Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Barva třmenů brzd
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to dodělal před hodinou (práce tak ca 4 hodiny) pěkná makačka, nejhorší bylo čištění. Jak psal Bombarder, tak jsem to obrousil tím drátěným kotoučem. Šlo to docela dobře, ale bacha na oči!!! Lítá od toho bordel, dostal jsem to pod oko, uff...
Koupil jsem v tescu spešl červenou barvu (sprej) 400ml od nějaké německé firmy, dupli-color, tuším, na brzdové třmeny a bubny za 450 kč. Vypadá to jak od foliatecu, tak doufám že to chvíli vydrží. K černé ta červená fakt sedí! Echt cool!
Takže ještě 4 rady pro ty, co to chtějí taky vyzkoušet:
1. pořádně očistit (odrezit)
2. zakrýt si všechny části kolem, které by neměly být nalakovány (kotouče, podběhy, zem)
3. lakovat (natírat) několikrát, mezi tím nechat vždycky trochu zaschnout, jinak to stíká dolů a nechytá se.
4. počkat, až to zatvrdne (aspoň půl hodiny každej třmen (příp. buben)
Příjemnou zábavu
Koupil jsem v tescu spešl červenou barvu (sprej) 400ml od nějaké německé firmy, dupli-color, tuším, na brzdové třmeny a bubny za 450 kč. Vypadá to jak od foliatecu, tak doufám že to chvíli vydrží. K černé ta červená fakt sedí! Echt cool!
Takže ještě 4 rady pro ty, co to chtějí taky vyzkoušet:
1. pořádně očistit (odrezit)
2. zakrýt si všechny části kolem, které by neměly být nalakovány (kotouče, podběhy, zem)
3. lakovat (natírat) několikrát, mezi tím nechat vždycky trochu zaschnout, jinak to stíká dolů a nechytá se.
4. počkat, až to zatvrdne (aspoň půl hodiny každej třmen (příp. buben)
Příjemnou zábavu