By me zajimalo jestli je mozne za realne penize hodit do sedmy v automatu 2,5 Turbo kotel Kdyz sezenu z nejake sejmute petky vsechno kolem motoru jestli to pujde sfuzovat. Jednotky prohodit atd..... Vubec tomu nerozumim. BMW mam jem mesic. Takze co vim odpovida jednomu mesici hrabani se v 730 ))) A nebo bude prijemnejsi Prodat tohle A koupit rovnou 525 TDs tak do 94. roku
A na plyn to davat nechci nejak mi nevoni. Mam radeji Naftu ))
proc jsi si teda koupil benzin,kdyz chces naftovy kamna?Vsechno jde,ale levny to nebude a musi to delat nekdo kdo se v tom dokonale vyzna...
ani nevym,zda by to slo ofiko potom prihlasit..
Nohoo Ja v tom za prve neumel chodit. Prvne jesem koupil jete auto. Pac nebyly hrachy. A mel jsem par kriterii ktere chci splnit. Auto kolem 100tis S klimou vyhrivane sedaky automat tempomat A par pytlovinek. No a vyhrala to jednoznacne trilitrova sedma. A taky jsem to auto potreboval hned. (( Takze nejhorsi kombinace.
Met hafoo casu hledam to nej co bude, protoze bude cas to probrat s lidma co tomu trocha rozumi. A mit vic penez jsem pruznejsi. A ted tomu zacinam malinko rozumet i ja tak proste hledam nejakou rozumnou alternativu. A halvne jak jsem se presvedcil ze nestahnu toho zrouta pod 15 litru na sto tak to proste nechci. NOoo.
725 TDS se delala takze muzes sehnat veci primo ze sedmy....pac co jsem videl lukasuv motor v e36 vypada uplne jinak jak ten v e34 (pravdepodobne jen na prvni pohled....)
btw. tyhle prestavby neuznavam raci to vymen....urcite to bude jednodussi a bez vetsich starosti....
Vim ze se delala ale bude jich velmi pomalu. Spise se klonum k alternative strelit a koupit 525Tds A tentorate bez automatu. Ten sice v te sedme slape jako hodiny a je absolutne bez problemu. Necuka neskube radi plynule. Proste na jeji vek pohoda. Ale nejak mi to neprirostlo. Radej kvedlim sajtrou. A halvne me deprimuje fakt ze to zere o dost vice, ) ne zas tak fatalne ) nez manual. Proste ta unikajici energie co skonci v hydrospojce me rozciluje )))
tvoje volba ale ze sedmicky by se mi do petky moc nechtelo....kazdopadne ti preju at sezenes dobry kus......mrkni na tipcars.cz ........je jich tam celkem dost.....
To je fakt takovy rozdil?? Ja Tedy nikdy v jinem BMW nejel a ta sedma na me udelala ohromny dojem. NA svuj vek je to supr kara )) Zvazim to. ) Ale ta spotreba. Stejne me to asi srazi na kolena a budu se toho muset vzdát (((
Originál zaslal RuDoSh [B]725 TDS se delala takze muzes sehnat veci primo ze sedmy....pac co jsem videl lukasuv motor v e36 vypada uplne jinak jak ten v e34 (pravdepodobne jen na prvni pohled....)
btw. tyhle prestavby neuznavam raci to vymen....urcite to bude jednodussi a bez vetsich starosti....
no jo jenze 725 tds nebude za kilo, delali ji az do e38-ky. ale kolem dvou kil se da sehnaqt.
Hm, jenže i když tohle prodáš tak za kilo TDSo nekoupíš a když jo tak bude ve stavu zralým na šro?ák.
Ta přestavba by teoreticky šla, ale ne za "rozumný" peníze. A hlavně rvát do e32 ropu je zvěrstvo. Holt velká pohodlná limuzína má spotřebu jakou má. To bylo poněkud hloupé tohle si nezjistit před koupí. Nic ve zlým.
A ještě k tý spotřebě, 15l není trága, ačkoliv by to klidně mohlo být míň. Já mám 635 s 3kvaltem automatem, a průměrnou mám 12,2 a to rozhodně nejezdím pomalu Takže třeba tam máš někde něco špatně.
boze boze e32 se nikdy v nafte nedelala, chtel jsem to prestavet tak pred trema rokama, ale u nas to oficialne neudelas, protoze ti to BMW neschali, jelikoz se proste model 725tds e32 nedelal. Takze :fuckoff: A kdyz uz by se to dalo nejak zaridit, tak rozhodne minimalne 3.0d nebo 4.0d protoze to v te nafte vubec nepojede...
No tak nasetrime 800k a jak je budu mit rozhodnu se koupit byt )) chá chá... Nad dveste je to pro me draha sranda
To Darmon: ty jsi si tu svou 32. nechal zplynovat nebo jsi to tak poridil. A kolik takova sranda stoji hodit to do plynu A jak si to zere ?? ))) Pac to mi Bafi mi obcas zere i nohu na pedalu ))) A podle toho co ctu tady tak jsou na tom vsichni lepe nez ja... pohybuju se mezi 15-20 l/100 ) Nejde to nejak seridit?? At to bere prumerne rozumnych 12 l/100