Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

nezavisly topeni > dotaz

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kriznik

#1 Příspěvek od Kriznik »

vcera jsme s hanzem koumali (mimo jine) i nad nezavislym topenim, kterym disponuje moje olympiada

dle domnenky hanze se jedna o vyrobce WEBASTO (tri vlnky sikmo nad sebou) nicmene na strankach vyrobce je uplne jiny logo ;) > a zadnej manual

kdo to zna, nebo vi jak to fakci, tak me pls kontaktuje :)
podarilo se nam to nastavit na urcitou hodinu i den, ale jak nastavit dobu vyhrivani atd. to uz ne ;)

>> druha vec, trosku OT
co takhle konecne udelat nejakou akci? sprinty ani kraveni na letisti si myslim neni bezpodminecne nutna podminka konani se takovyhle session... spis jsme se s hanzem shodli, ze bysme zaparili, pokecali, dali prasatko ... proste vikend na pohodu...
jasne je zima, ale to neni zas takovej problem, kdyz zalezem nekam do chajdy ne? :D
Petr_1

#2 Příspěvek od Petr_1 »

[QUOTE]Originál zaslal Kriznik
[B]vcera jsme s hanzem koumali (mimo jine) i nad nezavislym topenim, kterym disponuje moje olympiada

dle domnenky hanze se jedna o vyrobce WEBASTO (tri vlnky sikmo nad sebou) nicmene na strankach vyrobce je uplne jiny logo ;) > a zadnej manual

kdo to zna, nebo vi jak to fakci, tak me pls kontaktuje :)
podarilo se nam to nastavit na urcitou hodinu i den, ale jak nastavit dobu vyhrivani atd. to uz ne ;)

Co máš přesně za typ auta? Bratránek bouchá v servisu, tak by moh podat info. Mohl by to to bejt taky Ebërspracher, nebo jak se to píše.
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

jojo taky to mám v káře ,je to super.....
BMW 325td

#4 Příspěvek od BMW 325td »

Kdyz napises presny typ toho topeni tak ti o nem napisu uplne vsechno.Mam navody na vsechna topeni.Ale v kamionu tak nejdriv v pondeli.
Martinéz

#5 Příspěvek od Martinéz »

j, taky mam. dobra vec, ale spis tak na zdrimnuti na dlouhy strece. jinak pokud vim, do Audi se original davaj webasto, ne?
Kriznik

#6 Příspěvek od Kriznik »

ad typ: ORKV-110-49/DI-96

:D
stealth
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od stealth »

Dle kamose z Auto ISR v Pruhonicich by melo jit o WEBASTO, ale prej je to zalezitost s pomerne ridkym vyskytem ... :-/
darmon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od darmon »

no ty vole a na tos prisel sam, nebo tam mas parek opic co mysli za tebe ? :)) ze to je webasto se vi od prvniho prispevku, mimochodem Jakub alias JOHU zde, mi nedavno webasto topeni nabizel, ze mu zbylo z nakyho auta, takze asi vi jak na nej.
stealth
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od stealth »

Originál zaslal Kriznik
[B]vcera jsme s hanzem koumali (mimo jine) i nad nezavislym topenim, kterym disponuje moje olympiada

Tak zrovna tuhle citaci bych nepovazoval za 100% jistotu, ze jde o WEBASTO ...:P

A ptal jsem se po manualech, ktery tam nemaj, jelikoz se to moc nevyskytuje.

A nepruď, voe.
Odpovědět