ja sem sice alternativni a multikulturni, ale hopperi sou nahodou jedna nejvyklidnenejsich lidi bych rekl. i kdyz hodne hulej a hrajou si na bohy. ale kazdy ma svy:) ja proste nedelam bordel, neflusu po autech, neprovokuju a ani se neperu...nevim, proc vostatni musej:(
aaaaa pan je alternativni ... tsss.. na tohle slovo sem uplne alergickej... vyvolava ve me stejne hnusny pocity jako intelektual, komunard, nebo rom. Alternativni sme vsichni kemo
hip hopari jsou nejvetsi exoti pod sluncem, zvu vas k nam na sedmicku na dalsi koncert, to uvidite kurva veci typu VECI ) (uz jste videli rvat se 16ti lety rostenky kvuli o rok starsimu klukovi ? )))
Originál zaslal darmon [B](uz jste videli rvat se 16ti lety rostenky kvuli o rok starsimu klukovi ? )))
Jo. A bylo to hustý maso. Kam se serou chlapi. Kopačky do hlavyležící protivnice byly ještě v poho, ale když jedna upadla do bezvědomí a ta druhá ji ještě do?ukla párkrát hlavu o železný zábradlí, tak to mi už hlava nebrala. A nikdo z přihlížejících, včetně mě, se neodvážil do toho zasáhnout.
to LOPOLO..tak kdyz nemas takovy slova, jak ti mam rict, ze se k takovy skupine nehlasim a ze rad zajdu i na jiny druhy nocni zabavy (posledni dobou vynechavam disco,to je nejhorsi ze vseho..nesnasim tam ty lidi)?:)
to darmon:..jj, na sedmicku pokracovali ten vecer kamosi, ja to s malou zatahl domu.. nemam to tam moc rad. na hipec chodej hodne deti..
darmon píše:hip hopari jsou nejvetsi exoti pod sluncem, zvu vas k nam na sedmicku na dalsi koncert, to uvidite kurva veci typu VECI ) (uz jste videli rvat se 16ti lety rostenky kvuli o rok starsimu klukovi ? )))
no tyvole:) do "7" jsem chodil někdy v 93:) Podařenej klub:) To byla čerstvě otevřená asi:) a jeden z prvních klubů se Zoufalcema u Staromáku a s Futurem na Smíchově.