Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

cejchovač tachometru???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Fil
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Fil »

Ahojky,
nevíte někdo něco bližšího k takovymu tomu, nevim přesně jak se to menuje, ale dá se tím vycejchovat tachometr (elektrickej ne na bovden)a pak si tam mužu narvat třeba kola z kombajnu a bude mi to ukazovat správně.
Děkuju že ste to dočetli až do konce a těm , kteří to z toho textu pochopili a vědí co myslím, tak těm gratuluju k NADprůměrný inteligenci..
:einstein:
Díky Fil
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

myslim ze se to da udelat v servisnim modu palubniho pocitace ale nejsem si jistej a nevim jak ... jak sem uspel v testu? :D
darmon
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od darmon »

to sem si taky myslel, tim se da ale jen odladit spotreba,
Fil
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Fil »

No protože mě kdosi říkal že to je taková krabička napojená někam do palubovky a kolečkem se to našteluje (ani to prej nemá bejt tak drahý oproti těm co sou na bovden(tam je prej nějaká přechodka či co naví...atd)
:eh:...že já vždycky vymejšlim takovy....ách jo :dunno:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal darmon
[B]to sem si taky myslel, tim se da ale jen odladit spotreba,

Vis jak na to .. to by teoreticky mohlo bejt spojeny s nesmyslama co mi ukazuje BC.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od darmon »

ne, ten rozsah tam nejde dat tak velkej aby ti to ukazovalo 0.2 litru
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

to je jasny .. nicmene pokud to pocita s ruznejma hodnotama ktery mezi sebou ruzne nasobi nebo deli ( jakoze rychlost, votocky kola, prutok vzduchu, data ze vstriku nebo co ja vim ) tak by to ve finale mohl klidne az takovejhle totalni nonsense bejt, ne? .. jen teorie. Faktem je ze se to bere z nekolika udaju.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

no faktem je ze mne ted web nebezi, pac jeste neni stahlej z pasek, ale v servisnim modu palubniho pocitace si muzes online prohlizet jednotlivy hodnoty, takze to udelej a imho se zjisti ze z neceho nam tam nejaka hodnota nestimuje, proc mne tohle nenapadlo vcera, to nevim.
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pitr »

Skoda ze nemam P.P. - Pitomy Pocitac.. Ja tam mam A.H. Analog Hodiny neboli Akorat Hovno. A tlacitka + - :o))))
Odpovědět