Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Policejní Akce Kryštof

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Béďa »

Lopolo ty jezdis vzadu??? eh..
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#22 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

nekdy jo
stealth
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od stealth »

Dneska jsem jel vzadu a poutal jsem se. Jel jsem s kolegama v koktavce ... Ale fizly videt nebylo, tak leda na pesi zone ...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#24 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

No mi to připadá jen jako zlepšování státního rozpočtu,benga nemaj už ani na benzín tak proč nebuzerovat normální lidi.Takové ty kecy jak u nás řidiči hrozně jezdí,no nevím včera jsem se vrátil z Egyptu a to byl nářez!Jako že komu to víc troubí a má větší auto ten má přednost!!!No a světla používaj jen když potkaj kámoše!!!Jinak při cestě z Ruzyně domů jsem jich potkal asi 50!!!
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od RuDoSh »

no ono je lepsi kdyz ten za tebou je pripoutany, pac pri celnim narazu v 60km/h prumerny clovek (???) sedici vzadu sebou bere i predni sedadlo (pokud neni pripoutany...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od darmon »

Originál zaslal Béďa
[B]No až airbágy mít budeš, nepřipoutáš se a někde to bouchneš, tak to bude na posled, páč Ti ten airbág urve hlavu.. :)
nedramatizuj, kdyz nejsi poutanej tak pytel nevystreli
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Lukáš »

Originál zaslal darmon
[B]nedramatizuj, kdyz nejsi poutanej tak pytel nevystreli

jak v ktetrym aute :-)
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od DC Výkonná rada »

taky uz jsem jich videl hoodne moc

a brali me jen jednou - uz v Patek v noci - bývalej majitel Flery měl na bávu modrý ledky v ostřikovačích - to je pro ně jak kus červenýho hadru pro bejka - tak mě hned brali a nakonec jsem to ukecal na domluvu :) a ledky jsem radši odpojil :)

teď je to OK, ale celej tejden jezdim bez dokladu o pojistce :) tak jen cekam, kdy me vyhmatnou
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
vita
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od vita »

Originál zaslal Jawak
[B]Já se taky teď radši připoutám, páč nemám airbágy a viděl jsem včera na silnici golfa III, napálil to na semaforu do brzdící e36 coupé, kráva to měla projet na oranžovou, ale dupla na brzdu a páč neměla pás tak si rozbila hubu o volant. Moc pěknej pohled to nebyl. Sem se jí chtěl zeptat, že bych byl první na koupi té bouračky, ale jak vyplivávala ty zbytky předních zubů, tak mě přešla chu?. Benga tam už byly a sanitka se zrovna řítila.
No zase poučení pro příště, připoutat se, i když sám nebourám.

"Já se taky teď radši připoutám, páč nemám airbágy a viděl jsem včera na silnici golfa III, napálil to na semaforu do brzdící e36 coupé, kráva to měla projet na oranžovou, ale dupla na brzdu a páč neměla pás tak si rozbila hubu o volant"

Jak myslíš,že se připoutáváš když nemáš airbagy???já mám 8pytlů a poutat se musím jinak je to na hov.. !! A nevim proč je někdo kráva ,že neprojede oranžovou a nějaký mamlas s golfem to do ní napálí a zničí Báwo !!!!!:mad: :shit: Jsi se projevil jako totální imbecil :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff:
Lukke

#30 Příspěvek od Lukke »

Takže ohledně poutání: Sednu do auta a automaticky se poutam. Jak v zadu, tak vpředu. A kdokoli do auta sedne, tak dokud se nepřipoutá i on, tak se nikam nejede. Myslim že ty pásy tam nejsou pro nic za nic...

Dneska jsem měl dva zážitky s policejní akcí, tak tady jsou...:

Přijedu k mý bejvalý škole (chodil jsem tam 6 let), zaparkuju před vchodem (kde je normální "parkoviště"), kde nikde nikomu nepřekážim a vyhodil jsem kamarády. No a potkal tam další dva, tak jsme asi 3 (TŘI) minuty kecali. Jo a mimochodem, je tam zákaz STÁNÍ před tim vchodem, ale normálně se tam staví, když někdo někoho nabere, vyhodí, apod... NO a všim jsem si, že na rohu ulice celou dobu mě sledujou černí kokoti. Najednou vidim, že jeden jde směrem ke mně. Řikal jsem si, co je a nenapadlo mě že mi jde dát pokutu za PARKOVÁNÍ na zákazu stání. Kdybyste to místo viděli jak vypadá, no no comment. Přišel kokotek (řekl bych tak v mym věku, takže 20-22) a ptal se, jestli umim dopravní značky a že jsem porušil předpis. Ptal jsem se, proč že jsem vyhodil kamarády a jedu hned dál. Prej že už tu stojim nejmíň 5 minut a že mi uděluje 1000,- Kč pokuty. TO mě dostalo. Hádal jsem se s nim asi PŮL hodiny. Bavili jsme se o tom jak dlouho je ve službě, že těch 6 let tady chodim do školy a že tu vždy zastavujou auta (neni tam zákaz zastavení a tak). No doslova byl to VYPATLANEC. Pak jsem řekl, že pokud mě chce dát 1k pokuty, že si půjdu stěžovat. Nějak vyměknul a navrhnul 100 korun na místě. Kecali jsme dalších 15 minut o pičovinách, kdybyste to slyšeli ten ubohej jeho projev. Pak jsem řekl že to nezaplatim a skončilo to tak, že mě poslal někam a abych se tam už neukazoval. Byl jsem už dost vytočenej a řek mu i pak to, aby přestal závidět tohle auto, že přišel za mnou jen kvůli tomu, že si to z jeho platu nikdy nemůže dovolit. :lool: No zčervenal a nasraně odešel. Vím, bylo to trapný taková připomínka, ale už jsem prostě nemoh když jsem ho viděl jak už nemůže dál.

No a další věc. Jedu dneska takhle od Brna na Prahu. Asi 40km před Prahou je kopec dolů a omezení na 120. Kecal jsem s kámošem a úplně jsem na to zapomněl. Hmm. Vyběhnul maník, plácajda a už jsem stál. Vím, že jsem jel hoodně, rychle, ale kolik to vůbec. Přišel a "pane řidiči, doklady od vozidla, vystupte si". Napřed okukovali mazlíka jako by nikdy neviděli bavoráka a pak prohlásil "vzledem k tomu, že rychlost 218 km/h je i na úseku kde není omezení závratná rychost, uděluji vám pokutu 2000,- Kč". Říkal jsem si, hmm co se dá dělat. :-/// Ptal se, jestli jsem ochoten na místě zaplatit. Odpověděl jsem že jo. Pak si ten druhej vzal techničák a řek, "no vzhledem udávané maximální rychlosti vašeho vozidla přimhouříme oko a udělíme vám blokovou pokutu 500,- Kč". Tak jsem poděkoval a odjel... To jsem měl jednou zase štěstí. :) Jak jste na tom vy? ;-)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#31 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Ja mel jednou platit za rychlost na ctyricitce a mel sem kliku. I kdyz tam jezdim relativne pomalu a s ohledem na brzdy si muzu dovolit vic nez clovek ve 120tce, skoro vzdy rychleji. V tomhle pripade sem navic musel zastavit na semaforech takze sem ani nepredpokladal ze bych mel nejak myslet na rychlost. Zastavili me asi 200m za svetlama a namerili 60. ( nejsem ten typ co bezne staruje na svetlech s vytocenym motorem a piskajicima podhustenejma zimakama na predohrabu ). Hned placacka, doklady a tak a ze prej jestli vim ceho sem se dopustil. Ja na to ze ne, ale ze rychlost to urcite nebude protoze sem tam sotva stacil lupnout dvojku. Polda chvilku premejslel, pak se zeptal jak se mi s tim jezdi, rikal neco o tom ze se mu BMW libi a rozloucili sme se. :D Nastesti to byl ten, kterej chape ze neprimerena rychlost je pro kazdy auto trochu jina. :D
Cantona

#32 Příspěvek od Cantona »

Nesnáším fízly - je jich těd všude jak parazitů:)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

me osobne pokud neprudej nevadej a pokud nenarazis na idiota, je to v klidu. Je to jako s vostatnima .. dokonce i mezi vojaka se najde par fajnovejch magoru :D ( coz sem pred tim nevedel ) :D:D Neverim na tyhle generalizacni kecy. Kdyby se napriklad tvuj bracha rozhod bejt fizlem, taky by ses na to dival asi jinak. ( Muj neni a ani nikdo z rodiny aby nedoslo k mejlce)
Mad Max
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Mad Max »

Originál zaslal RuDoSh
[B]pasy pouzivam i kdyz preparkovavam auto na parkovisti....sednu do auta a automaticky se pripoutam.... :D

Přesně tak, jak píše RuDoSh.
T.o.m.

#35 Příspěvek od T.o.m. »

Teď jde krásně vidět, kolik dopravaků platíme. Na každém rohu, v každém městě, habakuk. By mě zajímalo co dělají, když zrovna není žádná akce. Asi tuším.......koblihy........kafe........usw.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Originál zaslal T.o.m.
[B]Teď jde krásně vidět, kolik dopravaků platíme. Na každém rohu, v každém městě, habakuk. By mě zajímalo co dělají, když zrovna není žádná akce. Asi tuším.......koblihy........kafe........usw.

:-) dost dobrá poznámka

Originál zaslal LOPOLO
[B]me osobne pokud neprudej nevadej a pokud nenarazis na idiota, je to v klidu. Je to jako s vostatnima ...

Jsem stejneho nazoru. Nadavaji na ne ti, co zaplatili pokutu. A za co platili? Za svou blbost a za nedodrzovani predpisu. Ze predpisy nekdy nám ridicum nevyhovuji, za to tyhle policejni slapky nemohou. Jen delaji svou praci.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Pitr
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Pitr »

Tak tak neprudi navadi. Uz me brali dvakrat a neplatil jsem diky bohu. A pokazde mi neco nasli. Nebyl jsem bez chyby. Trebas za priblblou propadlou lekarnu. Proste jsme se domluvili. A ze se tvarili jako ze jsou prisni me nezaskocilo. I stim zakriklim se to ta okecat. Pokud nejsu vul.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#38 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal T.o.m.
[B]Teď jde krásně vidět, kolik dopravaků platíme. Na každém rohu, v každém městě, habakuk. By mě zajímalo co dělají, když zrovna není žádná akce. Asi tuším.......koblihy........kafe........usw.

musim rict, ze dopravaku(bila cepice, opasek, kosile) jsem teda jeste moc nevidel, spis statni
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Pivson »

Ja zatim s bávem platil jen za prikázanej smer jízdy. Bylo to pres křižovatku, nikoho jsem neohrozil a pohoda.
Taky mladý policajti v rozhrkaným "firemním" fáčku
Já auto s pražskou SPZ (bylo to v Táboře), stejná věková skupina a v aute tři opravdu pěkný kočky.
Bez diskuze a 1000,-
Kdyz jsem chtěl komunikovat a jestli by se neslo dohodnout, jen rek: to by mohl chtit každej!

A hustý moje segra, padila si to po čtyřproudovce 70,- nechápu proč je tam omezení na 40. Zastavila ji policajtka (největší kurvy) doklady, jela jste rychle, pokuta 2000,- pockejte si v aute, ja vám to napisu, nashladanou. Hodne rychlë vyřízená.
Ješte ze fungujou známosti.
fornax

#40 Příspěvek od fornax »

Oni posílají do terénu vše co má souvislost s MV a navíc jsou naředeni městskou policií. Dokonce i z hranic stáhli některé aby šlapali. Tak jsou z toho :redeye: :shit2:
Odpovědět