Asi 220km na rovine na 4kvalt,5kvalt 230km,pak noha na brzde,řev zkurvenýho ABS,vsude bílej kouř,konec dálnice.A gumy trochu hranatý,ale ten adrenalin,to je žrádlo.
Ja jsem se zatim se svou E28 535i dostal na 180 km/h pri 4000 ot./min., sla v pohode furt dal, ale vic se mi zatim nechce, nevim co gumy atd., je to starej suplik.
)
Jinak moje maximalka 250 km/h na Suzuki RF 900 R, ale to je tady asi trosku mimo. )
Originál zaslal driver [B]Ja jsem se zatim se svou E28 535i dostal na 180 km/h pri 4000 ot./min., sla v pohode furt dal, ale vic se mi zatim nechce, nevim co gumy atd., je to starej suplik. ) Jinak moje maximalka 250 km/h na Suzuki RF 900 R, ale to je tady asi trosku mimo. )
Ty wole ,to sis klidně mohl pořídit 1,6 a né 3,5 na 180km/h,ale skoušej to dál a určitě se na tu magickou hranici dostaneš.
Originál zaslal rene kurc [B]Ty wole ,to sis klidně mohl pořídit 1,6 a né 3,5 na 180km/h,ale skoušej to dál a určitě se na tu magickou hranici dostaneš.
Aha, chapu, mel jsem tomu nalozit plnej, i kdyz je to temer v puvodnim -tedy nic moc stavu a nechat si bouchnout gumu a rozstipat to na kashicku, vid? Pak bych byl machr. Ty mas M3 taky urcite proto, abys ji furt rval plnej.
Originál zaslal driver Aha, chapu, mel jsem tomu nalozit plnej, i kdyz je to temer v puvodnim -tedy nic moc stavu a nechat si bouchnout gumu a rozstipat to na kashicku, vid? Pak bych byl machr. Ty mas M3 taky urcite proto, abys ji furt rval plnej.
Jasně od rána do večera jezdím nadoraz wole,nevím co tu meleš o bouchnutí gumy,ty máš i původní gumy? Každopádně nemůžu za to ,že máš auto v dezolátním stavu ohrožující provoz....Jinak jsem to psal jako srandu..... a rada na konec,jezdi v takovém šrotu max.70km/h a? to ukočíruješ až ti bouchne ta guma..... :321:
To jste tu vsichni takovi machri?
Mam to auto chvili a davam ho dohromady postupne, nejsem uchyl, abych to hned od zacatku honil jak nadmutou kozu.
A nikdo nemluvil o vraku.
Hm, tak fakt pekny, myslel jsem, ze tu pokecam o autech, max. rychlost byl prispevek do diskuze a ne vytahovani se.
Takze nic.
Originál zaslal rene kurc [B]Jasně od rána do večera jezdím nadoraz wole,nevím co tu meleš o bouchnutí gumy,ty máš i původní gumy? Každopádně nemůžu za to ,že máš auto v dezolátním stavu ohrožující provoz....Jinak jsem to psal jako srandu..... a rada na konec,jezdi v takovém šrotu max.70km/h a? to ukočíruješ až ti bouchne ta guma..... :321:
Chlapci on je to v jádru hodný hoch,vždy? on s těmi gumami měl skoro pravdu.A on také víc nejezdí:D
Originál zaslal driver [B]To jste tu vsichni takovi machri? Mam to auto chvili a davam ho dohromady postupne, nejsem uchyl, abych to hned od zacatku honil jak nadmutou kozu. A nikdo nemluvil o vraku. Hm, tak fakt pekny, myslel jsem, ze tu pokecam o autech, max. rychlost byl prispevek do diskuze a ne vytahovani se. Takze nic.
neber to tak kámo:alien: ,navíc ta tvoje 3,5lka ikdyby měla bejt v dezolátním stavu(říkal sem měla né že je!) si může nac leckým vyskakovat:hopik2: ,třeba nademnou:angel: ,teda na maximálce rozhodně, slalom..no.. :gobeer:
Originál zaslal driver [B]To jste tu vsichni takovi machri? Mam to auto chvili a davam ho dohromady postupne, nejsem uchyl, abych to hned od zacatku honil jak nadmutou kozu. A nikdo nemluvil o vraku. Hm, tak fakt pekny, myslel jsem, ze tu pokecam o autech, max. rychlost byl prispevek do diskuze a ne vytahovani se. Takze nic.
No nemůžu za to ,že si se hned tak nasupěl.Já to myslel z legrace a ty hned bla,bla.... tak už nic nezbývalo,jinak nemám potřebu tu machrovat!!!
Originál zaslal Nikita [B]Nic proti tobě, ale 28 by možná pasovala někam do jiné skupiny, třeba do klubu e30, nebo tak :bike:. My jsme tady skoro všichni sebevrazi :drive2:
Nao tak tak nějak vypadá machrování a? víš.... :bigok: mi tu nikdo s e28 nevadí,ale ten tvůj top speed byl fakt někde do fóra filcek....
Uf, to se mi ulevilo.
Uz jsem myslel, ze to tu je takhle drsny porad.
Uzivam si spis zrychleni, chovani a zvuk toho auta. Libi se mi auta z tyhle doby, zadny prehanky s elektronikou, radost az na kost.