Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Váš oblíbený jezdec F1
-
Originál zaslal Lukáš
[b] souhlas
jen co se týče míši schumachera, on byl předním, tudíž si volil stopu tudíž ralfík neměl být tak blízko za zadkem
je to stejná situace jako když to na začátku závodu nakouřil schumi do satoa, nebo co to bylo zač.
Přesně tak byl tam prvni tak volil stopu, prostě Ralf na to neměl... No ale na situaci to stejne nic nezmenilo Ralf by na body nedosahnul stejne!!! :fuckoff::fuckoff::fuckoff:
Originál zaslal Lukáš
[B]souhlas
jen co se týče míši schumachera, on byl předním, tudíž si volil stoputudíž ralfík neměl být tak blízko za zadkem
je to stejná situace jako když to na začátku závodu nakouřil schumi do satoa, nebo co to bylo zač.
Co to tu meleš ,každý předjížděný je před tím co ho předjíždí on vyloženě když zjistil že ho brácha předjíždí volil úplně jinou stopu než by zvolil normálně,prostě stopu,kterou zavřel rychlejší vůz aby mu tak znemožnil dokončit manévr...
Originál zaslal rene kurc
...kdyby schumi m. i montoya měli úplně stejné auta a podmínky??? Myslím, že by mu ten (cigoš) jak ty říkáš dal hodně práce.
Ja, ja , Montoja!

Jinak mě už, ale štve jak každý srovnává ty káry.. srovnává se to i v jiných sportech? Srovnáváte jestli ten má stejné podmínky jako tamten? Já myslím, že ne.. Srovnává se to jen v F1. Ale proč? Je fakt, že Féra jsou špičky, ale to neznamená, že je Schumacher nula.. taky ho nemusím, ale každýmu na potkání neříkám, že kdyby měl Montoya stejné auto, byl by Schumacher v prdeli. O.K.?
:angel:
[B]Ty si ale rasista...moc by mě zajímalo jak by to dopadlo kdyby schumi m. i montoya měli úplně stejné auta a podmínky??? Myslím, že by mu ten (cigoš) jak ty říkáš dal hodně práce.
ok, ale asi jsi si nevsiml, ze je rec o motorsportu a ne o tom, jestli by byl cigoš rychlejsi ve Fiatu kdyz by si prohodili kary s tim zlim nemcourem a ten by jel v Baworaku. Tzn., ze lepsi jezdci a teamy testuji a kazdej jezdec ma karu upravenou podle sebe a podle moznosti teamu. Takze by to asi bylo srovnani k hovnu. Je to videt pri tom, kdyz si kdokoli z jezdcu musi vzit do zavodu karu numero 3 (protoze tu svoji treba total poladil pri kvalifikaci). Casy uplne nekde jinde. Takze nechapu, co srovnavat, kdyz by ten a ten jel v tom a tom. U Rudasu trvalo dva roky, nez jim Shumi trochu poladil kary. Z hovna co drive jezdili udelal svym workem opet po 25 letech nejrychlejsi F1. A to ani nemaji nej motor...
Originál zaslal JFK
[B]jako kazdej druhej normalni chlap, nebo te nikdo nikdy nenasral?:) a na silnici je to samej kreten, takze nekde na okruhu potkat cigose, tak ho taky vyfuckuju:):bigok:![]()
Ale nasral a to X krát, ale stejně si ho o pár metrů dál vychutnám.To neznamená ,že to neunesu.....prostě když jedu ve slabší káře a problikne mě S8 tak uhnu ani neceknu a ještě zvednu ruku,že jsem ho neviděl včas !!!

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
[B]Ale nasral a to X krát, ale stejně si ho o pár metrů dál vychutnám.To neznamená ,že to neunesu.....prostě když jedu ve slabší káře a problikne mě S8 tak uhnu ani neceknu a ještě zvednu ruku,že jsem ho neviděl včas !!!![]()
se ti to pousti s M3, kdyz mu pak natrhnes prdel jako nic. My slabsi (motorem) se muzem akorat vztekat

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
[B]Ale nasral a to X krát, ale stejně si ho o pár metrů dál vychutnám.To neznamená ,že to neunesu.....prostě když jedu ve slabší káře a problikne mě S8 tak uhnu ani neceknu a ještě zvednu ruku,že jsem ho neviděl včas !!!![]()
hmmm:) a co to ma jako spolecnyho s F1 a tou bandou kolem allianz?:)