Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vojna - předvolání k odvodu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od tomhrb »

Originál zaslal Martinéz
[B]vydelat prachy na civilce?:)

Ne na civilce ale pri civilce :bigok:
Martinéz

#142 Příspěvek od Martinéz »

tak to uz mozna jo kdyz vis jak:)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od stealth »

A já říkám, že až se zas do nás bude ňákej diktátor navážet, že se na nás akorát všichni vyserou a řeknou nám, a? držíme hubu a sklopíme hlavně dolu. Takže veškerý investice do zbraňovejch systémů budou tam, kde v 38-osmým, tj. hrdě je odevzdáme budoucím okupantům. Dokažte mi někdo opak.
:bang:

To je moje vize naší hrdé armády pro budoucí časy. :gobeer:
fornax

#144 Příspěvek od fornax »

Originál zaslal stealth
[B]A já říkám, že až se zas do nás bude ňákej diktátor navážet, že se na nás akorát všichni vyserou a řeknou nám, a? držíme hubu a sklopíme hlavně dolu. Takže veškerý investice do zbraňovejch systémů budou tam, kde v 38-osmým, tj. hrdě je odevzdáme budoucím okupantům. Dokažte mi někdo opak.
:bang:

To je moje vize naší hrdé armády pro budoucí časy. :gobeer:

Tak to byla krásná závěrečná řeč.:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od Bombarder »

Originál zaslal after..
[b] Ale hovno. Já budu rád diskutovat (i když pracuju přímo na ministerstvu obrany, to je pravda), ale tady to fakt vypadá, že si všichni myslí, že kdo byl na vojně je nějakej blb. Já si o vlastenectví taky nedělam iluze, ale aspoň kousek toho pocitu by v sobě mohl mít každej, ne? A napsat tady že na stát seru? To řikají leda tak nějaký anarchisti nebo úplně vypatlaný hovada v hospodě u piva. ( To bylo pro tebe Bombarder)

.. slovo vypatlany mi fakt neni cizi
Milo

#146 Příspěvek od Milo »

Originál zaslal afterburner
[B]Ale hovno. Já budu rád diskutovat (i když pracuju přímo na ministerstvu obrany, to je pravda)...

skutečně ?

to by jsme se mohli někdy potkat na obědě
afterburner

#147 Příspěvek od afterburner »

Milo, klidně, kde sedíž, já na VZU, ale dojdu i na valy nebo GŠ. A nebo dobrá hospa je Zlatý rožeň naproti A. Akorát teď budu tejden na NAM 03 v Polsku.
Milo

#148 Příspěvek od Milo »

Já ksem teď první týden na Valech, předtím na GŠ. Co tam děláš ?
afterburner

#149 Příspěvek od afterburner »

za ministra, za resort, promlouvá vždy Areport :-) :-)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#150 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal afterburner
[B]Tak jestli jste tady všichni takhle zaujatý, tak fak sory, ale v takovýmhle klubu bejt nechci. A kdo si Abdule myslíš, že tomu tvýmu doktorovi to studium zaplatil? A tvým učitelům taky? Ty to někdy ze svých daní zaplatíš? Na to zapomeň.
Teď jsem se zase nasral já. Nejsem žádnej komouš a BMW mam rád, i kdyby bylo z Bužumbury. Ale jestli jsou tady všichni jen modráci, který jsou na to ještě hrdý, tak se s váma nemam vo čem bavit.

co tu resite, proste nekdo na vojnu chce a nekdo ne. kvuli tomu snad neni ani ten ani ten podobcan, ne?

zastanci vojny, nezlobte se na me, ale za tohohle stavu bych na zakladni vojenskou sluzbu nesel, vsechny co zanam, tam delali uplny hovno, jako jedinou sluzbou mit dozor, nebo sekat travu ??? neco jinyho by bylo, kdyby byla vojna jako napr. 3mesice intenzivniho rotmistrovskyho nebo VP kursu. To se s tim rokem z. s. vubec neda srovnavat.

ja mam modrou a klidne bych na ty tri mesice klidne sel, pokud by byla zajimava napln, proc ne, ale treba to jinyho nemusi bavit
Lion
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od Lion »

Originál zaslal skautik
[B]co tu resite, proste nekdo na vojnu chce a nekdo ne. kvuli tomu snad neni ani ten ani ten podobcan, ne?

zastanci vojny, nezlobte se na me, ale za tohohle stavu bych na zakladni vojenskou sluzbu nesel, vsechny co zanam, tam delali uplny hovno, jako jedinou sluzbou mit dozor, nebo sekat travu ??? neco jinyho by bylo, kdyby byla vojna jako napr. 3mesice intenzivniho rotmistrovskyho nebo VP kursu. To se s tim rokem z. s. vubec neda srovnavat.

ja mam modrou a klidne bych na ty tri mesice klidne sel, pokud by byla zajimava napln, proc ne, ale treba to jinyho nemusi bavit

JJ uplně s tebou Skautíku souhlasím..Právě z tohodle mám velkej strach, že tam bude po těch 3 měsících velká nuda..Na vojnu du ted od října..Kdybych měl o trochu víc štěstí mohl sem být na civilce ale u nás je o civilku takovej zajem že jsem byl jako 600-tej čekající na civilku..Oni na mě na úřadě že prej budu muset čekat půl roku zda se něco neuvolní..:).Tak sem šel rači na tu vojnu at to mám už za sebou a nestraší mě to v hlavě..Modrou sem nechtěl a ono by to i moc dobře nešlo, sem uplně zdravej..(aspon doufám :).)..No snad mě to na tý vojně uteče..:angel:
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od Pitr »

Ty jo tak to byla fuška to pročíst. :o)) Se tu docela fajn řežete. JA na vojně byl a modrou jsem chtěl.. A muj názor. Bylo tam celkem fajn. A nebylo to tak hrozné.. Ale Jinak je to Promrdaný rok o hovně nic mi to nedalo. A ty tři podělané vystřelene patrony z padesátosmy si muže stát vrazit do řiti. Mimo to mě solidně pokousal služební dobrman. Taková svině. Ale měl jsem ho rád. Holt byl Vostrej. Nebyt vojny jsem fešák!!! Pa jako Vdčko to celkem ušlo.

Jako vlastenec si nepřipadám. A kdyby po mě stát neco chtěl už na něj zvysoka seru. Jen bere a bere. Komunismus vychoval jenom zhnile učitele. LAxni doktory co na všechno serou a když nešoupneš bokem nechaj tě chcípnout. Je to ma vlastni zkušenost. Otec ležel na ARU a kdybychom si to nevydupali nechajiho ty kurvy chcipnout. A policije je to jedna Pič. Zpič... vedle druhe. Kdo za to muže? Stát!!! Ten z policie udělal takovou verbeš. Byli to normalni lidi. A jak k tomu čuchli vezou se v tom s ostatníma. Pouze každý pátý snad nebere uplatky ale uvažuje o tom. TAk kde do pi.e zas.ane sme. Kde jsou ty pracchy???? Proč Všichni státní zaměstnanci chcou víc. Asi na ně holt stát nemá protože to někdo rozkradl ne? A když se teda stát tak nechal omrdat. Tak mam mit Nějaký respekt nebo povinost k němu??? A v konečnem dusledku odnese všechno kdo? Daňový poplatník. Nehledě na to že benál se částečně čerpá z Ruska za hubičku - zbytek je daňové zatížení a cpe se to do státní kasy. A plyn je z Ruska vzhledem k velke zadluženosti Rusů vuči ČR Zdarma!!!! Všechno žere stát... Tak A? si laskavě politici a resorty uvědomí do jake pič. spějí. Lidi budou stale vice nasraní. Jini nic nevědí tak jsou v poho. Druzi už přestali řvát že to nemá smysl. Přestáva to být prdel :o))) Začneme se pak řezat mezi sebou :o) A komu tim prospejeme Co!! :o) Imperialistickym soudruhum na Vychodni strane :o)))))
Odpovědět