Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Essen Motorshow 27.11.-07.12.2003

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Bylo by dobrý vědět zhruba tak kolik lidí a kolik pokojů. Musí se to objednat. Cena za 1 noc se snídaní 50-60€ (pro 2-3 osoby).
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Nikita »

Tak asi nikdo neprijede a ja se zase unudim k smrti :cry:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od stealth »

Aspoň ti nebude špatně ... :oboci:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#84 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Nikita
[B]To ALL: Tak jak to vsichni teda vidite? rozhodli jste se prijet nebo ne? potrebuju to vedet.

jak jsem predesilal: min 3x
JFK Čestný člen
Čestný člen

#85 Příspěvek od JFK Čestný člen »

+Lukáš Hrubý
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Alles klar!
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#87 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal JFK
[B]+Lukáš Hrubý

hehe :)
N54 PWR
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Tak se to tady vrbí trochu jinak, než jsem si představoval. :(
JFK hodlá dorazit v neděli 30.11. a do Essenu v pondělí. Kdo se k němu přidává?
Já jsem si představoval příjezd v pátek 28., už mám z Budějic 5 bas piva roku 2003, tak jsem myslel že o víkendu :drink2: :gobeer: a bude tady nějaká pařba.
V pondělí máme (aspoň většina z nás) povinnosti a to se fakt nemůžem uvolnit :shit:
Rád bych tam o víkendu, protože v neděli je poslední den v tomto roce otevřen Nürburgring, jestli to někomu něco říká, a nechce se mi tam jet o jednom autu :drive2:
Budou teda na úřadě volný 2 ubytovny po 3 lidech.

TAKŽE SE PROSÍM JEDNOTLIVĚ OZVĚTE, KDO, KDY A JAK HODLÁ PŘIJET.

Na požádání zašlu podrobný návod na cestu.
Adresa je: Velvyslanectví České republiky - pobočka Bonn
Ferdinandstr. 27
53127 Bonn

http://www.mzv.cz/bonn
JFK Čestný člen
Čestný člen

#89 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal Jawak
[B]Tak se to tady vrbí trochu jinak, než jsem si představoval. :(
JFK hodlá dorazit v neděli 30.11. a do Essenu v pondělí. Kdo se k němu přidává?
Já jsem si představoval příjezd v pátek 28., už mám z Budějic 5 bas piva roku 2003, tak jsem myslel že o víkendu :drink2: :gobeer: a bude tady nějaká pařba.
V pondělí máme (aspoň většina z nás) povinnosti a to se fakt nemůžem uvolnit :shit:
Rád bych tam o víkendu, protože v neděli je poslední den v tomto roce otevřen Nürburgring, jestli to někomu něco říká, a nechce se mi tam jet o jednom autu :drive2:
Budou teda na úřadě volný 2 ubytovny po 3 lidech.

TAKŽE SE PROSÍM JEDNOTLIVĚ OZVĚTE, KDO, KDY A JAK HODLÁ PŘIJET.

Na požádání zašlu podrobný návod na cestu.
Adresa je: Velvyslanectví České republiky - pobočka Bonn
Ferdinandstr. 27
53127 Bonn

http://www.mzv.cz/bonn

ok, jedeme v patek brzy rano, jsme 3 i s Lukasem H., kdo se k nam prisere jako čtvrty do kary?:) Pokud nekdo jede s velkym ropakem, tak se radi prifarime my:) :) :) odjezd v nedeli, doufam, ze totalne zkaleny:D :gobeer:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Originál zaslal JFK
[B]ok, odjezd v nedeli, doufam, ze totalne zkaleny:D :gobeer:

No to se můžeš spolehmout! :drink2: :opilec: :D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Tak abych nezapoměl, tady je ten "návod na cestu" do Bonnu
:D Jo a vemte s sebou nějakou pořádnou káru, na vyblbnutí po německých dálnicích :bigok: Tady totiž platí doporučená 130 :ucta: a benga potkáte na cestě v rajchu tak max 3x :eek:
No musíme přece reprezentovat tuning po česku!

Doporučená cesta - pobočka velvyslanectví ČR Bonn

Doporučená cesta do Bonnu k pobočce velvyslanectví ČR, Ferdinandstr.27, 53127 Bonn-Ippendorf. Praha-Bonn cca 700 km.

1.
Za Plzní po dálnici směr Rozvadov a za hraničním přechodem směr Amberg.
Za Ambergem po dálnici A6 směr Nürnberg (Norimberk).

2.
Před Norinberkem sjedu z A6 na dálnici A3 směr Würzburg. Po této jedu směr Würzburg a dále na Frankfurt.
Za letištěm ve Frankfurtu, jedu stále po A3, je první ukazatel Bonn/Köln.

3.
Asi 160 km za Frankfurtem, na Autobahnkreuz Bonn/Siegburg, sjedu z A3 na dálnicí č.560 směr Bonn/Siegburg.

4.
Po této jedu bez odbočení až se automaticky (v ostrém levotočivém nájezdu) dostanu na pokračující dálnici č.59 směr Bonn/Koblenz.

5.
Po ujetí así 2 km odbočuji na dálnicí č.565 směr Bonn/Koblenz.

6.
Přejedu most přes Rýn a jedu dále bez povšimnutí jednotlivých výjezdů v Bonnu. Dálnici č. 565 opouštím až se objeví ukazatel Bad Godesberg/Bonn-Poppelsdorf. Na konci tohoto táhlého výjezdu z dálnice na prvním semaforu odbočím ihned doprava do úzké uličky. Po ujetí asi 200m odbočím (u nákupního střediska EDEKA Poppelsdorf) na semaforu doleva.

7.
Bez dalšího odbočování pokračuji do kopce směr Ippendorf. "Nahoře" v Ippendorfu jedu necelý kilometr po rovině, na jejímž konci na semaforu (je zde i ukazatel "Tschechische Botschaft“) jedu doleva. Asi po 300 m jsem u cíle.

Poznámka:
Podle tohoto návodu k nám našly cestu i řidičky (blondýny).

Ubytování:
předběžně zajištěno za rozumný poplatek cca 31,-EUR/1 os/1 noc

Pro jistotu telefonní spojení:
mobil: 0049/162/8882162
telefon: 0049/228/2806975
Přílohy
cesta do bonnu.doc
(22 KiB) Staženo 87 x
cesta do bonnu.doc
(22 KiB) Staženo 92 x
JFK Čestný člen
Čestný člen

#92 Příspěvek od JFK Čestný člen »

no chtel jsem vzit AMG, ale asi to nevijde:( tak busdance:), na okruh jak delany:), doufam ze ta nedele plati...
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Originál zaslal JFK
[B]no chtel jsem vzit AMG, ale asi to nevijde:( tak busdance:), na okruh jak delany:), doufam ze ta nedele plati...

Cože??? Jakže??? Ten austobuskombajn??? Sorry, ale tenhle Opel je pro mě :ble: (jinak nic proti Oplům :D , třeba taková nová MV6 nebo GTS :-)
Nic ve zlým ale s tou károu bych si na takovou štreku moc netroufal... :nene: Po tom, co jsem viděl na těch videích... aby se pak v neděli vůbec někam jelo... :mhehe:
Copak mluvim japonsky :-?
Říkám reprezentovat a né ztrapňovat :bang2: :D
Martinéz

#94 Příspěvek od Martinéz »

:):):)husty...
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od RuDoSh »

spis k placi..........me to pride jako by jawak nechapal ze lidi musi i investovat nez si koupit novou sedmu...... :cry:
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Originál zaslal RuDoSh
[B]spis k placi..........me to pride jako by jawak nechapal ze lidi musi i investovat nez si koupit novou sedmu...... :cry:

Co to meleš? :-? A co sem pleteš novou 7mu?
Já to přece myslel ze srandy :D :mhihi:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#97 Příspěvek od JFK Čestný člen »

no jinak:), snad si nemyslis, ze si kvuli ceste do nemecka budu kupovat novy auto, jenom abych byl za masera?:) Ja to auto mam pracovne, jiny zatim neupotrebuju, protoze na fun jezdeni nemam cas. M3 a 320 coupe jsem prodal, protoze jsem potreboval many na rozjezd casaku, a nebudu hned kupovat jiny bawo, kdyz ho neupotrebuju. Opel je mrdka, ale do worku me sveze a hlavne je to nakladak, kdyz nekam vezu casaky, tak se jich do opela vejde 5 000 ks (1.2 tuny:)) a na to nema ani X5, co jsem tak prodiskutoval s Lukášem:).

Ja do Essenu nejedu reprezentovat, ale zkouknout káry, a jestli pojedu vlakem nebo lambem, me je to jedno, nemam potrebu se nekde predvadet. Chapes?:):bigok: :gobeer:

M3 jsem mel na fun, a ne na to, ze je hezky tak jedeme za rostenkama. Proto jsem kupoval kazdej mesic gumy:)
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Nikita »

Originál zaslal Jawak
[B]Cože??? Jakže??? Ten austobuskombajn??? Sorry, ale tenhle Opel je pro mě :ble: (jinak nic proti Oplům :D , třeba taková nová MV6 nebo GTS :-)
Nic ve zlým ale s tou károu bych si na takovou štreku moc netroufal... :nene: Po tom, co jsem viděl na těch videích... aby se pak v neděli vůbec někam jelo... :mhehe:
Copak mluvim japonsky :-?
Říkám reprezentovat a né ztrapňovat :bang2: :D

Vetsiho debila jsem nepoznala! Ty tvoje hlody si nech pro sebe! Nevim co tady porad kecas, ale radsi drz hubu. pokud by ti to auto matka a fotr nekoupili tak chodis pesky. Nevim proc se prede vsema musis porad vytahovat kdyz mas velky hovno a v zivote jsis nevydelal svoje vlastni prachy! Nejdriv nekdy neco sam dokaz a nechlub se cizim perim. Myslela jsem si ze jses trochu chytrejsi, ale kazdym tvym prispevkem ses hloupejsi. Co si tim jako dokazujes?
skautik Čestný člen
Čestný člen

#99 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Nikita
[B]Vetsiho debila jsem nepoznala! Ty tvoje hlody si nech pro sebe! Nevim co tady porad kecas, ale radsi drz hubu. pokud by ti to auto matka a fotr nekoupili tak chodis pesky. Nevim proc se prede vsema musis porad vytahovat kdyz mas velky hovno a v zivote jsis nevydelal svoje vlastni prachy! Nejdriv nekdy neco sam dokaz a nechlub se cizim perim. Myslela jsem si ze jses trochu chytrejsi, ale kazdym tvym prispevkem ses hloupejsi. Co si tim jako dokazujes?

:) :ucta:

Cože??? Jakže??? Ten austobuskombajn??? Sorry, ale tenhle Opel je pro mě (jinak nic proti Oplům , třeba taková nová MV6 nebo GTS

tak trochu :offtopic:
nee?:pako:

mimo to, mam takovej pocit, ze te tve 320 ten autobus da naprdel na nemeckejch silnicich a vlastne i na nasich :fuckoff:
stealth
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od stealth »

Tuhle sourozeneckou nevraživost miluju ... :mhihi:
Odpovědět