Nez nejak prekopavat motory tak to hod do plynu. A pokud nemas prachy tak te to vyjde asi levnej nez nejaka 525tds. Nevim na kolik vyjde obyc plyn, mam tam vicebodovy a zere mi to 13-15, mam ale manual. Tech tvych 15+ je fakt dost, takhle zere 5tilitr iLko
730d se necha sehnat pod pul mega a 740d uz kolem 650k v plne palbe, staci jenom trosku hledat,pripadne si dovezt neco lehce tukleho.A me se teda rozhodne libi vic nova sedma (e65), zvlast potom co jsem mrkal na 760Li (vidis darmone jak se ucim:)) v plne palbe (operka vzadu stejna jako v predu, nezavisla klima vzadu, radio vzadu, LCD displeje vzadu,proste fsecko:))
No jo to me taky tak napada ze je nekde neco spatne.. Ale co?? NA maf jsem cucel kdyz jsem rozhodil a cistil EML JE to takova ludra skareda velika s klapkou. A ta klapka sla celkem dost ztuha. NA to aby tama prochazel nasavany vzduch se mi to zdalo prilis tuhe. A hlavne jsem byl prekvapeny ze se neotvirala uplne mela tam vychozenou drahu jen tak v uhlu 30stupnu Pokousel jsem s e tam stourat prstama a otevrit ji poradne Ale nejak sem nedosahl. A vysral se na to. Rek jsem si asi to tak ma byt. Je dost mozne ze tohle je ta chyba ma to malo vzduchu a proto to tak zere. Jenze kdyz bude malo vzduchu bude jednotka kalkulovat s mensim mnozstvim A ubere paliva nebo ne.. Auto bude pak dost line. Ale to nepoznam. Nikdy jsem v nicem podobnem nejel (( POtreboval bych vedet co muze primo a pak neprimo ovlivnovat nezadouci spotrebu At vim na co se zamerit.
Originál zaslal Pitr [B]No jo to me taky tak napada ze je nekde neco spatne.. Ale co?? NA maf jsem cucel kdyz jsem rozhodil a cistil EML JE to takova ludra skareda velika s klapkou. A ta klapka sla celkem dost ztuha. NA to aby tama prochazel nasavany vzduch se mi to zdalo prilis tuhe. A hlavne jsem byl prekvapeny ze se neotvirala uplne mela tam vychozenou drahu jen tak v uhlu 30stupnu Pokousel jsem s e tam stourat prstama a otevrit ji poradne Ale nejak sem nedosahl. A vysral se na to. Rek jsem si asi to tak ma byt. Je dost mozne ze tohle je ta chyba ma to malo vzduchu a proto to tak zere. Jenze kdyz bude malo vzduchu bude jednotka kalkulovat s mensim mnozstvim A ubere paliva nebo ne.. Auto bude pak dost line. Ale to nepoznam. Nikdy jsem v nicem podobnem nejel (( POtreboval bych vedet co muze primo a pak neprimo ovlivnovat nezadouci spotrebu At vim na co se zamerit.
proberem si to, maf tam nemas mas tam AFM cili vzduchovou vahu, coz je neco jinyho ale proste prvni vec je vytahnout chybovy kody.
Originál zaslal Pitr [B]To Darmon: ty jsi si tu svou 32. nechal zplynovat nebo jsi to tak poridil. A kolik takova sranda stoji hodit to do plynu A jak si to zere ?? )))
ja uz to tak koupil, a nereknu ti kolik to zere protoze by ses na miste posral, neco tam mam v prdeli, ma to zvuk jak lokomotiva. O vikendu se na to mrknu (ps zere mi to po praze 22 podle pocitace
Jo jasne asi netreba dalsich informaci. Proste si to nekde necham sjet a vytahnoput vsechny chybovky... PAk se budu zasejc ptat
Add AFM... Holt tomu nerozumim Ale bylo mi jasne ze to meri neco se vzduchem ))) Ty tam mas MAF nebo taky to AFM? Na svich strankach si tusim psal o mafu tak jsem si myslel..... ze Karel Vymrdal Prdel
Apropos zere ti to solidne. Me to po Praze take bralo 20 ale Benalu.. ((