Lukas H. píše:[quote="kaca"]Dejvx: chlapéééé suprrrr nááápad....to bych brala...auto..provaz a boby...na ty boby byh posadila svou tchýni a tchána a hurááá a někde u zdi bych to stočila....
Jen aby jsi nejela rovne...
sem dneska jel z prahy domu .. libovka, na dalnici 10 cisel snehu, viditelnost 10m, pri 110 uz to byl docela mazec
110 a viditelnost 10? Jsi sebevrah? [/quote]
ja ne, ale fotr !!! ja mistama koukal radsi do telefonu Ja jezdim rychle ale tohle bych si nedovolil. Asi se mam moc rad. Jo a zapomnel jsem ti zacalnout ty cd, tagze priste mas u me pivsona .. dikas
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:[quote="Lukas H."][quote="kaca"]Dejvx: chlapéééé suprrrr nááápad....to bych brala...auto..provaz a boby...na ty boby byh posadila svou tchýni a tchána a hurááá a někde u zdi bych to stočila....
Jen aby jsi nejela rovne...
sem dneska jel z prahy domu .. libovka, na dalnici 10 cisel snehu, viditelnost 10m, pri 110 uz to byl docela mazec
110 a viditelnost 10? Jsi sebevrah? [/quote]
ja ne, ale fotr !!! ja mistama koukal radsi do telefonu Ja jezdim rychle ale tohle bych si nedovolil. Asi se mam moc rad. Jo a zapomnel jsem ti zacalnout ty cd, tagze priste mas u me pivsona .. dikas[/quote]
Bych mu asi slapal na brzdu... To je v poho, neres to..
No ty woe bych si dal majzla s těma postama vo tchýni..... čert nikdy nespí....
taky sem do fora kdysi neco poslal o svoji stary (neco jako ze do vseho keca a nicemu nerozumi) Jo ale co cert nechtel, prisel mi mejlik s odkazem na topic ve foru a mlada klikla sem, klikla tam a byl ohen na strese ....
taky sem do fora kdysi neco poslal o svoji stary (neco jako ze do vseho keca a nicemu nerozumi) Jo ale co cert nechtel, prisel mi mejlik s odkazem na topic ve foru a mlada klikla sem, klikla tam a byl ohen na strese ....
kaca:takze to vypada na rodinnou zalezitost, to by mohlo projit i u soudu No ale radsi nebudu navadet, nebo se jeste potkame na trestni lavici za napomahani a planovani ukladne vrazdy za ucelem lepsich rodinych vztahu.
rene kurc píše:[quote="kaca"]Dejvx: proč tchyni: protože mne s.re
Nemusim nikoho dalsiho zabijet(ani tychyni),dnes zas odesel jeden z nas.Aspon to tak vypadalo,na Nove ve zpravach rikali o mrtvym a ukazovali namlacenou masku BMW.Ani jsem nestihl poznat ci to bylo.Myslim E 34,ale byl to jen okamzik.
koukam, rene si dupne a uz z toho mame debatni krouzek.
Skoda ze bych asi mel jit spat, v sedm mam bej t praci... No nevim, nechce se mi, zas celej den vysvetlovat nejakymu stupid uciteloj, kterej si hraje na spravce site, co je to e-mail atd .... (nic proti ucitelum ale clovek si udela nazor po par servisech)
kaca píše:rene: ne, nemusíš se stydět....normálka...nikomu nic neřeknu.... ale jinak s tou mou pasivitou ohledně PM ...jojo vracím...jak jsi to poznal:...?
patras:bude jedna hodina, asi do toho taky prestanu cucet protoze za sest hodin do toho budu cucet zase v praci.
Jiank ty zpravy jsem videl, ale ja z toho pochopil, ze to odnesl spolujezdec toho prvniho auta, co do nej narazilo to BMW.Nevim mozna se pletu, a taky rikaly ze to byla chyba toho prvniho.