TAKZE TENTO MESIC JSEM DOSTAL UZ 3. POKUTU!:shit: JEDNOU ZA RYCHLOST V OBCI (81KM/H),CENA 1000KC! PODRUHY TAKY ZA RYCHLOST V OBCI (76KM/H) CENA 700KC! NO A PO TRETI VCERA, MIMO OBEC, KDYZ JSEM SI TO VALIL DO BUDEJEK (198KM/H), CENA 2000KC! :bigcry: ASI PRESTANU JEZDIT, TO SE PROSTE STAKOVYM AUTEM NEDA JEZDIT 50!! NO AZ BUDOU TY BODY TAK TO DLOUHO JEZDIT NEBUDU!! NA UPLATKY TOTIZ NEMAM!!:P
stydly: to ses teda umelec....ja za rychlost dostal jenom jednou za 500 a jeste na slozenku a stalo to flasku....Ale jinak parkrat za plnou caru a podobne (kdyz jim potom nestacim ujet Ale jestli mas tri pokuty za mesic za rychlost,tak by ses mel nad sebou zamyslet, treba o tom, ze kdyz si nedokazes vsimnout ani blbych bengu a reagovat na to, co chces potom delat az ti tam vjede auto nebo nekdo vleze?? Jestli jsi na tom fakt tak spatne, jezdi radeji 50.....
Originál zaslal bpytlik [B]stydly: to ses teda umelec....ja za rychlost dostal jenom jednou za 500 a jeste na slozenku a stalo to flasku....Ale jinak parkrat za plnou caru a podobne (kdyz jim potom nestacim ujet Ale jestli mas tri pokuty za mesic za rychlost,tak by ses mel nad sebou zamyslet, treba o tom, ze kdyz si nedokazes vsimnout ani blbych bengu a reagovat na to, co chces potom delat az ti tam vjede auto nebo nekdo vleze?? Jestli jsi na tom fakt tak spatne, jezdi radeji 50.....
NO TO JE TEZKY! JAK JSEM DOSTAL TECH 700! TAK TO BYLO KDYZ JSEM VYJIZDEL Z PRACE, MUSELLY BEJT NEKDE ZALEZLI VE KROVI, SVINE JEDNY!! TO MI PRISEL DOPIS ZE SE MAM DOSTAVIT NA POLICI! PAK DRUHOU JSEM DOSTAL NA MISTE KDE BYCH JE FAKT V ZIVOTE NECEKAL! A TU TRETI V TECH 198, JSEM DOSTAL U BUDEJEK A TO TAKY NEBYLI VIDET,NEBO ASPON JSEM SI JICH VE 2KILECH NEVSIML! NO A TAKOVYM 5 RADARUM JSEM SE ZA POSLEDNI 2 MESICE VYHL, DIKY HODNYM LIDEM CO NA ME ASPON BLIKNOU!!:D
S bawem sem dostal jen jednu a to za radar, nad Strahovem. Nejak sem spechal a zapomel sem na nej Pak sem sel podat vysvetleni a bohuzel to byla moc zdarila fokta tak mi dali za 1000,- svine. Ale nezaplatil sem to porad dluzim.. Nevite za jak dlouho to propadne??
vole si nevidel v televizi jak ten manik neplatil pokuty a dojeli exekutori a 5 pokut po 500 ho vyslo na 30k ??? Kdyz nemam zname tak pokuty platim hned na miste a snazim se ukecavat......
Originál zaslal tomhrb [B]S bawem sem dostal jen jednu a to za radar, nad Strahovem. Nejak sem spechal a zapomel sem na nej Pak sem sel podat vysvetleni a bohuzel to byla moc zdarila fokta tak mi dali za 1000,- svine. Ale nezaplatil sem to porad dluzim.. Nevite za jak dlouho to propadne??
nepropadne, financak si to po letech vezme z tvyho uctu...
ZATIM NEJVETSI POKUTA CO JSEM DOSTAL BYLA 5KLACKU, PRED 2ROKAMA! TO KDYZ JSEM ROSEKAL MOJE PRVNI AUTO (SKODA RAPID 136)! TOHO BYLA SKODA, VYPADAL DOCELA DOBRE A SKVELE JEZDIL(MOT. BEZ UPRAV 180KM/H)!:D :bigcry:
btw. Me prave kamos rikal, (jeho otec delal na financaku) , ze prej kdyz tu prvni slozenku nezaplatis tak se nedeje nic. Po naky dobe ti maximalne prijde dalsi slozenka jako ze upominka a az kdyz tuhle nezaplatis tak po tobe jdou.. :walk: :gun01:
Originál zaslal RuDoSh [B]vole si nevidel v televizi jak ten manik neplatil pokuty a dojeli exekutori a 5 pokut po 500 ho vyslo na 30k ??? Kdyz nemam zname tak pokuty platim hned na miste a snazim se ukecavat......
Ty vole co mas zase za pripominky? Kamos ma 136GL a taky mu jede 180, uplna seriovka... Neznamena ze kdyz to nejede dvojkovej Golf ze to nepojede shade...