Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
TURBO za 8 tisíc pro všechny!!!
Propálený písty zase až asi ne, ale s v ětším mnořstvím vzduchu přidá i jednotka benál, ale čistě prakticky by to muselo být perpetum mobile. Usměrnění vzduchu je blbost a s vyšším tlakem se to musí více zahřát, nehledě na to, že aby to fungovalo, tak to určitě nebude mít odběr jenom 12W...
Nebo se snad mýlím?:pumpicka:
Nebo se snad mýlím?:pumpicka:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, no nevím, ale podle zákona o zachování energie by měl takovej kompresor (aby foukal podobně jako normální kompresor, napojenej řemenem) mít odběr tak 1-5 kW, což je slušnej startér.
Tenhle fén do sání nemá cenu ani zkoušet. Kdysi jsem viděl na nějakých polských stránkách o tuningu nějaký elektrický turba, ale nemá to smysl...
Tenhle fén do sání nemá cenu ani zkoušet. Kdysi jsem viděl na nějakých polských stránkách o tuningu nějaký elektrický turba, ale nemá to smysl...
Originál zaslal Shrek
[B]Jojo, no nevím, ale podle zákona o zachování energie by měl takovej kompresor (aby foukal podobně jako normální kompresor, napojenej řemenem) mít odběr tak 1-5 kW, což je slušnej startér.
Kdysi někdo na nějakým českým webu dával před filtr větrák z PC a tvrdil, že to má lepší výkon

Originál zaslal Speedy
[B]Kdysi někdo na nějakým českým webu dával před filtr větrák z PC a tvrdil, že to má lepší výkonTak jsem se nechal nachytat a spočítal jsem průtok vzduchu skrz ten větrák a pak se podíval na váhu vzduchu na autě a jenom se se pak válel smíchy po zemi :lol2:
to si delas srandu, ze jsi kvuli tomu namahal svuj mozek? ten vetrak u pc si veme tak 0,2 A na max 5k/ot ..... myslim ze pokud to bylo utesneny tak se divim, ze mu to ten motor nestrhl z tech lozisek a nenasal i s kulickama

stimhle sqelim turbem bude prisun vzduchu snad jeste horsi nez bez nej...
Čau lidi, mám Hondu Civic Type R a tuhle vecičku sem si koupil a nechal nainstalovat před srazem v Brně, kde sem to odskoušel na sprintech. Moje časy byly cca. o 1,3s lepší než dřív. Nebudu popisovat princip práce boosteru. A? je to jak je to, prostě funguje. Zavolejte do SH motoru, třeba Vaškovi (777/242453) a domluvte si odzkoušení. Pokud to nebude fungovat, tak vám to rozhodně cpát nebudou.
P.
P.
-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Unregistered
[B]Čau lidi, mám Hondu Civic Type R a tuhle vecičku sem si koupil a nechal nainstalovat před srazem v Brně, kde sem to odskoušel na sprintech. Moje časy byly cca. o 1,3s lepší než dřív. Nebudu popisovat princip práce boosteru. A? je to jak je to, prostě funguje. Zavolejte do SH motoru, třeba Vaškovi (777/242453) a domluvte si odzkoušení. Pokud to nebude fungovat, tak vám to rozhodně cpát nebudou.
P.
Tak tomuhle se říká neplacená inzerce...."a když se vám ty brožurky budou líbit, tak můžete chodit s náma a otravovat i jiný lidi, taky se rádi přidají k naší víře. A kdo se přestane modlit, ten se propadne do pekel.."
Originál zaslal Unregistered
[B]Čau lidi, mám Hondu Civic Type R a tuhle vecičku sem si koupil a nechal nainstalovat před srazem v Brně, kde sem to odskoušel na sprintech. Moje časy byly cca. o 1,3s lepší než dřív. Nebudu popisovat princip práce boosteru. A? je to jak je to, prostě funguje. Zavolejte do SH motoru, třeba Vaškovi (777/242453) a domluvte si odzkoušení. Pokud to nebude fungovat, tak vám to rozhodně cpát nebudou.
P.
jasně ,objednáme si to od tebe celej klub.... pane neregistrovanej

A nebo mu nekdo vindal ten pantofel co mel pod plynovim pedalemOriginál zaslal Unregistered
P.
-