...teda Tve ego, Bubi, musi mit nesmirnou radost, nicmene AS&T nepodporuji. Presel jsem ke konkurenci ... JFK a Shrek by o tom mohli neco vedet? Co? ...
...Jinak chvalim posledni cislo Tuning - Magazine...opravdu by to slo, jen je sranda, jak vsechno foti JFK a vsechno pise Shrek, ale snad se vam to chlapi trochu rozjede. Jinak to bylo fakt dobry.
Originál zaslal RostaO [B]...teda Tve ego, Bubi, musi mit nesmirnou radost, nicmene AS&T nepodporuji. Presel jsem ke konkurenci ... JFK a Shrek by o tom mohli neco vedet? Co? ...
...Jinak chvalim posledni cislo Tuning - Magazine...opravdu by to slo, jen je sranda, jak vsechno foti JFK a vsechno pise Shrek, ale snad se vam to chlapi trochu rozjede. Jinak to bylo fakt dobry.
náhodou i kříža píše opravdu musim taky pochválit, jen u toho comicsu je nečitelnej jeden řádek tak příště pozor.
Doufám že budou nějaký fotky z Lánova.....
Taky jsem přešel od A&T k Tuning Magazine a jsem spokojen akorát v článcích se sem tam objeví pravopisná chyba, ale to se stává. Jinak úroveň je super a fotky jsou perfektní. Jen tak dál pánové!:ucta: :bigok:
No hned sem si na Tebe vzpoměl Bubi jak jsem tu fotku viděl,je to hnus mít férko a ještě podvádět!!! Jinak jsem si taky koupil oba časáky na dlouhé podzimní večery!!!
No ikdyž je na prodej tak si myslím jakož to majitel HP je i majitelem tohoto auta,ale to je jiná diskuze.Nebo že by mu venku dávali férka na faktůrku? No nevím,nevím...:mhehe:
Originál zaslal Lukáš [B]náhodou i kříža píše opravdu musim taky pochválit, jen u toho comicsu je nečitelnej jeden řádek tak příště pozor. Doufám že budou nějaký fotky z Lánova.....