Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vojna - předvolání k odvodu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Baxon »

Originál zaslal Bombarder
[B]co? naucis se zachazet se sapíkem a jinou vojenskou technikou jako v mem pripade. taky podstatne - jak zabit cas, kdyz neni co delat. treba neco priucit mlade, atd.

Hmmm to muselo bejt super.
Teď mě fakt sere, že jsem tam taky nebyl :D .
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal Baxon
[B]A co s tím má obvoďák společnýho :dunno: ? Ten ti píše tak maximálně doporučení. Těžko by ti dělal asi fibroskopii a podobný odborný zákroky :fuckoff: :D. A u odvodový komise taky nedřepí. A dokonce jsem ho už i vyměnil a kupodivu mi modrou nikdo nesebral. To je záhada.

Že mám modrou mě nesere, tak proč se stydět? Fuckt nevím.

Pokud máš názor, že kluci s modrou knížkou jsou něco míň jak ty, tak sorry asi se ti někde zazelenalo a už ti věřím, že ti to něco dalo. To nebylo vezlim, o.k. ;-)

mam taky modrou, a sem na to hrdej, že sem si ji poctivě vysimuloval a že sem nikoho nemusel uplacet.:bigok:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Bombarder »

Originál zaslal Baxon
[b] Hmmm to muselo bejt super.
Teď mě fakt sere, že jsem tam taky nebyl .

vzdyt rikam, ze se tam clovek i neco naucil co mozna upotrebi v dnesni dobe násilí.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#44 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal T.o.m.
[B]Se snad podle vás ti co na vojně byli maj za to stydět, né? Myslím, že je to úplně naopak. Já mít modrou tak to ze sebe nikde nevylejvám a modlím se, a? mi navymění obvoďáka. Jsem rád, že jsem tam byl a dalo mi to hodně.

Kdo tam nebyl tak nepochopí. Ten rok jsem dohnal v klidu.

To bych fakticky rad vedel co ti to dalo a co bys nemohl ziskat v civilu kdybys chtel. Takova vec podle me neexistuje ale ...kdyz myslis. Ja nejsem zadnej obrance vlasti nebo neco podobnyho .. kdyby se cokoli stalo, mizim pryc nez staci nase armada znovu .. v podstate jako VZDY ve svy historii kapitulovat. That´s all .. vic se k tomu radeji vyjadrovat nebudu.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#45 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal LOPOLO
[B]To bych fakticky rad vedel co ti to dalo a co bys nemohl ziskat v civilu kdybys chtel. Takova vec podle me neexistuje ale ...kdyz myslis. Ja nejsem zadnej obrance vlasti nebo neco podobnyho .. kdyby se cokoli stalo, mizim pryc nez staci nase armada znovu .. v podstate jako VZDY ve svy historii kapitulovat. That´s all .. vic se k tomu radeji vyjadrovat nebudu.

souhlas
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#46 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jj, vojna je fakt zabijeni casu, na druhou stranu muzu bezpecne rict, kdo z mojich znamych/ktery znam delsi dobu/ byl/nebyl na vojne... nicmene netvrdim, ze se bez toho clovek nevy+ere :-))) A nase armada? :-)))))))
“Ability is what you're capable of doing.”
Kriznik

#47 Příspěvek od Kriznik »

nevim proc by nekdo kdo nebyl na vojne mel menit obvodaka...?
to je trosku postaveny na kebuli a proti vsem zakonum normalniho mysleni

:pako:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#48 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal Hanz
[B]jj, vojna je fakt zabijeni casu, na druhou stranu muzu bezpecne rict, kdo z mojich znamych/ktery znam delsi dobu/ byl/nebyl na vojne... nicmene netvrdim, ze se bez toho clovek nevy+ere :-))) A nase armada? :-)))))))

:D a ty bys vo tom ¨mel neco vedet inzo, ne? :-)
Miketak

#49 Příspěvek od Miketak »

Jsem asi jeden z mála koho nevzali aniž bych musel něco simulovat-zlomená krční páteř=modrá:D
Unregistered

#50 Příspěvek od Unregistered »

Originál zaslal TT
[B]co je vždy? na vojně je pěkně, mě tam bylo fajn:)

nikdo ti to nebere, mel si tam zustat jako vojak z povolani kdyz se ti tam tak libilo...
Unregistered

#51 Příspěvek od Unregistered »

Originál zaslal afterburner
[B]LOPOLO a abdul:
řikejte si co chcete, ale já bych se modrou vůbec nechlubil. Takový mam nejradši, v hospodě jsou to největší ranaři a na vojně by se jim první den stejskalo po mamince, tak tam radši nejdou.

tak ted si mne odhalil, normalne se u toho compu stydim... a jeste k tomu se mi zacalo styskat po mamince... zacinam pofnukavat...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#52 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Unregistered
[B]tak ted si mne odhalil, normalne se u toho compu stydim... a jeste k tomu se mi zacalo styskat po mamince... zacinam pofnukavat...

abdule nejsi prihlasenej :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#53 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Miketak
[B]Jsem asi jeden z mála koho nevzali aniž bych musel něco simulovat-zlomená krční páteř=modrá:D

ja taky
abdul

#54 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal T.o.m.
[B]Se snad podle vás ti co na vojně byli maj za to stydět, né? Myslím, že je to úplně naopak. Já mít modrou tak to ze sebe nikde nevylejvám a modlím se, a? mi navymění obvoďáka. Jsem rád, že jsem tam byl a dalo mi to hodně.

Kdo tam nebyl tak nepochopí. Ten rok jsem dohnal v klidu.

ses trosku mimo s tim obvodakem... u odvodu si muzes s papirem od obvodaka tak utri zadek... moc ti preju to stesti, ze ti to tam hodne dalo...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#55 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal abdul
[B]ses trosku mimo s tim obvodakem... u odvodu si muzes s papirem od obvodaka tak utri zadek... moc ti preju to stesti, ze ti to tam hodne dalo...

clovece, ty jsi se nam nejak rozlitil :)
abdul

#56 Příspěvek od abdul »

Originál zaslal skautik
[B]clovece, ty jsi se nam nejak rozlitil :)

jak ctu ty jejich pikacoviny, tak z toho silim:)
Filozof

#57 Příspěvek od Filozof »

Já mám takové štestí jako asi nikdo tady odtud.
Protože mě v životě žádné papíry k odvodu nepřišly.
A doufám, že už nikdy nepříjdou.
Setkal jsem se stím pouze jednou kdy mi jeden kámoš řekl to samé že mu taky nic nepřišlo už dlouhé roky.Asi na některé zapoměli.:D

LOPOLO: Souhlasím s tebou, vojna je ztráta času.A nechat
na sebe křičet od nějakého debila se zeleným mozkem kterej si léčí komplexy na to nemám nervy.

Ale na druhou stranu jsou lidi co ji potřebujou.....
Lada Zuzjak

#58 Příspěvek od Lada Zuzjak »

Originál zaslal Filozof
[B]Já mám takové štestí jako asi nikdo tady odtud.
Protože mě v životě žádné papíry k odvodu nepřišly.
A doufám, že už nikdy nepříjdou.
Setkal jsem se stím pouze jednou kdy mi jeden kámoš řekl to samé že mu taky nic nepřišlo už dlouhé roky.Asi na některé zapoměli.:D

LOPOLO: Souhlasím s tebou, vojna je ztráta času.A nechat
na sebe křičet od nějakého debila se zeleným mozkem kterej si léčí komplexy na to nemám nervy.

Ale na druhou stranu jsou lidi co ji potřebujou.....

Hhe tak to se mi stalo neco podobnyho, prisly mi ty papiry fotr se na to podival a rika ty debilove nevi jak se menujes a vyhodil je :bigok: do ty doby nic.. tak sem zvedav uz to bude pres rok:)
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Bombarder »

Uz po druhem dni si me jeden gumak vybral, ze budu pochodovat v cele naseho druzstva. Mel jsem s toho radost.
vita
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od vita »

odeslanej a stejně to pan Klíma zmáknul:fuckoff: Byl jste někdo u tohoto internisty????????Byl to machr ,ale je to už cca13let.:ucta: teď možná vykonává nějaký trest:mad: .Ale byl to machr co mladejm klukum pomohl vod tý pakárny:gobeer: .
Odpovědět