Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Seznamovajda

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od vir2l »

Ja mam problem asi jen stim zamkem, tobe asi nesedely dobre dvere, jestli to chapu.. me jen pri pouziti normalni sily zaklapnou jen na ten prvni zapad a kdyz je chci zavrit tak musim fakt bouchnout a to jsem prave slysel ze ten zamek nedosteluju, ze je uz tak vychozeny a chce to novy.. mel jsi teda i tenhle problem?
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Pitr »

Jo :o)) Souvisi to sevsim. Never vsemu :o)) ze to nedostelujes.. Ja mam na zamku takovy valecek na nem je odolny plast ktery je rozmrd.. jako prase.. A na dverich to same. Ale stejne to fakci.. Urcite potrebujes prizvednout ty dvere nicim jinym to neni. Ale abych to mohl tvrdit na 100% musel bych to videt. Popr. to zkusit seridit. Staci se domluvit.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od darmon »

coz mi rika, abych zavrel dvere spolujezdce tak s nima musim trochu vic trisknout, nechcete mne zasvetit do veci ? pac mam pocit ze sem s nima musel mlatit jeste nez sem to odrbal :)
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Pitr »

Cos odrbal :o)) Ty dvere?? a ted uz nejdou ani otevrit co :o))) Sestelovat zavirani neni nic tezkeho. Jen to chce trocha trpelivosti zkouset polohy zámku a dveri kdy to hladce cvakne.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od darmon »

ne, jen je mam zvenci trosku pomackany a odreny, ale vlastne oni se uz blbe zavirali predtim, o vikendu si s tim pohraju
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od RuDoSh »

Originál zaslal darmon
[B]coz mi rika, abych zavrel dvere spolujezdce tak s nima musim trochu vic trisknout, nechcete mne zasvetit do veci ? pac mam pocit ze sem s nima musel mlatit jeste nez sem to odrbal :)

mam stejny problem...... :(
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Pitr »

Jak jsem psal vyse. povolit horni panty sledovat jak se pohnou. Je to urcite zasrane tak se to pouzije jako voditko. Zvednout dvere podle toho jak vysely A hotovo... Jde to poznat kdyz zaviras dvere a jen cvaknou na ten prvni zapad. sledovat gumu na hornim okraji. Ja to odpozoroval na zavrenych dverich kde ma guma byt a kdyz jsem otevrel dvere houkly o dobre 2 mm dolu. To je spatne. Pak snima musis triskat abys zavrel. Chce to zvednout, aby dvere nevysely v zavrenem stavu na zamku a po otevreni byly porad ve stejne vysce jak v zavrene. Pak zbyva pro hladsi chod dostelovat zamek na kastli. Muze se stat ze dvere pujdou krasne zaklapnout ale pujdou ztuha kliky na dverich.
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od vir2l »

A na tom zamku se steluje co? To musim rozdelat tapecirunk? Po cem se tam mam pidit?
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Pitr »

Asi jsem to napsal dost blbe :o)) Nemyslim zamek mechanicky ve dverich ale tu hovadinu na kastli se spinacem - signalizaci zavrenych dveri... Uchycene dvema torxy Nedoporucuju uplne vysroubovat protoze za tim plechem je nejaky patvar se zavytama a je tam na volno. Sice nikam nespadne protoze bude vyset na kablikach od toho spinace ale dost spatne se to dava dohromady. Na zamek ve dverich bych hodil bobek ty chodi vzdy super. Jede to zacvaknout jenom rukou. Problem je vzdy jen v poloze dveri vuci te hovadine na kastli.
Radek

#30 Příspěvek od Radek »

Taky se na to budu muset kouknout a trochu postelovat ty dvere. Jeste se zeptam, proc nefunguje http://www.bmw-e32.net ??? Mam moznost koupit almaru z 8mi vala tak by me zajimalo jestli by sla na 12ti valec?
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Pitr »

No Darmon psal ted nevim v kterem tematu Ze nekdo holt posral ten serwer kde on ma svi stranky nejakym chybnym skriptem. Tak se to musi z magnetek pretahat. A to bude trvat asi hoodne dlouho. Takkze to vhce trpelivost :o))
Fugo

#32 Příspěvek od Fugo »

To Radek: manuál nebo automat? podle ETK to nepujde, musel bys ji zkusit na V12 nasadit a uvidíš. Pokud chceš manuál tak budeš muset z 850 a budeš hodně hledat protože většinou to byly taky automaty ale 850CSi byly v manuálu, převodovka se jmenuje S6S 560G.
Martinéz

#33 Příspěvek od Martinéz »

850i/Ci se delaly taky hodne v manualu..
Fugo

#34 Příspěvek od Fugo »

jasně neříkám že se nedělali ale zatím co jsem viděl tak 90% automaty, taky mě ten manuál láká a tak občas kouknu jestli někde není bouračka 850 v manuálu ale zatím nic jen ty automaty.
Martinéz

#35 Příspěvek od Martinéz »

bratr kdysi mel bouracku 850i v manualu....udelal ji z toho on:)
Radek

#36 Příspěvek od Radek »

Je to automat. No asi se na to vykaslu. Radsi sezenu 6ti kvalt az budu davat 12v do e30 :)
Martinéz

#37 Příspěvek od Martinéz »

12v? jako dvanactiventil?:)

ja zas chci jednou dat do e34 V12, sestikvalt a nejaky to preplnovani:)
Radek

#38 Příspěvek od Radek »

Boze ja sem ale vul:kladivko: Jasne ze v12. Doma se mi vali komplet motor a kamarad bydli kousek od kluka co uz postavil e30 350i;-)
Odpovědět