Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vyhlašuju veřejnou soutěž :)
o co jde:
pro chystanou zmenu funce celeho webu, potazmo webo/fora vyhlasuju soutez o nejlepsi navrh loga, banneru a ikonky bmwklubu
specifikace:
logo musi obsahovat text budto bmwklub nebo bmwklub.cz
melo by byt pouzitelne jak na tmavych tak na svetlych podkladech (neni podminkou)
melo by byt s transparentnim pozadim (neni podminka, podminkou by alespon zustalo primarne ladit na pozadi odstinove do modra)
bannery a ikonka nema krom nutnosti obsahovat vyse uvedeny text, zadne dalsi podminky
velikosti formaty:
logo 223 x 69 plus minus / nebo nasobky v pomeru
logo 300 x 80 plus minus / nebo nasobku v pomeru
bannery 468x60, 125x125, 88x31, 120x240 (gif, swf)
ikonka 88x31 (gif, swf)
(u swf nezapomente udelat dve verze, jednu s target=_blank, druhou bez a url primo do .fla)
jako nahledy sem muzete postovat jpg/gif v kompresi, finalni vyherce mi pak preda .psd nebo v cem to udela
tak do toho... uvidime, jak se bude osazenstvo angazovat
pro chystanou zmenu funce celeho webu, potazmo webo/fora vyhlasuju soutez o nejlepsi navrh loga, banneru a ikonky bmwklubu
specifikace:
logo musi obsahovat text budto bmwklub nebo bmwklub.cz
melo by byt pouzitelne jak na tmavych tak na svetlych podkladech (neni podminkou)
melo by byt s transparentnim pozadim (neni podminka, podminkou by alespon zustalo primarne ladit na pozadi odstinove do modra)
bannery a ikonka nema krom nutnosti obsahovat vyse uvedeny text, zadne dalsi podminky
velikosti formaty:
logo 223 x 69 plus minus / nebo nasobky v pomeru
logo 300 x 80 plus minus / nebo nasobku v pomeru
bannery 468x60, 125x125, 88x31, 120x240 (gif, swf)
ikonka 88x31 (gif, swf)
(u swf nezapomente udelat dve verze, jednu s target=_blank, druhou bez a url primo do .fla)
jako nahledy sem muzete postovat jpg/gif v kompresi, finalni vyherce mi pak preda .psd nebo v cem to udela
tak do toho... uvidime, jak se bude osazenstvo angazovat
Originál zaslal darmon
[B]ja umim namalovat akorat picassovo slunce))
Takže pán je umělec ?
http://www.volny.cz/jbedrna/mistr.jpg

Schóva píše::oRáda bych pomohla, leč obávám se, že mé uživatelské dovednosti s PC mi v tom moc nepomohou. Ale jak tak čtu, nejsem jediná.
Jedině až se mi vrátí bratr z Itálie, mohla bych něco málo načrtnout a on vytvořit v PC. Uvidíme. Jestli už nebude chtít balit
, odlétá na rok ke klokanům. O něco se pokusím, ale za konečnou verzy neručím.
Jeee Ty taky zijes?

N54 PWR