Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
tempomat a spotřeba
-
- Kontaktovat uživatele:
tompomat jsem pouzival driv kdyz jsem kourival....abych si to lip vychutnal
po meste to asi nema moc smysl......jen kdyz je plynuly provoz, nebo dalnice......a mimo obec je to pro duchodce
nemam BC tak spotrebu netusim, ale na rovine to jede za co nejmin to jde a do kopce si to papne mozna trosku vic.....ale spotrebu stejne pozoruju jen pri dotankovani 

-
- Kontaktovat uživatele:
bpytlik píše:darmon: tusim ze el. plyn maji jenom TDSka
A taky jsem uz prisel na to, ze je picovina si koupit nevybavene auto. Kdyz sem si kupoval ropaka, taky mi moc nevadilo ze to nema el. a vyhrivane zice, ale ted uz bych si auto bez full vybavy nevzal....
Vyhrivani je prima vec,ale na el.posunu nic extra nevidim,malo kdy je se sedackou potreba hybat... Ma to smysl,kdyz s autem jezdi vic lidi,pak je to s i s pameti k nezaplaceni,to jo...
Doktor1 píše:Vyhrivani je prima vec,ale na el.posunu nic extra nevidim,malo kdy je se sedackou potreba hybat... Ma to smysl,kdyz s autem jezdi vic lidi,pak je to s i s pameti k nezaplaceni,to jo...
Tak to rikas jenom proto, zes nikdy s autem ktere to melo delsi dobu nejezdil. Je to proste max. pohoda a clovek si s tim vyhraje az az....samosebou tam musi mit i dofuky

Doktor1 píše:bpytlik píše:darmon: tusim ze el. plyn maji jenom TDSka
A taky jsem uz prisel na to, ze je picovina si koupit nevybavene auto. Kdyz sem si kupoval ropaka, taky mi moc nevadilo ze to nema el. a vyhrivane zice, ale ted uz bych si auto bez full vybavy nevzal....
Vyhrivani je prima vec,ale na el.posunu nic extra nevidim,malo kdy je se sedackou potreba hybat... Ma to smysl,kdyz s autem jezdi vic lidi,pak je to s i s pameti k nezaplaceni,to jo...
Neni nad to se pri delsi ceste vic polozit nebo nastavit bederku, poodjet od volantu atd. podle aktualni potreby. Rozhodne to neni tak, ze nastavis jednou a uz to nepouzijes. To myslim plati opravdu jen pro lidi, kteri tuhle moznost nemaji. Kdyz sem to v elektrice nemel, tak sem si to myslel taky.
LOPOLO píše:Doktor1 píše:bpytlik píše:darmon: tusim ze el. plyn maji jenom TDSka
Neni nad to se pri delsi ceste vic polozit nebo nastavit bederku, poodjet od volantu atd. podle aktualni potreby. Rozhodne to neni tak, ze nastavis jednou a uz to nepouzijes. To myslim plati opravdu jen pro lidi, kteri tuhle moznost nemaji. Kdyz sem to v elektrice nemel, tak sem si to myslel taky.
Good by bylo kdyby se to stelovalo samo...

N54 PWR
Lukas H. píše:Good by bylo kdyby se to stelovalo samo...Ale jestli zmacknu cudlik nebo zatahnu za packu v tom velkej rozdil nevidim... Kdyby byli dve identicke kary a jedna mela tempomat a druha zas jen el. sedacky tak beru tu stim tempomatem... Samo ze nej by bylo kdyby mela oboje...
V tom je obrovsek rozdil .. kdyz zatahnes packu, tak se nic nestane ... musis ruzne tlacit a tahat a doufat ze se trefis do pozadovany polohy. Je to dost citelnej rozdil, to mi ver. Zkus si udelat pohodli za jizdy s manualem. A stelovalo samo? Jak by to asi vedelo co si zrovna prejes za polohu? Tempomat je samozrejme super vec.
LOPOLO píše:Lukas H. píše:Good by bylo kdyby se to stelovalo samo...Ale jestli zmacknu cudlik nebo zatahnu za packu v tom velkej rozdil nevidim... Kdyby byli dve identicke kary a jedna mela tempomat a druha zas jen el. sedacky tak beru tu stim tempomatem... Samo ze nej by bylo kdyby mela oboje...
V tom je obrovsek rozdil .. kdyz zatahnes packu, tak se nic nestane ... musis ruzne tlacit a tahat a doufat ze se trefis do pozadovany polohy. Je to dost citelnej rozdil, to mi ver. Zkus si udelat pohodli za jizdy s manualem. A stelovalo samo? Jak by to asi vedelo co si zrovna prejes za polohu? Tempomat je samozrejme super vec.
Jasne, ale v tom nevidim zadnou velkou zatez... Kazdopadne jsi tu sedacku nastavim rychleji nez z el. Pokud v tom aute jezdi jeden clovek tak je to v pohode, jediny co mi chybi je ten dofuk bederky...
N54 PWR