Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Boule na pneu

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od tomhrb »

Cus,
Hele chlapy nevite nekdo jestli de zpravit ,kdyz se mi udelala boule na pneu? Je takova 1.5cm x 1.5cm velika a lehce vylezla na boku pneu. Zbastlej mi to nejak jeste? :dunno: Nebo je to naodpis? Pneu maj vzorek jeste jako novej tak by to byla skoda :shit:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jedine to zkusit zevnitr podlepit, ale pochybuju ze zmizi... Mas prasklej drat, ja bych to neresil, mam ji na zimaku taky a drzi uz dva roky...
N54 PWR
Lada Zuzjak

#3 Příspěvek od Lada Zuzjak »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Jedine to zkusit zevnitr podlepit, ale pochybuju ze zmizi... Mas prasklej drat, ja bych to neresil, mam ji na zimaku taky a drzi uz dva roky...

Mno u nas je fy. Jopeco a ty prej delaj opravy takovejdlech defektu nevim co to stiji ale je to dost velka fy. tak by to snad mohly umet.
http://firmy.seznam.cz/0000/127/930.html
u nas v Žatci maj pneuservis a tu opravnu na pneu..
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od tomhrb »

No ja sem si prave rikal ze by to nak mohli podlepit.. Ale do Litomeric nebo do Zatce fakt nejedeu :)) Tady v Praglu to taky urcite zvladnou.. Jako srat se mi na to nechce, po Praze OK ale jen prece kdyby to rachlo nekde na dalnici tak to bude tanec :bigok:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

V jakym je rozmeru?
N54 PWR
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od tomhrb »

205/45 16 ale luxus vzorek jeste prave.. Ja sem chudej takze 17 nekdy pozdejc :)
HEERY
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od HEERY »

No to si to jedu koncernovym sluzebakem cca 30 km za Prahu a nako to hazi.Tak si rikam asi cep nebo co.No a pak to pomalu zacalo byt nesnesitelne a volant nesel skoro udrzet - nicmene to jelo rovne.Hrozne to klepalo,ale dojel jsem a pak se nestacil divit... Obrázek
STYDLY
Bydliště: BMW diagnostika Pardubice, modely E a F od 1988-2015 výpis chyb,živá data,kódování atd. tel722923332

#8 Příspěvek od STYDLY »

PEKNA!:ucta: :ucta:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal tomhrb
[B]No ja sem si prave rikal ze by to nak mohli podlepit.. Ale do Litomeric nebo do Zatce fakt nejedeu :)) Tady v Praglu to taky urcite zvladnou.. Jako srat se mi na to nechce, po Praze OK ale jen prece kdyby to rachlo nekde na dalnici tak to bude tanec :bigok:

podle me ti to nekde nespravi, to je neopravitelna zavada, si myslim a na rychlou jizdu zapomen, je to o hubu. Me takhle na boku praskla pneumatika ve vetsi rychlosti a zazrakem jsem to na silnici ustal :/
tomhrb
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od tomhrb »

[QUOTE]Originál zaslal skautik
podle me ti to nekde nespravi, to je neopravitelna zavada, si myslim a na rychlou jizdu zapomen, je to o hubu. Me takhle na boku praskla pneumatika ve vetsi rychlosti a zazrakem jsem to na silnici ustal :/ [/QUOTE
No prave.. :) No uz sem to vyresil sem je totiz koupil starsi, ale dokonce mi je i vymenej takze pohoda :) Se znamym sem taky jednou jel ze 120citkou jeste a bouchlo nam na dalnici asi v kilo zadni kolo, no fakt parada ;) Ale ustali sme to jakz takz :))
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od stanley07 »

Měl jsem takovou bouli taky, na Pirelce P 6000 a všude mě od opravy důrazně zrazovali.Je to fakt vo hubu.Chvíli na to myslíš a nehoníš to.Pak tě jednou chití rapl šlápneš na to někde před zatáčkou a pudem ti na funus.Na tomhle nešetři a zkus sehnat nějaký jiný fešáky.Při těch výkonech a rychlostech to je fakt na prd:gopivo:
Odpovědět