Samozřejmě, že větší obsah je lepší...kdybych měl víc peněz, tak bych se rozhodoval jinak - to už jsem uváděl výše. Když jseš bohužel limitovanej penězma a víc jich do kupy nedáš, tak je to těžký...za ty prachy jsem mohl mít z roku 1995 např. Mazdu 626 2.5 16V, ale já jsem chtěl bavora...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
Jinak jsem četl, že když se daj celý svody, který jsou perfektně vyladěný na tvoje auto, tak se může výkon zvednout až o 10-15 % Četl jsem to v materiálech firmy Supersprint...
EX:E36 318-320i,E46 320d,E60 530d mpaket komplet...teď Mustang 5.0 GT...k tomu na "zimu" X3 3.0i
jo hombre ale priprav si ranec:shit: u tvy 318 to bude tak 10-15 koni a cena bude tak tretina auta,napr.na my auto stoji komplet vejfuk vc.svodu od Supersprintu cca.50000.-
Originál zaslal ctvrtek [B]jo hombre ale priprav si ranec:shit: u tvy 318 to bude tak 10-15 koni a cena bude tak tretina auta,napr.na my auto stoji komplet vejfuk vc.svodu od Supersprintu cca.50000.-
No na tvý auto bude stát novej originál vejfuk i s originál svodama taky takhle nějak. Rozhodně o moc míň to nebude.
Originál zaslal m.deejay [B]...srandičky...:allright: a co takhle nové kupé řady 6 ? Koukal jsem na Tv na testy a super...ale v tý bance by muselo být hodně peněz:)
Originál zaslal Glum Sám mám 318Cičko a není to dost. A co teď s ní?! Chip, sání, [B]turbo, vejfuky a to všechno mně nepřidá víc než 30 koní a to jsem ještě optimista
No dobře, s tím turbem jsem to přehnal, ale bez něj to bude chipnutý a s těma dalšíma serepetičkama to moc nepřidá a jelikož to je benzín, tak se mně moc nechce zvyšovat spotřebu nad únosných 10 litříků na 100 km.
V souvislosti s tím tuningováním bych ocenil nějaký rady. Má to zatím najeto jen 38000, takže s tím motorem nevím. Jinak kdybyste někdo věděl o nějakejch dílech na zvíšení koní, nebo křidýlka, nebo nějaký věcičky dovnitř, tak mně dejte vědět...
Je to sice slabej motor, ale na trojku to ještě jede :mrk: