Filcka je filcka.. nechápu jak za ni někdo může dát třeba 250.000,- když za ty prachy má voňavou BMW krasavici.. ale komu není rady, tomu není pomoci!:D
Pánové vy jste teda jezdcí. Mám mazlíka 2 měsíce a 5 dnů a najeto - ehmmm - 18.350 km. A to jsem byl jedině v Řecku (asi 5.400km) jinak normální jízda v ČR. Už i první výmenu volejíku mám za sebou (napíšu poznatky do nový diskuse).
Originál zaslal Lukke [B]Mám mazlíka 2 měsíce a 5 dnů a najeto - ehmmm - 18.350 km.
Neboj, vono se to stane časem kolikrát jen nutnost sednout za volant. Ty časy, kdy sem projezdil polovic vejplaty jen tak abych se projel jsou už dávno pryč.
Originál zaslal bpytlik [B]ja to prave ted beru jako konicka Za dobrych casu, kdy na to bylo jsem si treba jen tak natankoval plnou a jel se nekam project
Originál zaslal Lukke [B]Pánové vy jste teda jezdcí. Mám mazlíka 2 měsíce a 5 dnů a najeto - ehmmm - 18.350 km. A to jsem byl jedině v Řecku (asi 5.400km) jinak normální jízda v ČR. Už i první výmenu volejíku mám za sebou (napíšu poznatky do nový diskuse).
Originál zaslal bpytlik [B]ja to prave ted beru jako konicka Za dobrych casu, kdy na to bylo jsem si treba jen tak natankoval plnou a jel se nekam project
To delam pomerne casto .. je to misto kde relaxuju a posloucham hudbu. Doma si na to klid neudelam
no ja mam ridicak taky 11 mesicu, ale nalital jsem tak 13.5k s bmw, 4k hondou accord a asi 1.5k s chryslerem stratus. jen jediny nedani prednosti v jizde po tejdnu ridicaku, ale odnesl to jen blatnicek.