No, tak už je to tady, proč musí mět bengové kožárny a CD přehravače?
Asi proto, aby při pohodlných projížďkách městem mohli poslouchat svoji oblíbenou muziku
už vidím jak se budou honit s bawcem po dálnicích ? Hodinu před šichtou si budou muset povinně pouštět cobru11 aby našli odvahu, stejně vletí do první díry...
kaca píše:už vidím jak se budou honit s bawcem po dálnicích ? Hodinu před šichtou si budou muset povinně pouštět cobru11 aby našli odvahu, stejně vletí do první díry...
Tak co koukali jste dnes na zpravy? vsude kde byly novinari ze vsech 3 TV kde kontrolovali znamky byly s chlupatci s jejich mondeama uz vidim jak hovi frajera jak nema znamku
Mám pocit, že jsem kus toho novýho Mondea zahlíd ve večerních zprávách o kontrole dálničních známek na výjezdu z Průhonic na Prahu, kde stojí pravidelně každý rok a chytají milovníky víkendů v hypermárketech, kteří zahlceni slevami na milión nesmyslů zapomenou na známku
RuDoSh píše:to vypada gut Konecne i nasi fizli maji neco co jede pres 200
No jo, ovšem problém je v tom, že na tom mají majáky z felicií a ty jsou testovány jen do 150 kmh, pak se můžou utrhnout a padnout někomu na budku, takže s tím nejspíš zatím rychle jezdit nesmí, protože by to bylo vážné ohrožení ostatních účastníků... U nás ve Znojmě měli upravenou Lagunu 2.0 a rozsekali ji ve městě, uvidíme, jak to kolegům půjde s Mondey, kolik jich bude jezdit za rok
ST 220 3,0i V6 24V 166kW/226k točivý moment 280 Nm/4 900 ot./min převodovka 6 st. 243 km/h. pneu 225/40 R18 zakladní cena 1.091.000
No jo, ale je to jen Ford a ja je moc rad nemám
Nový Mondeo je super kára. A což teprv s pořádným motorem (stejně jsem vždycky říkal, že pokud existuje nějakej motor z poslední doby, kterej u Fordu za něco stál, pak je to ten V6 Duratec). Ostatní motory, krom nových TDCi, jsou nepoužitelný (zejména tím myslím 16V Zetecy).
Ale ze se jim to v Brne na veletrhu hodi, stejne jak ty oktavky s radarama. Asi si zajeli na Salimu na svacu a na Vinex to splachnout. Sak s takovym autem je nikdo nedohoni :mhihi: