Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TURBO za 8 tisíc pro všechny!!!

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bubi

#1 Příspěvek od Bubi »

Co vy na to??? Za ty peníze to zní hezky!

http://www.shmotor.cz/novinky.html
skautik Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od skautik Čestný člen »

nekdo uz se o tom zminoval...

rek bych, pujcte mi to ja to otestuju :-)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Vzduch je komprimován násavným zařízením. Výrobci automobilů hledají zlepšení zážehového momentu. TADY JE!
.........lol.... komprimovan=stlacovan? =max odber 12W? to snad ne:-) ....zadne zahrivani vzduchu?=neuveritelne :-)))))
“Ability is what you're capable of doing.”
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

chtelo by to najit blazna co to koupil a zajit s nim na brzdu :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od darmon »

nojo, to je dobra vec, vice vzduchu, stejne benzinu, chudsi smes, propalene pisty...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Propálený písty zase až asi ne, ale s v ětším mnořstvím vzduchu přidá i jednotka benál, ale čistě prakticky by to muselo být perpetum mobile. Usměrnění vzduchu je blbost a s vyšším tlakem se to musí více zahřát, nehledě na to, že aby to fungovalo, tak to určitě nebude mít odběr jenom 12W...
Nebo se snad mýlím?:pumpicka:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od darmon »

ciste prakticky, uz jen veta Odber proudu 12W je picovina, a nejen to :) tohle je dalsi bierhanzlova mast :D
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Shrek »

Jojo, no nevím, ale podle zákona o zachování energie by měl takovej kompresor (aby foukal podobně jako normální kompresor, napojenej řemenem) mít odběr tak 1-5 kW, což je slušnej startér.

Tenhle fén do sání nemá cenu ani zkoušet. Kdysi jsem viděl na nějakých polských stránkách o tuningu nějaký elektrický turba, ale nemá to smysl...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Originál zaslal Shrek
[B]Jojo, no nevím, ale podle zákona o zachování energie by měl takovej kompresor (aby foukal podobně jako normální kompresor, napojenej řemenem) mít odběr tak 1-5 kW, což je slušnej startér.

Tenhle fén do sání nemá cenu ani zkoušet. Kdysi jsem viděl na nějakých polských stránkách o tuningu nějaký elektrický turba, ale nemá to smysl...

Kdysi někdo na nějakým českým webu dával před filtr větrák z PC a tvrdil, že to má lepší výkon :D Tak jsem se nechal nachytat a spočítal jsem průtok vzduchu skrz ten větrák a pak se podíval na váhu vzduchu na autě a jenom se se pak válel smíchy po zemi :lol2:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Speedy
[B]Kdysi někdo na nějakým českým webu dával před filtr větrák z PC a tvrdil, že to má lepší výkon :D Tak jsem se nechal nachytat a spočítal jsem průtok vzduchu skrz ten větrák a pak se podíval na váhu vzduchu na autě a jenom se se pak válel smíchy po zemi :lol2:

to si delas srandu, ze jsi kvuli tomu namahal svuj mozek? ten vetrak u pc si veme tak 0,2 A na max 5k/ot ..... myslim ze pokud to bylo utesneny tak se divim, ze mu to ten motor nestrhl z tech lozisek a nenasal i s kulickama :-)) predpokladam, ze nas tuningar pouzil s kulickovymi lozisky aby to uz bylo neco :-)

stimhle sqelim turbem bude prisun vzduchu snad jeste horsi nez bez nej...
Martinéz

#11 Příspěvek od Martinéz »

opakovane sem se zasmal grafu, kterej ukazuje vykon v pomeru k RYCHLOSTI v kmh:):):)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od skautik Čestný člen »

:bj: :heee: :heee:
Unregistered

#13 Příspěvek od Unregistered »

Čau lidi, mám Hondu Civic Type R a tuhle vecičku sem si koupil a nechal nainstalovat před srazem v Brně, kde sem to odskoušel na sprintech. Moje časy byly cca. o 1,3s lepší než dřív. Nebudu popisovat princip práce boosteru. A? je to jak je to, prostě funguje. Zavolejte do SH motoru, třeba Vaškovi (777/242453) a domluvte si odzkoušení. Pokud to nebude fungovat, tak vám to rozhodně cpát nebudou.
P.
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Pyron »

Originál zaslal Unregistered
[B]Čau lidi, mám Hondu Civic Type R a tuhle vecičku sem si koupil a nechal nainstalovat před srazem v Brně, kde sem to odskoušel na sprintech. Moje časy byly cca. o 1,3s lepší než dřív. Nebudu popisovat princip práce boosteru. A? je to jak je to, prostě funguje. Zavolejte do SH motoru, třeba Vaškovi (777/242453) a domluvte si odzkoušení. Pokud to nebude fungovat, tak vám to rozhodně cpát nebudou.
P.

Tak tomuhle se říká neplacená inzerce...."a když se vám ty brožurky budou líbit, tak můžete chodit s náma a otravovat i jiný lidi, taky se rádi přidají k naší víře. A kdo se přestane modlit, ten se propadne do pekel.."
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Pyron »

Hm, ale podle těch fotek to narvali i do krku nějakýho Mka...
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

[B]Čau lidi, mám Hondu Civic Type R a tuhle vecičku sem si koupil a nechal nainstalovat před srazem v Brně, kde sem to odskoušel na sprintech. Moje časy byly cca. o 1,3s lepší než dřív. Nebudu popisovat princip práce boosteru. A? je to jak je to, prostě funguje. Zavolejte do SH motoru, třeba Vaškovi (777/242453) a domluvte si odzkoušení. Pokud to nebude fungovat, tak vám to rozhodně cpát nebudou.
P.

jasně ,objednáme si to od tebe celej klub.... pane neregistrovanej :D no nechcu ti kazit náladu,ale ten lepší čas bude spíš z důvodu že si se stím autíčkem více zžil.... :D
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal Pyron
[B]Hm, ale podle těch fotek to narvali i do krku nějakýho Mka...

no jooooo vypada to na E30 M3 :D :D :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
podrasky

#18 Příspěvek od podrasky »

P.
A nebo mu nekdo vindal ten pantofel co mel pod plynovim pedalem
Lada Zuzjak

#19 Příspěvek od Lada Zuzjak »

Originál zaslal patras
[B]no jooooo vypada to na E30 M3 :D :D :D

Mno v tom 4valu Mku to musi bejt narez :D :D
Odpovědět