DejvX píše:patras:bude jedna hodina, asi do toho taky prestanu cucet protoze za sest hodin do toho budu cucet zase v praci.
Jiank ty zpravy jsem videl, ale ja z toho pochopil, ze to odnesl spolujezdec toho prvniho auta, co do nej narazilo to BMW.Nevim mozna se pletu, a taky rikaly ze to byla chyba toho prvniho.
Jo je to mozne ja jsem u toho do sebe neco tlacil,tak jsem se tomu zas tak nevenoval.Navic mi pripadlo divne ze by to byl smrtak a pritom maska byla pomackana jen minimalne.Pokud se srazi neco stareho shnileho s BMW tak to nemuze dopadnou o moc lip.
No nic tady uz to asi konci,jdu si zajezdit Mercedes world racing.Super hra,simulace velmi dobra grafika take.Jsou tam vsechny mercedesy co existuji.Skoda ze to nedali dohromady s BMW.To by me bavilo jeste vic.
Ale na trenovani driftu staci i MB.
tak co klouzačka do práce?? Já po Praze fakt moooooc pěkně )
Ta douračka byla včera BMW a Felicie. Felda dostala smyk a BME E34 to do ni bouchlo. Ve Felde spolujezdec K.O.
tady je videt, ze tyhle auta jako filcka maj do bezpecnosti jeste hodne daleko .... (jednou jedu dneska na servis asi tak 100km vesnickejma cestama po snehu - se tesim !!!)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
rene kurc píše:Co říkáte v létě udělat nějakou doopravdy celorepublikovej srazík někde v kempu u vody??????? kousek od nějakýho letiš?átka????? a masíčko a pivíčko.... a ........
rene kurc píše:Co říkáte v létě udělat nějakou doopravdy celorepublikovej srazík někde v kempu u vody??????? kousek od nějakýho letiš?átka????? a masíčko a pivíčko.... a ........
Urcite neco naplanujte
Já věděl,že se tam najdeš (........)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET