Originál zaslal bpytlik [B]hehe co nema kozy jak vozy tak pepu nebere....kdyz to ma ale petky, muze to byt skarede jak fotruv megane, ale mu se to libi
Tak by si vzal obě najednou a to už by bylo o něčom jinom :bigok:
Originál zaslal Prox [B]Mam pocit ze na prvnich fotkach je jeste svetlo a na posledni, nebo predposledni uz sero...mozna i kus odevu nekde chybi.... zda se mi to??
JJ večer sem je přemluvil aby si něco i odhodily :angel:
Originál zaslal Martinéz [B]proste holky z vedlejsi vesnice:) ale co ty zluty bubny ...
zvýraznovat bubny, no nevim... natrit je na cerno a udelat na nich jen zlutej klin ve tvaru trmenu na kotoucovkach....
takhle to ma kamos na Roveru a nevypada to tak blbe (jen z hodne z blizka )
Kdyz jsme u toho, jakou barvu na trmeny doporucujete? Nechce se mi davat litr za barvu od foliatecu ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Originál zaslal patras [B]zvýraznovat bubny, no nevim... natrit je na cerno a udelat na nich jen zlutej klin ve tvaru trmenu na kotoucovkach.... takhle to ma kamos na Roveru a nevypada to tak blbe (jen z hodne z blizka )
Kdyz jsme u toho, jakou barvu na trmeny doporucujete? Nechce se mi davat litr za barvu od foliatecu ..
JJ buben tam svítí dost ale to je jen na tý foto jinak v realu to vypadá si myslím líp..To víš kotouč by tam byl lepčejší..Jinak ta barva na třmeny, já to stříkal sprejem od MOTIP za 250 Kč..Koupil sem to na benzince..Mám to na autě už měsíc a mezi tím jsem se dostal do situací kdy sem musel opravdu hodně brzdit a tudíš vznikalo hodně velký teplo, ale barva na třmenu uplně v pohodě..Jsem s tím maximálně spokojen..Myslím dával sem 2-3 vrstvy..