Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
hele me se
kdyz bude sikovnej tak proc ne? taky zalezi v jakem stavu to budouci majitel bude chtit
naslo by se dost zrucnejch lidi, normalni podlak tak 20k + plus nejakej ten plech z vrakace a vyvareni za 11k das novej podvozek, brzdy(kotouce + desky) tam taky sezenes do 8k a za zbytek to muzes vyluxovat...... btw nebo prodas interier, trochu to provaris aby se to nerozpadlo, podvozek, brzdy, sedacku a hura na okruh, ne
dobreeeeee, mozna jsem to prestrelil tech 50k

naslo by se dost zrucnejch lidi, normalni podlak tak 20k + plus nejakej ten plech z vrakace a vyvareni za 11k das novej podvozek, brzdy(kotouce + desky) tam taky sezenes do 8k a za zbytek to muzes vyluxovat...... btw nebo prodas interier, trochu to provaris aby se to nerozpadlo, podvozek, brzdy, sedacku a hura na okruh, ne

dobreeeeee, mozna jsem to prestrelil tech 50k
asi by ses mel Skautiku trochu probrat
))) lak 20k minmalne /a to musis cele odstrojit, premyslim, kdo tady z fora je toho schopnej-prostory, manualni zrucnost, cas/... brzdy-komplet min. 10k, predni ramena-10k, tlumice-10k, silentbloky, v.pumpa, termostat, baterka a pod "drobnosti" 5k, zprovozneni vsech "malickosti" elektrickyma udelatkama pocinaje a klimou konce... plechy, prace, prevedeni z uspokojiveho stavu na velmi dobry.... koroze=bourano=fakt... Ale jinak zuppa kara s trochu najetejma km /400k km je uz i na 2,5 vic nez jen zajetej motor/

“Ability is what you're capable of doing.”
ja se na to mozna zajedu podivat a pak vam poreferuju jak vypada e36 za 74k
sedacky jsou origo.
no rudoshy, take je mozne ze je to jen na tech papirech postaveno, ze? taky podle te fotky nepoznas jestli je ten lak ok, nebo ko... btw ja uz takhle zrezlejch e36 par videl
no ale pokud vazne chcete e36 325i tak se kouknete na tipcars neco tam zase pribylo
sedacky jsou origo.
no rudoshy, take je mozne ze je to jen na tech papirech postaveno, ze? taky podle te fotky nepoznas jestli je ten lak ok, nebo ko... btw ja uz takhle zrezlejch e36 par videl
no ale pokud vazne chcete e36 325i tak se kouknete na tipcars neco tam zase pribylo