Originál zaslal Martinéz [B]no von to da tata prej nasemu znamymu karosari, je celkem sikovnej. mozna se prej vejde do peti tisic.. nejhorsi ale je, ze kdyz se tohle stane 1. den provozu, muze se to stat klidne i druhej.. to aby dneska jezdil clovek s totalne spinavym autem, aby nikoho neprovokovalo..
no kamosovi sem udelal ve dverich dulek ktery nesel ani videt a oprava stala 5k.........ze se kvuli tomu lakovaly cele dvere plus kus boku kvuli prechodu........a to byl dolicek jak padesatnik a uprostred mikromilimetr odpryskle barvy.......
Je zvláštní, jak se tady každej vyzná v psychologii..Rozhodně nemám pocit, že auta s klíčem nebo mincí v ruce objíždí jenom ti, co 1) od dvanácti kouří (já sice až od 16.., 2) chlastaj pivo (v ČR nejlevnější nápoj a já osobně ho taky chlastám), 3) kouřej marihuanu (osobně kouřím taky), 4) jsou z učňáku (ruku na srdce, znáte jen inženýry?), 5) si neuměj na auto poctivě vydělat (poctivě? umim, ale příjmy bokem potěší každého, že?)..... Je to prostě v lidech, osobně bych taky preferoval fyzické tresty za ničení osobního majetku, ale bohužel...Mimochodem jsem měl po přečtení tohoto příspěvku noční můru a zdálo se mi, že mám auto totálně rozsekaný bejsbolkou - fakt hnus! :bigcry:
Já jsem včera myl auto a všimnul jsem si malý prohlubně na přední kapotě. Když se umeje, je to vidět v lesku a dost to vadí. Taky bych to viděl na nějakýho čuráčka, co vzal palec a promáčknul to. Protože od kamenu to asi neni, to by bylo odřený. Prostě vezmete palec a pořádně zatlačíte na kapotu...
lukee--:D a není to nahodou od kolínka tví krasny drahy polovičky???????:boobs: používat auto jako FOTOSEX-PODLOŽKU ,bejvá někdy riziko!!!!:D :gobeer:
Originál zaslal beemwex [B]lukee--:D a není to nahodou od kolínka tví krasny drahy polovičky???????:boobs: používat auto jako FOTOSEX-PODLOŽKU ,bejvá někdy riziko!!!!:D :gobeer:
No já to zkoumal hned po akci a to byla kapota hladká jak prdelka. No a od tý doby tušim se nic na kapotě nedělo. :gobeer:
Originál zaslal Lukke [B]:-D No já to zkoumal hned po akci a to byla kapota hladká jak prdelka. No a od tý doby tušim se nic na kapotě nedělo. :gobeer: