Co já vím, tak se kola taky kradou tak, že vezmeš lešenářskou trubku a vrazíš pod práh a auto nadzvedneš, vyškubneš kolo a pak to pustíš dolů. Výsledkem je skurvený páh, dveře, kotouč a kola v prdeli:(
Originál zaslal Speedy [B]Co já vím, tak se kola taky kradou tak, že vezmeš lešenářskou trubku a vrazíš pod práh a auto nadzvedneš, vyškubneš kolo a pak to pustíš dolů. Výsledkem je skurvený páh, dveře, kotouč a kola v prdeli:(
prahy to vodnesly taky, treba to udelali takhle
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
viděl jsem fotky ty M3 z Rozkoše, ta lišta co má na zadní kufru, má ji dělanou nebo se někde prodává? Ta kapota je moc hezká taky o tom přemýšlím, dík za info.
Originál zaslal stealth [B]Co se divíš, asi je to auto "dyskryminoválo" ! :fight:
Kua to je přesný... teď ty kurwy chytnou a oni na tom ještě vytřískají prachy, za "dyskrymináci". Tak jak ti vychcaní Červeňáci z Ústí se nadlabem. Stát se z toho zas posere, aby se v EU na nás neksichtily a v mimosoudním vyrovnání jim dají nějakou tu statisícku k dobru. :reev:
Originál zaslal rene kurc [B]Jojo,jeden z 1000 je dobrej a férovej! Já měl to štěstí potkat ale jen jednoho takového-pracovitej,slušnej kluk! A za ty jejich ...... se sám styděl.
Holt už to maj v genech, s tím asi nic moc neuděláme, ale semtam se najde i takovej, kterej je v pohodě. Škoda jen, že stát se k cikánům chová lépe než k Čechům. By mne zajímalo, kolik asi bělochů u nás dostane 2x zaplaceno za vyrabovanný byt a ještě k tomu náhradní (rozumněj luxusní) bydlení? Je mi z toho do