Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

JFK´s M5 E39 :-)

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mariom5

#101 Příspěvek od Mariom5 »

darmon píše:
abdul píše:k tomu vasemu vasnivemu porovnavani pri sprintech:

tam se neporovnavaji auta v obecne rovine do ktere to pak vsichni radi honem prevedete, ale konretne v takovem ci onakem stavu a s tim ci onim ridicem za volantem ze...
odjezdil sem par privatsprintu na "fajru" a muzu vsem s klidnym srdcem rict polovina "sprinteru" to s tou spojkou fuckt nedavala... me se to taky jednou celkem hodne prizvedlo a bylo po jakymkoli dobrym casu... udelal me tak i Gergela co jel na sestikuli, a taky se diky tomu neda rict ze sestka je rychlejsi nez fajro ze...
takze prosim neberte ty vysledky zase tak hrozne vazne...:)

dyt jo, vo tom tu mluvim, vysledky sprintu rikaj jen jaky ma auto zrychleni a to je asi tak vsechno, v praxi uplne k hovnu hodnota :) nezpochybnuju to ze m5 je super dalnicni kara a v rychlostech 200+ nema moc konkurence, jenze v praxi opet celkem k nicemu udaj. jak prijdou zatacky tak je m5 diky tomu jakej ma nahon, brzdy a vahu v strasny nevyhode

No súhlasím s váhou, ale zadný náhon ma 99% supersportov a nemajú konkurenciu F. ENZO, GT2.

Brzdy ?
abdul

#102 Příspěvek od abdul »

darmon píše:
abdul píše:
bpytlik píše:[quote="darmon"]ja nic, robert ji chtel videt :)
..na rozjezd... bez dal hrat pc hry :)

Takze bez dal lizat prdele homoklubu na mageo :)

ja si porad rikal vo cem se tam bavite, a uz je to tady, lizete si prdele hosici:) to bych do vas nerek:)

nezavid. tretiho neberem[/quote]

chapu, budu jen tise zavidet:)
abdul

#103 Příspěvek od abdul »

No súhlasím s váhou, ale zadný náhon ma 99% supersportov a nemajú konkurenciu F. ENZO, GT2.

jasne, protoze sti evo a pod nemaji 500 kobyl a vic:)
abdul

#104 Příspěvek od abdul »

ale neber to jako nejakou propagaci vyse zminenych N-kovych vozejku... :) ferko je ferko:)
Mariom5

#105 Příspěvek od Mariom5 »

No n-kove vozíky nemajú problem sa k tej hranici dostat.

Propagacia sem tam, ja osobne som dlhoročný fanúšik RALLYE.

Osobne poznám zopár jazdcov.

Uznávam subaru, mits. Sú to super auta. Stará kat. B (205t16,S1,RS200) nemá chybu.
Přílohy
S1 max 750ps
S1 max 750ps
audi_6.jpg (61.83 KiB) Zobrazeno 954 x
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#106 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

darmon píše:dyt jo, vo tom tu mluvim, vysledky sprintu rikaj jen jaky ma auto zrychleni a to je asi tak vsechno, v praxi uplne k hovnu hodnota :) nezpochybnuju to ze m5 je super dalnicni kara a v rychlostech 200+ nema moc konkurence, jenze v praxi opet celkem k nicemu udaj. jak prijdou zatacky tak je m5 diky tomu jakej ma nahon, brzdy a vahu v strasny nevyhode

Ty vole, chod do pici! :D Jak muzes srovnamat maximalne pohodlnou a luxusni karu ( M5 ) s takovou lacinou pleckou jako STI. Copak de vo to bejt na vyjezdu ze zatacky vo pikosekundu driv? Na to sere pes. To auto proste krasne jede, vyborne vypada a zni, a nabizi neskutecnej luxus se kterym se mi zadnej znamej japonec ( mozna neco o tridu niz bude pro americkej trh) nemuze podarit srovnat. Uz sem prosim ty STI/EVO kydy necpi. ok? :-) Nikdo prece netvrdi ze je to nejrychlejsi a nejlepsi kara na svete. Ale ten motor i celek je proste skvost.
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od Béďa »

Tohle jsi lopolo rekl moc hezky.. :-D
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

darmon píše:dyt jo, vo tom tu mluvim, vysledky sprintu rikaj jen jaky ma auto zrychleni a to je asi tak vsechno, v praxi uplne k hovnu hodnota :) nezpochybnuju to ze m5 je super dalnicni kara a v rychlostech 200+ nema moc konkurence, jenze v praxi opet celkem k nicemu udaj. jak prijdou zatacky tak je m5 diky tomu jakej ma nahon, brzdy a vahu v strasny nevyhode

Proč jsi si vlastně kupoval BMW?
Nic ve zlým, ale já to u tvých rozumů vidim spíš na nějakýho žlu?áka :)
darmon
Kontaktovat uživatele:

#109 Příspěvek od darmon »

Jawak píše:Proč jsi si vlastně kupoval BMW?
Nic ve zlým, ale já to u tvých rozumů vidim spíš na nějakýho žlu?áka :)

protoze chci pohodli, kdybych chtel jizdni vlastnosti jako prvni kriterium bawor by to nebyl.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od darmon »

Mariom5 píše:
darmon píše:No súhlasím s váhou, ale zadný náhon ma 99% supersportov a nemajú konkurenciu F. ENZO, GT2.

Brzdy ?

jo brzdy, rek mi to clovek co mej soucasne m5 a sportaka, ze brzdy jsou velkou slabinou toho auta, na deceleraci to je proste blby a blby. Nevidim duvod mu neverit kdyz to mel moznost porovnat. A co se tyce supersportu ano, maji zadni nahon na okruh bezpochyby vyhoda. Na silnici nikoliv.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od darmon »

LOPOLO píše:Ty vole, chod do pici! :D Jak muzes srovnamat maximalne pohodlnou a luxusni karu ( M5 ) s takovou lacinou pleckou jako STI. Copak de vo to bejt na vyjezdu ze zatacky vo pikosekundu driv? Na to sere pes. To auto proste krasne jede, vyborne vypada a zni, a nabizi neskutecnej luxus se kterym se mi zadnej znamej japonec ( mozna neco o tridu niz bude pro americkej trh) nemuze podarit srovnat. Uz sem prosim ty STI/EVO kydy necpi. ok? :-) Nikdo prece netvrdi ze je to nejrychlejsi a nejlepsi kara na svete. Ale ten motor i celek je proste skvost.

vazne si myslis ze jde o pikosekundy ? :) co se tyce luxusu zkoc nekdy do showroomu Lexusu,je to sice smutny ale mozna to prehodnotis. :)btw ja tu nikdy netvrdil ze m5 je nejrychlejsi a nejlepsi, ja tu nezacal vytahovat nejaky srovnavaci tabulky ze sprintu ktery reknou akorat to jak to dotycnej umi se spojkou a pakou, ja jen robertovi nabid neco o co mne zadal a vy ste se tu toho chytli jak mouchy hovna a zacli vysilovat. Ale to ti asi jako klukovi co hodnoti jak auto zni nikdy nevysvetlim (nechces koupit nakou koncovku na vejfuk ? :D )
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#112 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

darmon píše:
LOPOLO píše:Ty vole, chod do pici! :D Jak muzes srovnamat maximalne pohodlnou a luxusni karu ( M5 ) s takovou lacinou pleckou jako STI. Copak de vo to bejt na vyjezdu ze zatacky vo pikosekundu driv? Na to sere pes. To auto proste krasne jede, vyborne vypada a zni, a nabizi neskutecnej luxus se kterym se mi zadnej znamej japonec ( mozna neco o tridu niz bude pro americkej trh) nemuze podarit srovnat. Uz sem prosim ty STI/EVO kydy necpi. ok? :-) Nikdo prece netvrdi ze je to nejrychlejsi a nejlepsi kara na svete. Ale ten motor i celek je proste skvost.

vazne si myslis ze jde o pikosekundy ? :) co se tyce luxusu zkoc nekdy do showroomu Lexusu,je to sice smutny ale mozna to prehodnotis. :)btw ja tu nikdy netvrdil ze m5 je nejrychlejsi a nejlepsi, ja tu nezacal vytahovat nejaky srovnavaci tabulky ze sprintu ktery reknou akorat to jak to dotycnej umi se spojkou a pakou, ja jen robertovi nabid neco o co mne zadal a vy ste se tu toho chytli jak mouchy hovna a zacli vysilovat. Ale to ti asi jako klukovi co hodnoti jak auto zni nikdy nevysvetlim (nechces koupit nakou koncovku na vejfuk ? :D )

Ne, nejde ani o sekundy ... jde o hovno.
Ani ja tu nezacal vytahovat tabulky a na Lexus z vysoka seru. Klidne si ho kup kdyz myslis. Ja bych se asi radeji poohlizel po Mercedesu ale stejne jak tobe jde podle tvyho tvrzeni o pohodli, tak me jde o co nejlepsi kompromis mezi autem na zabavu a na normalni jezdeni, znackou, spotrebou, cenou, parametrama, vzhledem atd. Tam u me vyhrava BMW jako asi u kazdyho tady. Co si tu budem vysvetlovat, parkrat sme se vo tom bavili, ne? Domluv to na zejtra s Mpowermanem a nekam zajedem. Rad se na to mrknu o kolik mu to ujede ... sazim dylku auta na STI. Ale fakt bych to nesrovnaval. Srovnatelna bude snad jen spotreba. Kecy vo zvuku jako klicovym faktoru snad ani nebudu komentovat. Demagogii bych vod tebe necekal vole :-) Jasne, koncovka je vzdy prvni vec do ktery jdu a cim hlasiteji, tim lip. Jen jsem te prosil abys furt kolem sebe nehazel magicky vyrazy typu EVO, 4x4, STI, RA a podobny zaklinaci formule z cool cars. Nic vic .. chapu ze ses toho plnej jak Erzika spermatu ale seriozne pochybuju ze to tady nekoho zajima. Jinak by si nejakyho toho japonce asi koupili, ne? Mas recht, reakce byly jako mouchy na hovno .. tak sem to hovno prestan tlacit a bude klid :-) Take it easy.

Jestli ti de jen o sprint, tak si kup motorku :-)
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

LOPOLO píše:Jestli ti de jen o sprint, tak si kup motorku :-)

To je řeč! Můžu jen doporučit, ono je rozdíl mět 250 kobyl v autě a 100 na motorce, stačí i pět a půla z roku 1991 a už je člověk z 0-100 za 4.5 vteřiny, pokud teda :D stačí ještě kopat do řadičky
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#114 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:
LOPOLO píše:Jestli ti de jen o sprint, tak si kup motorku :-)

To je řeč! Můžu jen doporučit, ono je rozdíl mět 250 kobyl v autě a 100 na motorce, stačí i pět a půla z roku 1991 a už je člověk z 0-100 za 4.5 vteřiny, pokud teda :D stačí ještě kopat do řadičky

Bejt tvym fotrem tak ti koupim spis slapaci trikolku, jestli na tom mopedu jezdis stejne dobre jako v aute tak to potes... :shock:
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od darmon »

evidentne jsi nic nepochopil :) zaklinam te trikrat STi a dvakrat RA :)
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#116 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

darmon píše:evidentne jsi nic nepochopil :) zaklinam te trikrat STi a dvakrat RA :)

LOL .. jasne .. az vyrostu tak to, kdyz Buh da, pochopim. To uz jste na me taky zkouseli ale ja sem pomalej :-) BTW, zkousel si to uz domluvit?
Bubi

#117 Příspěvek od Bubi »

Já tyhle debaty nechápu... je to úplně o ničem...

Připomíná mi to jednoho prodejce z autobazaru, jež mi provážel jednou v Audi S4 a neustále k tomu měl nějaké připomínky a srovnával to se vším možným. Jenže sám má kulový a domů jezdí tramvají...

Já jsem fanda do aut a i když se nerad nechám předjet, vítězi vždy pogratuluji a rád s ním o všem pokecám. A je mi jedno co má za auto. A? si mi klidně předjede, uznám to, v pohodě. Vždy? o nic nejde, je to jen koníček a je to co? PRO RADOST!

Ale a? mi nikdo nehází před nosem nějakými nesmysly jako jaký auto by mi natrhlo zadek a že mám vlastně šunku a podobně. Tyhle věci NIKDY neřeší ty lidi co ta auta mají, ale ti "přicmrndávači" jež jich je vždycky DOST, resp. až moc...

Jeden takový trouba pořád mluvil o kamarádovi s EVO 7 a jak mi natrhne zadek. Já mu říkal no a co, až se s ním potkám, dáme kafe a pak se někde společně projedeme. Potkali jsme se, supr jsem si pokecali a bylo to v pohodě. To jen tihleti nekňubové mají plnou hubu keců a pořád srovnávají nesrovnatelné...

Postavte si nějakou motokáru na sprinty a buďte třeba mistři světa, je mi to jedno, jenže až pojedete z těch sprintů tak tam nebudete mít to CD, klimu, pohodlí a další věci jako třeba ta M5 má... A i o tom to je.

Těch hovad co sami nemají nic a jen vám kazí radost je všude dost. Kdyby ale sami mělo to co máte vy tak... škoda mluvit...
darmon
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od darmon »

LOPOLO píše:
darmon píše:evidentne jsi nic nepochopil :) zaklinam te trikrat STi a dvakrat RA :)

LOL .. jasne .. az vyrostu tak to, kdyz Buh da, pochopim. To uz jste na me taky zkouseli ale ja sem pomalej :-) BTW, zkousel si to uz domluvit?

no zkousel otazka je ze kazdyho zajima neco jinyho, lukas mi ted na icq rikal ze jeho zajima zrychleni 100-200 coz zas asi dana zajimat nebude :)
Martinéz

#119 Příspěvek od Martinéz »

zlaty slova Bubi...darmonovi Asijsky plky mi driv prisly jako recese, ale dnes uz je trapny.. :?
stealth
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od stealth »

Tak todle je fakt dost povedena diskuse ! :mhihi:
Jinak gratuluju Robertovi a preju mnoho orgasmu za volantem !

:walk:
Odpovědět