Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Konečně fotky té mojí

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Tak tady jsou slíbené fotky mojí e36 320i coupé
Není krásná? Ty kola na ní jsou zimáky, letní jsou na hromadě na foto č.3
Přílohy
moje01.jpg
moje01.jpg (175.2 KiB) Zobrazeno 1743 x
moje01.jpg
moje01.jpg (175.2 KiB) Zobrazeno 1744 x
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

ty tečky na nárazníku už jsem vychytal - nově nalakoval :D
Přílohy
moje02.jpg
moje02.jpg (152.89 KiB) Zobrazeno 1732 x
moje02.jpg
moje02.jpg (152.89 KiB) Zobrazeno 1733 x
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

na těch letňácích přijedu domů, snad mi je hned neukradnou :mad:
Přílohy
moje03.jpg
moje03.jpg (154.51 KiB) Zobrazeno 1722 x
moje03.jpg
moje03.jpg (154.51 KiB) Zobrazeno 1723 x
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

jéé, co teď přijde kam? ty dráty mají úplně jinou barvu, než je psaný v návodu na zabudování, takže sony do palubky, magnát do kufru a blaupunkt tubička 35cm taky do kufru, teď to teprve bude duňet :ucta:
Přílohy
moje04.jpg
moje04.jpg (161.49 KiB) Zobrazeno 1718 x
moje04.jpg
moje04.jpg (161.49 KiB) Zobrazeno 1719 x
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

a poslední náhled dovnitř, příště ji bude vidět až v Chráš?anech :gobeer:
Přílohy
moje05.jpg
moje05.jpg (166.84 KiB) Zobrazeno 1712 x
moje05.jpg
moje05.jpg (166.84 KiB) Zobrazeno 1713 x
Fil
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fil »

Pěkná pěkná:super: ten volant mám taky:P
PS:to máš na tý sedačce nějakej bordel, nebos to vo něco roztrh?
černá je krásná a sluší!!!!
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Originál zaslal Fil
[B]Pěkná pěkná:super: ten volant mám taky:P
PS:to máš na tý sedačce nějakej bordel, nebos to vo něco roztrh?
černá je krásná a sluší!!!!

To jsem čekal, s tou sedačkou :D :D :D
je tam kousek přilepené izolepy, a leží tam různej bordel.
Je to před 3mi týdny, dělal jsem tam komplet nový hifi.

Mimochodem nechce někdo Pioneer CD-rádio, sundávací čelní panel, myslím 4x40w (nebo 4x50?), dálkové ovládání, RDS, eon, atd., není moc starý, hraje dobře, ale já chtěl něco na přehrávání mp3, s modrým displejem (to se líbí mařkám :D) tak přišlo Sony CDX MP 40.
Cena tak ani nevim jakou to může mít cenu, ale je fakt dobrý, mám ještě malej zesilovač Kenwood k tomu, co už nepotřebuju, jestli to někdo chcete, nabídněte cenu a vezmu ho s sebou do Chráš?an. Je k tomu i zástrčka (konektor) a návod k obsluze (v řeči rajchu :) )
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Originál zaslal Jawak
[B]To jsem čekal, s tou sedačkou :D :D :D
je tam kousek přilepené izolepy, a leží tam různej bordel.
Je to před 3mi týdny, dělal jsem tam komplet nový hifi.

Mimochodem nechce někdo Pioneer CD-rádio, sundávací čelní panel, myslím 4x40w (nebo 4x50?), dálkové ovládání, RDS, eon, atd., není moc starý, hraje dobře, ale já chtěl něco na přehrávání mp3, s modrým displejem (to se líbí mařkám :D) tak přišlo Sony CDX MP 40.
Cena tak ani nevim jakou to může mít cenu, ale je fakt dobrý, mám ještě malej zesilovač Kenwood k tomu, co už nepotřebuju, jestli to někdo chcete, nabídněte cenu a vezmu ho s sebou do Chráš?an. Je k tomu i zástrčka (konektor) a návod k obsluze (v řeči rajchu :) )

Napiš mi jaký je to model? a v jakém je stavu,jestli je podřený?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

pekny .. az na ty kola a vybavu
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Je to PIONEER DEH-615 RDS, je úplně v pořádku, vše funguje, žádný škrábance, přehrává i moji rozsáhlou sbírku různě poškrábaných CD-R, jak je starý, to fakt neodhadnu, nejsem znalec autorádií a nikde to nemůžu přečíst. Ale nevypadá špatně (v báwu :D )
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Originál zaslal LOPOLO
[B]pekny .. az na ty kola a vybavu

No lopolo, co chceš z roku 1992? Nemá BC a klimu, velká škoda, ale jinak jsem spokojenej. Airbágy jsem zatím neměl tu čest vyzkoušet :) ty nečteš text, ty kola jsi myslel zimáky co jsou na ní, nebo ty letňáky na hromadě na foto č.3?
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Originál zaslal Jawak
[B]Je to PIONEER DEH-615 RDS, je úplně v pořádku, vše funguje, žádný škrábance, přehrává i moji rozsáhlou sbírku různě poškrábaných CD-R, jak je starý, to fakt neodhadnu, nejsem znalec autorádií a nikde to nemůžu přečíst. Ale nevypadá špatně (v báwu :D )
Už vím všimnul jsem si že leží na sedačce,je to starý model asi 8 let.Myslel jsem že to je něco novějšího,ale zeptám se kluků třeba do schade by to byla frajeřina.A cena? Jinak autičko vypadá pěkně!
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#13 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal Jawak
[B]No lopolo, co chceš z roku 1992? Nemá BC a klimu, velká škoda, ale jinak jsem spokojenej. Airbágy jsem zatím neměl tu čest vyzkoušet :) ty nečteš text, ty kola jsi myslel zimáky co jsou na ní, nebo ty letňáky na hromadě na foto č.3?

myslel sem ty hnusny zimaky ... ale klidek, mam je taky :D. Co se vejbavy tyce, ta nema s rokem az tak moc spolecnyho .. nedavno sem videl jeden srot z roku 92 s plnym BC i klimou. Ale jinak vypada fakt pekne-zachovale.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Chtěl jsem e36 coupé, jedno jaký, protože jsem zapřísáhlej bawor a už mě nebavilo jezdit v koktávce tdi 66kW.
Chtěl jsem kůži, plnou servisní knížku, decentní tuning, aby to bylo od ne cizince, (to jako myslím aby byla od němce), najeto by mohlo být méně, ale 168tis na 11 let je normální, aby nebyla bouraná a zbytečně dorasovaná. Jo a měl jsem k dispozici max 5000€. No tak co.
Hledal jsem dlouho, našel to "skoro" nejlepší, co se dá dělat, klimu bych rád dovybavil (po prožitém posledním létě) no a bez BC se docela obejdu, podívám se na teploměr z vokna, žárovky si zkontroluju taky sám a spotřeba je jasná, když tomu dávám, tak 14-15l, normál tak 9-10. Jsem docela spokojenej. Konečně jezdím autem, a ne chcíplákem (sorry těm kdo má pod 100PS) :(
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Vsak v poho kemo :D .. ja jezdil s 318i M43 dva roky, bylo to holatko a presto mazel. :D Dneska verne slouzi jinymu.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Jasný, hlavně zase přibyde krásné kupátko (kterých je dost málo) do naší krásné země :bigok:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Originál zaslal LOPOLO
[B]myslel sem ty hnusny zimaky ... ale klidek, mam je taky :D. Co se vejbavy tyce, ta nema s rokem az tak moc spolecnyho .. nedavno sem videl jeden srot z roku 92 s plnym BC i klimou. Ale jinak vypada fakt pekne-zachovale.
hehehe, teď jsi to fakt ohodnotil sqjele, hehehehe :ucta: :kral:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Originál zaslal Jawak
[B]Chtěl jsem e36 coupé, jedno jaký, protože jsem zapřísáhlej bawor a už mě nebavilo jezdit v koktávce tdi 66kW.
Chtěl jsem kůži, plnou servisní knížku, decentní tuning, aby to bylo od ne cizince, (to jako myslím aby byla od němce), najeto by mohlo být méně, ale 168tis na 11 let je normální, aby nebyla bouraná a zbytečně dorasovaná. Jo a měl jsem k dispozici max 5000€. No tak co.
Hledal jsem dlouho, našel to "skoro" nejlepší, co se dá dělat, klimu bych rád dovybavil (po prožitém posledním létě) no a bez BC se docela obejdu, podívám se na teploměr z vokna, žárovky si zkontroluju taky sám a spotřeba je jasná, když tomu dávám, tak 14-15l, normál tak 9-10. Jsem docela spokojenej. Konečně jezdím autem, a ne chcíplákem (sorry těm kdo má pod 100PS) :(
Kde jsi to sehnal? Já marně sháním z 94 325...:walk:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Sehnal jsem to po dlouhým hledání na http://www.mobile.de
Já totiž momentálně žiju v rajchu, v Bonnu :P
Musí se ale vybírat, takový vytuněný se nacházejí pouze u docela pofidérních lidí (turci, řeci), málokterej kus je fakt dobrej, jako se serviskou, výbavou a udržovanej atd. Když to maj skobčáci fakt dobře udělaný, tak chtějí nehorázný love, pokud to teda vůbec prodají. Do těch standartů se zase musí vrazit love a čas, tak to je fakt těžký si vybrat. No jak pro koho. Ale to podsatný je, že jezdily na DOBRÝCH cestách a neznají českou zimu!!!
Hledal sem fakt od června do října a našel!!! :ucta:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#20 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Jawak
[B]Sehnal jsem to po dlouhým hledání na http://www.mobile.de
Já totiž momentálně žiju v rajchu, v Bonnu :P
Musí se ale vybírat, takový vytuněný se nacházejí pouze u docela pofidérních lidí (turci, řeci), málokterej kus je fakt dobrej, jako se serviskou, výbavou a udržovanej atd. Když to maj skobčáci fakt dobře udělaný, tak chtějí nehorázný love, pokud to teda vůbec prodají. Do těch standartů se zase musí vrazit love a čas, tak to je fakt těžký si vybrat. No jak pro koho. Ale to podsatný je, že jezdily na DOBRÝCH cestách a neznají českou zimu!!!
Hledal sem fakt od června do října a našel!!! :ucta:

kolik chces za toho staryho pioneera 1500?

jo a to Mko na tom kastliku bych asi sundal, jako pest na oko :)
Odpovědět