Originál zaslal Hanz [B]du hast recht, krom toho JFK vubec neumi jezdit a hlavne je s nim nuda, proto bude nejvic uplne nejlepsi dal strkat hlavu do hnoje a nejezdit za tema zlyma panama do Praglu, co nemaj radi banany a koktavky ))))))
No, Hanz to opet patricne rozsekl...
Zly panove z Prahy... No to jsem jeste nezral... :bigok:
Originál zaslal rene kurc [B]to křižník:jo byl jsem tam,narozdíl od většiny lidí z klubu jsem fakt fanda,no když jsem tam viděl 2 auta z klubu tak mi bylo na nic.Stál jsem vedle georgise s tou stříbrnou cuprou páč báwo ještě není hotové.Jinak podle mě to bylo řidičem,no a ta spojka taky asi nebyla stopro.Ale že by nějak brutálně prokluzovala to by jsme snad slišeli né....Jinak mi tvrdil,že to je sériový 2,0turbo z cromy no ale na 150k se mi to zdálo docela dost rychlé!!!
No mládeži nebyl sem na netu skoro dva měsíce a už mi ty vaše hlášky i chyběli, ale tahle dizkuze jasně vede (ještě jsem vše nepřečetl) původní téma se vám trochu vymklo kontrole. Ja sem se vezl ve Ferrari 328GTS, myslim ze to bylo 3,2 litru. Takový malý letadýlko ale frčelo to docela dobře.