Originál zaslal patras [B]ze zadu se mi libi, ale z boku tam neco chybi. Je to vec nazoru. Je to jen takovy praktictejsi BMW s patejma dverma.
ted vas tady hodne nastvu, ale u nas v Ostrave je takovy jeden manik, jmenuje se Valek... zavodi s M3... ma BMW servis, prodejnu atd... tvrdi ze BMW zacina az od trilitru nahoru:D
Originál zaslal abdul [B]ted vas tady hodne nastvu, ale u nas v Ostrave je takovy jeden manik, jmenuje se Valek... zavodi s M3... ma BMW servis, prodejnu atd... tvrdi ze BMW zacina az od trilitru nahoru:D
No compact s pátýma dveřma,no to bych chtěl vidět.:mhehe: No myslím,že i 325ka s 192 koníkama je už slušný.Myslím,když to člověk vezme ze všech stran,pořízovačka,výkon,spotřeba,zvuk 6ti válu a pro urputné i pojístka je ještě jakš takš. :bigok:
Originál zaslal abdul [B]ted vas tady hodne nastvu, ale u nas v Ostrave je takovy jeden manik, jmenuje se Valek... zavodi s M3... ma BMW servis, prodejnu atd... tvrdi ze BMW zacina az od trilitru nahoru:D
Originál zaslal rene kurc [B]No compact s pátýma dveřma,no to bych chtěl vidět.:mhehe: No myslím,že i 325ka s 192 koníkama je už slušný.Myslím,když to člověk vezme ze všech stran,pořízovačka,výkon,spotřeba,zvuk 6ti válu a pro urputné i pojístka je ještě jakš takš. :bigok:
no jo tak se třetíma dveřma no.. mě matika moc nejde
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Originál zaslal beemwex [B]KURNA -TAKY MI TO DOŠLO až ted!----taky sem se divil co je na patejch dveřich divnyho!:D za to muže ozonova díra!URČITĚ!!!!:D
nebo erekce na slunci :angel:
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET