Ano je to tak:D Kamenujte me, protahnete pod kylem ci jinak ztrestejte

No a ted k memu prohresku.. Dneska jsem se totiz hnal trosku ostrejsi jizdou domu ( co me muj motorek k ostrikovacum dovolil:D ) Vychutnaval jsem si hlavne zatacky, opajel se skvelymi jizdnimi vlastnostmi, nez prisel onen osudny okamzik.. . Jedu po rovince trochu do kopecka a v odbocce z hlavni silnice jsem byl nucen opatrnym ridicem felicie vyrazne pribrzdit ze sve standartni prujezdove rychlosti touto zatackou.. to bylo jeste v pohode

Za touto odbockou, ale nasleduje dalsi kopecek a ja se rozhodl, ze mileho filckare predjedu. Trosku jsem pozapomel, ze muj bujny or je akcelerace ochotny az ve vyssich otackach a snad v tom byla trosku lenost.. no proste jsem nepodradil a jal se ho predjizdet na trojku, ktera v tu chvili mela neco kolem 2000 otacek. Moturek jen decentne hucel.. zadny standartni vytoceny rev a to me melo byt varovanim. Zkratka a dobre v tuto chvili se me zbortil svet.. pac filckar mel dobre zarazeno a jelikoz se blizila dalsi odbocka do ktere bych ho i s podrazenim nestihl predjet tak jsem se musel potupne zaradit:cry: Chut jsem si uz spravil jen tim, ze jsem mu nechal rezervu a do zatacky jsem s autem alespon lehce smyknul.. zase pouze tolik co motor dovolil:bigok: Tento manevr asi zavodnika ve felicii ( kterej mel mimochodem spolujezdce.. a ja jel sam aaaaaaauuu

) trosku vydesil, protoze v jednoproudovce kde se neda predjizdet ( no mozna by se dalo, ale na to mam sve auto moc rad:D ) hodil pravy blinkr jako, ze me chce pustit:bigok: Takze jsem se za nim tahnul jeste cca pul kilaku nez se nase cesty na dalsi krizovatce zcela rozdelili:D Takze se tu vsem omlouvam, protoze si zive umim predstavit jak chalan prave v tuto chvili lici na nejakem filcka auditku, jak s prehledem pojel BMW:cry:

Jeste jedna omluva na zaver a slibuji, ze se jiz nic takoveho nebude opakovat!:bigok: :ucta: