Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Věčný boj Dieslu s Benzínem :-)
Originál zaslal Martinéz
[B]to lukke...a to ty ceny neurcujou ani tak podle vyrobnich nakladu (vyroba dieselu je drazsi), jako podle poctu koni (jen orientacne). takze v tom to je:( ja bych volil jednoznacne D...
Presne tak... Takze uz neplati to, ze na benzinu se ušetří při koupi, jak tady někdo psal... Ale právě naopak. Koupě i provoz jsou jednoznačně dražší.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Lukke
[B]Bavíme se o nových autech kámo.Jinak cena je dobrá, to jooo. :angel: Ale nechtěl bych to živit. :shit:
Pokud nekdy budu mit takove prijmy, abych si mohl poridit funglofku 330x, tak asi nebudu mit potrebu resit spotrebu. Pri mych 40k km rocne bude rozdil za rok neco kolem 40k Kc.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Originál zaslal Francis
[B]Pokud nekdy budu mit takove prijmy, abych si mohl poridit funglofku 330x, tak asi nebudu mit potrebu resit spotrebu. Pri mych 40k km rocne bude rozdil za rok neco kolem 40k Kc.
No tak to by ses ale sakra divil, jestli nebudeš řešit spotřebu. Pokud najedu 100k za rok, je to rozdíl nákladů kolem 150 tisíc korun ročně (pokud nepočítám VPR-99). Pokud jezdíš pět let....

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal Lukke
[B]No tak to by ses ale sakra divil, jestli nebudeš řešit spotřebu. Pokud najedu 100k za rok, je to rozdíl nákladů kolem 150 tisíc korun ročně (pokud nepočítám VPR-99). Pokud jezdíš pět let....A ohledně 330x - je to zbytečná ztráta výkonu a jízdních vlastností.. aspoň podle mě.
1) Ja psal o mych 40k km rocne
2) 330x jsem psal jako obecne 330i/330d, proste jsem si chtel usetrit psani.
3) Starou jebku E30 325iX Touring mam nyni a nemuzu si tri diferaky vynachvalit. Jezdim servisovat PC a site po Vrchlabi a okoli a Spindlerove Mlyne s prilehlymi hotely. Tady na horach ma kazdy druhy Audi nebo Subaru. V zime muzu parkovat kde chci a jet kam chci. A nektere roky lezi snih na horskych cestach i 5-6 mesicu. Mam v umyslu jednou koupit E34 525iX Touring a vbastlit do nej M60B40 V8. To bude kara dle meho gusta

323ti stock condition
323ti stock condition
Originál zaslal Francis
[B]1) Ja psal o mych 40k km rocne
2) 330x jsem psal jako obecne 330i/330d, proste jsem si chtel usetrit psani.
3) Starou jebku E30 325iX Touring mam nyni a nemuzu si tri diferaky vynachvalit. Jezdim servisovat PC a site po Vrchlabi a okoli a Spindlerove Mlyne s prilehlymi hotely. Tady na horach ma kazdy druhy Audi nebo Subaru. V zime muzu parkovat kde chci a jet kam chci. A nektere roky lezi snih na horskych cestach i 5-6 mesicu. Mam v umyslu jednou koupit E34 525iX Touring a vbastlit do nej M60B40 V8. To bude kara dle meho gustaHotelierum s predplacenou sluzbou uctuju 5 Kc/km, jednorazovym nahodnym zakaznikum 9 Kc/km. Pro ne je dulezite ze prijedu kdykoli a kamkoli.
1) oki, já zase psal o tom kdo jezdí víc.

2) sorry, to mě nedošlo. Myslel jsem že myslíš 330dx nebo ix.
3) No jasný, v tomhle případě je to pochopitelný, taky bych volil Xko. Myslel jsem to obecně. tak čest.

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Sice to pisu pox-te, ale neda mi to: Kazda liska chvali svuj ocas. Jestli si jednou koupim ropaka, budu ho vsude chvalit a vyvysovat nad benzin, tak jako to delam nyni s benzinem.
Dulezite je:
Az se zase nekde sejdem u stolu, treba v nabizene chate s bazenem, zachlastame, pochvalime sve kary s modrobilou vrtuli na kapote, pomluvime konkurenci, ...
Dulezite je:
Originál zaslal Martinéz
[B]taky v tom tady zavist nevidim. dyt se do tyhle diskuze zapojujou hlavne stalice fora:)
Az se zase nekde sejdem u stolu, treba v nabizene chate s bazenem, zachlastame, pochvalime sve kary s modrobilou vrtuli na kapote, pomluvime konkurenci, ...
323ti stock condition
323ti stock condition
Originál zaslal Francis
[B]Sice to pisu pox-te, ale neda mi to: Kazda liska chvali svuj ocas. Jestli si jednou koupim ropaka, budu ho vsude chvalit a vyvysovat nad benzin, tak jako to delam nyni s benzinem.
Dulezite je:
Taky bych strašně zakalil, pokecal o vrtulích a babách a pomluvil konkurenci. :gobeer: :gobeer: Do toho. :gobeer: