Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zkušenosti s novým majitelem

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lubosh
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od lubosh »

Tak kdyz jste u Shrekova 325ky, tak novy majitel prej urval kus predni napravy (nebo neco takoveho), ale uz se prej pracuje na oprave.:cry:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal lubosh
[B]Tak kdyz jste u Shrekova 325ky, tak novy majitel prej urval kus predni napravy (nebo neco takoveho), ale uz se prej pracuje na oprave.:cry:

Pan nový majitel především půl roku jezdil na moje povinný ručení a nenamáhal se auto převést, ačkoliv měl ode mně podepsané veškeré papíry pro Koukolův autobazar, přes kterého se to fiktivně prodávalo. Díky tomu mně málem honili fenďáci a zacáloval jsem 2,6 klacku navíc. :shit:
Doufám že se panu novému majiteli dobře vozila prdel... :321: :D
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bpytlik »

Jak moh jezdit na tvoje povinne ruceni?? Si ho mel zrusit a bylo by....To ze si mu podepsal papir, ze to prevede autobazar a on na to sral, je uz tvoje blbost.Navic kdyz si to zjistil a nezatlacil na neho...
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Shrek »

Auto měl na splátky a dokud to nezaplatil, tak bylo psaný na mě. Kdyby s ním někoho zabil a neměl ho pojištěný, budu bitej taky já (vím že jen částečně, ale i tak), jakožto majitel. Takže jsem to ručení musel držet do tý doby, než to převedl na sebe a ráčil zaplatit ručení (stačí se mrknout do ČPP databáze).

Jak zatlačil? Buldozerem? :)

Víš o tom hovno, ale hlavně musíš bejt chytrej jak rádio a všechno máš vyřešený teď hned levou zadní... :-/
Otton

#5 Příspěvek od Otton »

Shrek: Vím vo tom taky hovno, ale být majitelem znamená, že musíš mít auto pojištěný na svý jméno? Nemůže tu pojistku zaplatit ten, kdo s tim jezdí? Jen pro mojí informaci. Samo je to tvá věc a tvůj problém.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Originál zaslal Otton
[B]Shrek: Vím vo tom taky hovno, ale být majitelem znamená, že musíš mít auto pojištěný na svý jméno? Nemůže tu pojistku zaplatit ten, kdo s tim jezdí? Jen pro mojí informaci. Samo je to tvá věc a tvůj problém.

je rozdil byt majitelem dle smlouvy a dle DI CR
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal Otton
[B]Shrek: Vím vo tom taky hovno, ale být majitelem znamená, že musíš mít auto pojištěný na svý jméno? Nemůže tu pojistku zaplatit ten, kdo s tim jezdí? Jen pro mojí informaci. Samo je to tvá věc a tvůj problém.

To bych býval byl rád. Ale těžko bych ho k tomu nějak donutil. Možná tak s kvérem u hlavy a to bych si ho musel k tomu extra pořídit, nehledě na to, že na to nemám ani chu?, ani náladu, ani nic jinýho.

Pochop(te), to je týpek, co prostě všecko vokecává. Co s takovým člověkem? Honit ho každej den? Já jsem v Praze, on v Pardubicích, telefony nebere? Prostě znechucení na entou. Radši to zaplatím, abych nemusel pak řešit nějaký kraviny s Policií, pojiš?ovnou a případným poškozeným, když vím, že s tím autem jezdí jak prasata.

Jen jsem to chtěl sdělit Lubošovi, ...že všechno není tak růžový, jak by se zdálo... A že ne každej drží svoje slovo. Ono takový veřejný mínění o člověku občas taky zabírá. Zvláš? v takovým "malým" městě.
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Béďa »

Tywe shreku komu jsi to prodal? :-/
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od bpytlik »

Originál zaslal Shrek
[B]Víš o tom hovno, ale hlavně musíš bejt chytrej jak rádio a všechno máš vyřešený teď hned levou zadní... :-/

Jaja byt chytrej vzdy a vsude jak radio, to je moje motto :) Aspon budes priste chytrejsi a nechas si podepsat neco ve smyslu, ze si to auto sam pojisti....coz samosebou muze i kdyz jsi ty majitel. A klidne ti povinne ruceni muze platit a deda z Brna, kdyz bude chtit a nemusi mit s tim autem nic spolecneho :)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Shrek »

Příště možná nebudu prodávat auto rádoby-kámošovi. ;) Ad povinný ručení a děda z Brna - to není pro mě novinka.
Otton

#11 Příspěvek od Otton »

Originál zaslal Shrek
[B]Příště možná nebudu prodávat auto rádoby-kámošovi. ;)

Jj, to je nejhorší věc. Ještě horší je prodat ho příbuznýmu. To abys mu ještě pak platil servis a ND. A furt posloucháš, co se mu na tom nelíbí a že něco nefunguje.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od darmon »

novy majitele jsou verbez se kterou se radeji nestykat, ja obcas potkam svyho coswortha a je mi do place :)
Petr_1

#13 Příspěvek od Petr_1 »

Nejlepší střihnout káru na druhou stranu republiky a hlavně neznámimu člověku a fofrem udělat přepis a je pokoj.
abdul

#14 Příspěvek od abdul »

kdyz ozenis vozejk s nekym z druhyho konce republiky tak je to samosebou prijemny:) si rozmysli tu cestu s presdstavou jak te tu bude hledat....:) ale i takovy urputnaci se najdou...:) no a prodat auto nejakymu pribuznymu to je fuckt radost:)
Odpovědět