at si nekupuje zadny auto vubec...
jo a k tomu jak si filosof koupi tu starou plecku ktera bude hrozne spolehliva ze bude jako jeho kamos dva roky jezdit bez zavady, to me fuckt pobavilo:D
Originál zaslal Abdul [b] jo a k tomu jak si filosof koupi tu starou plecku ktera bude hrozne spolehliva ze bude jako jeho kamos dva roky jezdit bez zavady, to me fuckt pobavilo
No když to tak vidím tak nejprve dodělám školu a pak si začnu vydělávat pořádný prachy a mohu si v klidu dopřát mé BMW.
No nic 10k měsíčně zatim na auto nemám takže BMW bude muset počkat.......
:bigcry:
Originál zaslal Filozof [B]Mám možnost koupit prý 2,5litr ale nevím jestli je to 325e 2674ccm r.v.84-87 90 / 230 10,1 s 193 Km/h 8,4 l Řadový 6ti válec M20
325e 2693ccm r.v.87-89 95 / 230 10, 4 s 196 Km/h 8,4 l Řadový 6ti válec M20
325i 2494ccm r.v.86-91 125 / 222 8,3 s 218 Km/h 9,7 l Řadový 6ti válec M20
Jak to mám poznat co je to za typ auta? Nejradši bych 325i už podle výkonu. Na co si mám dát pozor,zítra to jdu s kámošem omrknout no když bude vypadat ok tak to hodim do servisu at to omrknou. Prý pouze jde blbě řadit 2rychlost a prědní blatník rez jinak prý OK. Jo a mohu ji mít za 25k.Dobrá cena ne? DIKY za radu.
10k mesicne? .. to je hovadina ... stoji to vo dost min. Moje stara 318tka chtela jen olej ( ten se dal poridit za smart body ), a brzdy ( to stoji pak korun a dela se to jednou za cas. Gumy se daj sehnat pomerne lacino .. pokud se spokojis s 15" a pokud na kazdy krizovatce negumujes tak 2 sezoby pohodlne vydrzej. Kdepak 10k ..
toz hosi to jsme si meli ujasnit hnedka ze mate ty auta na koukani:) lopolo 25k rocne, to jezdis jenom v nedeli kdyz je pekne, suchy cesty a nesni foukat ne? nebo mas vice aut a stridas to... podle me 60tis rocne ani nemrkes...