Originál zaslal TT
[B]...bez šikany neni vojna:) , ....myslím tím "zdravá" šikana, ne nějaké fyzické týrání a psychycké tríznění, tu si snad zažil každej:zachod: :peace:![]()
Objasni mi termín "zdravá" šikana.
Originál zaslal Petr
[B]Objasni mi termín "zdravá" šikana.
Originál zaslal TT
[B]...můžeš do toho zahrnout vlastně cokoli, co nemá vliv na morální důstojnost a později by mohl negativně ovlivnit chování člověka (negativné-sklony k sebevraždě či jiný druh šílenství způsobený vojenskou službou) např. "světoobčana" , který by za šikanování mohl považovat i škrábání brambor v kuchyni:D
Originál zaslal abdul
[B]na tu posahanou vojnu se muze divat kazdy jak chce, nikomu jeho nazor na to co se tam deje neberu... cely problem je v tom, ze se nikdo nepta jestli tam clovek chce nebo ne... vsem tem co se tam hrozne libilo a dalo jim to do zivota, pro ne nejaky pozitivni veci to neberu a naopak jim to preju... pokud je pro nekoho vojna vec kde se muze seberealizovat tak prosim... ale bohuzel ja tu nevidim nikde zadnou moznost vlastniho rozhodnuti a proto to tim tuplem to neni nic pro me... naopak clovek jeste musi behat a tahat kacky z kapsy at to zaridi tak at tam nemusi...
P.S. at me nikdo neoblbuje z moznosti jit na civilku a zabit tak jeste o pul roku (nebo o kolik) vice casu...
Originál zaslal afterburner
[B]Kurva vo čem byste se chtěli svobodně rozhodovat? Já si myslim, že a? je tenhle stát jakejkoliv, tak toho do vás od malička dal až až, a že to, abyste mu to vrátili jediným rokem života, ve kterým se (pokud budete mmít zájem) ,můžete něco naučit, neni zas tolik. Když to tak vemete, tak je to jediná povinnost, kterou vůči svý zemi máte.
A pokud jde o tu buzeraci, tak si myslim, že na těch vašich intrech a školách (včetně těch mojich) nás buzerovali mnohem víc a všichni jsme jak tupci poslouchali. Na vojně je aspoň přesně daný, kdo co musí a může.
A jak byste bránili svoje holky, mámy, děti a kámoše, kdyby fakt nějaká válka byla? Ujeli byste svýma báwama? Hmm, taky řešení, ale pak bych se musel asi hanbou vodprásknout.
Originál zaslal afterburner
Když to tak vemete, tak je to jediná povinnost, kterou vůči svý zemi máte.