Originál zaslal Baxon
[B]hehe diesel - levnější náklady hehe. Nafta se stejně za chvilku vyrovná ceně benzínu (už na tom hoši v parlamentu pracujou).
Jo, ale porad te vyjde lip kdyz budes jezdit za 7 litru nafty nez za 10 litru benzinu....
Originál zaslal Lukas H.
[B]Jsi si koupil diesela a vsechno tohle jsi menil? Ja ho mam rok a pul nalital jsem snim 60 tis a menil jsem akorat ty zhavicky, tam je cena stejna jako za dobry svicky tj. 400 za kus... Klidnejsi motor? U Lukka lajk nepozna jestli je to benzin nebo nafta...
Originál zaslal Baxon
[B]Viděli jste v sobotu na ČT2 CESTA Z MĚSTA? Bába tam řekla. "Fuj ten smrad z nafty je jak smrad od Ďábla.
hehe diesel - levnější náklady hehe. Nafta se stejně za chvilku vyrovná ceně benzínu (už na tom hoši v parlamentu pracujou). Zapomínají ale jak v servisu tečou za nový žhaviče, střiky, vym*daný turba, čerpadla, zkroucený nebo prasklý hlavy...................
U benzínu měníš max. tak svíčky. O klidnějším chodu motoru nemůže být ani řeč. Vyzkoušel jsem diesel a už to do baráku nechci a nebyli to žádný vyjetý popelnice.![]()
Originál zaslal Lukke
[b] Já bych to taky trochu poopravil: špičkovej turbodiesel s objemem 3 litry se téměř přiblížil špičkovýmu atmosférickýmu benzínovýmu motoru s objemem 3 litry.
Originál zaslal LOPOLO
[B]Mno uvidime co budes muset ted ( ten podivnej zvuk pri pravym rejdu) kdyz ses s tim odvazil na okruh kam to ocividne nepatri
just kidding![]()
Originál zaslal Hanz
[B]no Lukasi, zkus se svezt treba s blbou Primerou 2,0eGT a budes asi prekvapenejjsem v pokuseni usporadat race iS /1798cm bez turba se 4valcema/ v. 325TDs /2498cm s turbem a 6valcema, bez chipu, nebot jej take nemam
/ na stejnych pneu, trasa nejaka normal okrska, rekneme 10-20km
))
Originál zaslal Lukke
[B]Myslim že tenhle tvůj příspěvek je planý nebo ne...? Nebo proč dávat závod s autem co má zrychlení 4.4 vs 7.2? Spíš nakopni tvýho benzínovýho bavora... Já se bavím o elegantních autech a ne o nějakým Subaru nebo co mi to tady představuješ.![]()
Originál zaslal Lukas H.
[B] A jak uz zde bylo psano, vyvoj naftovych motoru pujde stale dopredu a za par let bude mit pri stejnem obsahu stejne vykony jako benzin a pojede lip... Ale porad je rec o seriovejch nesportovnich karach....
Originál zaslal darmon
[B]to je proste realita ze tvuj "hi-tech" dyzl pojede pet let starej dvoulitrovej benzinak s turbem kdykoliv a kdekoliv. Neexistuje situace kdy by mohla mit 330d navrch.