Me si stopli taky pac to nemam prihlaseny jeste tak me pekne radne proklepali a ja vul hovadsky nemel pojisteno ))) Sem se z toho vykecal. A ze to musim ten den zaridit a prezentovat se ze mam zaplaceno Uf. Usetril jsem blokovku 500 + 10000.- od pojistovny ))) A dnes hura prihlasit, technicak, Zlinske znacky a jsem vysmátý. Se mi taky pekne pri tom klepaly paprce. sem vedel ze nemam pojistku )))
No a ja si vesele jezdil bez dokladu jak odemne, tak od auta, v uplne cizim aute, protoze jsem vsechno zapomel ve svojem Potkal jsem je snad 15x,ale nikdy me nestaveli
Pripada mi ze se venuji spise starsim krapum. A me blba vzali pac jsme nemel rozsviceno a bylo jeste sero. Trklo me to az jsem zastavil jak me stopli. Premyslel jsem proc mi netopi zadni sklo a zrcatka no )) a na svetla jsem vul zapomel. ((
za pásy litr nedaj. není to závažný přestupek i když kdo se nechá tak toho holt oberou . mě zatim taky nelapli, lae včera večer to bylo těsně, brali felinu předemnou
Já se taky teď radši připoutám, páč nemám airbágy a viděl jsem včera na silnici golfa III, napálil to na semaforu do brzdící e36 coupé, kráva to měla projet na oranžovou, ale dupla na brzdu a páč neměla pás tak si rozbila hubu o volant. Moc pěknej pohled to nebyl. Sem se jí chtěl zeptat, že bych byl první na koupi té bouračky, ale jak vyplivávala ty zbytky předních zubů, tak mě přešla chu?. Benga tam už byly a sanitka se zrovna řítila.
No zase poučení pro příště, připoutat se, i když sám nebourám.
Originál zaslal Lukáš [B]za pásy litr nedaj. není to závažný přestupek i když kdo se nechá tak toho holt oberou . mě zatim taky nelapli, lae včera večer to bylo těsně, brali felinu předemnou
Originál zaslal Lukáš [B]za pásy litr nedaj. není to závažný přestupek i když kdo se nechá tak toho holt oberou . mě zatim taky nelapli, lae včera večer to bylo těsně, brali felinu předemnou
za pasy je AZ litr, rikal mi to policajt, kterej se na tom podily, zalezi na nalade.
Jinak neberou jen krapy, u nas je to naopak. Vceral laply predemnou luxusku e46 a pekne si na nem posmakly. Kdyz u takovyho auta nic nenajdou, tak daj za pasy.
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Originál zaslal patras [B]za pasy je AZ litr, rikal mi to policajt, kterej se na tom podily, zalezi na nalade.
Jinak neberou jen krapy, u nas je to naopak. Vceral laply predemnou luxusku e46 a pekne si na nem posmakly. Kdyz u takovyho auta nic nenajdou, tak daj za pasy.
dle jejich sazebníku, který byl někoikrát uveřejněn mají dávat za pásy do 200Kč. ja az ně jednou platil kilo a to ještě napůl se spolujezdcem