Originál zaslal Martinéz
[B]vydelat prachy na civilce?:)
Ne na civilce ale pri civilce :bigok:
Originál zaslal stealth
[B]A já říkám, že až se zas do nás bude ňákej diktátor navážet, že se na nás akorát všichni vyserou a řeknou nám, a? držíme hubu a sklopíme hlavně dolu. Takže veškerý investice do zbraňovejch systémů budou tam, kde v 38-osmým, tj. hrdě je odevzdáme budoucím okupantům. Dokažte mi někdo opak.
:bang:
To je moje vize naší hrdé armády pro budoucí časy. :gobeer:
Originál zaslal after..
[b] Ale hovno. Já budu rád diskutovat (i když pracuju přímo na ministerstvu obrany, to je pravda), ale tady to fakt vypadá, že si všichni myslí, že kdo byl na vojně je nějakej blb. Já si o vlastenectví taky nedělam iluze, ale aspoň kousek toho pocitu by v sobě mohl mít každej, ne? A napsat tady že na stát seru? To řikají leda tak nějaký anarchisti nebo úplně vypatlaný hovada v hospodě u piva. ( To bylo pro tebe Bombarder)
Originál zaslal afterburner
[B]Tak jestli jste tady všichni takhle zaujatý, tak fak sory, ale v takovýmhle klubu bejt nechci. A kdo si Abdule myslíš, že tomu tvýmu doktorovi to studium zaplatil? A tvým učitelům taky? Ty to někdy ze svých daní zaplatíš? Na to zapomeň.
Teď jsem se zase nasral já. Nejsem žádnej komouš a BMW mam rád, i kdyby bylo z Bužumbury. Ale jestli jsou tady všichni jen modráci, který jsou na to ještě hrdý, tak se s váma nemam vo čem bavit.
Originál zaslal skautik
[B]co tu resite, proste nekdo na vojnu chce a nekdo ne. kvuli tomu snad neni ani ten ani ten podobcan, ne?
zastanci vojny, nezlobte se na me, ale za tohohle stavu bych na zakladni vojenskou sluzbu nesel, vsechny co zanam, tam delali uplny hovno, jako jedinou sluzbou mit dozor, nebo sekat travu ??? neco jinyho by bylo, kdyby byla vojna jako napr. 3mesice intenzivniho rotmistrovskyho nebo VP kursu. To se s tim rokem z. s. vubec neda srovnavat.
ja mam modrou a klidne bych na ty tri mesice klidne sel, pokud by byla zajimava napln, proc ne, ale treba to jinyho nemusi bavit