darmon píše:LOPOLO píše:Ty vole, chod do pici!

Jak muzes srovnamat maximalne pohodlnou a luxusni karu ( M5 ) s takovou lacinou pleckou jako STI. Copak de vo to bejt na vyjezdu ze zatacky vo pikosekundu driv? Na to sere pes. To auto proste krasne jede, vyborne vypada a zni, a nabizi neskutecnej luxus se kterym se mi zadnej znamej japonec ( mozna neco o tridu niz bude pro americkej trh) nemuze podarit srovnat. Uz sem prosim ty STI/EVO kydy necpi. ok?

Nikdo prece netvrdi ze je to nejrychlejsi a nejlepsi kara na svete. Ale ten motor i celek je proste skvost.
vazne si myslis ze jde o pikosekundy ?

co se tyce luxusu zkoc nekdy do showroomu Lexusu,je to sice smutny ale mozna to prehodnotis.

btw ja tu nikdy netvrdil ze m5 je nejrychlejsi a nejlepsi, ja tu nezacal vytahovat nejaky srovnavaci tabulky ze sprintu ktery reknou akorat to jak to dotycnej umi se spojkou a pakou, ja jen robertovi nabid neco o co mne zadal a vy ste se tu toho chytli jak mouchy hovna a zacli vysilovat. Ale to ti asi jako klukovi co hodnoti jak auto zni nikdy nevysvetlim (nechces koupit nakou koncovku na vejfuk ?

)
Ne, nejde ani o sekundy ... jde o hovno.
Ani ja tu nezacal vytahovat tabulky a na Lexus z vysoka seru. Klidne si ho kup kdyz myslis. Ja bych se asi radeji poohlizel po Mercedesu ale stejne jak tobe jde podle tvyho tvrzeni o pohodli, tak me jde o co nejlepsi kompromis mezi autem na zabavu a na normalni jezdeni, znackou, spotrebou, cenou, parametrama, vzhledem atd. Tam u me vyhrava BMW jako asi u kazdyho tady. Co si tu budem vysvetlovat, parkrat sme se vo tom bavili, ne? Domluv to na zejtra s Mpowermanem a nekam zajedem. Rad se na to mrknu o kolik mu to ujede ... sazim dylku auta na STI. Ale fakt bych to nesrovnaval. Srovnatelna bude snad jen spotreba. Kecy vo zvuku jako klicovym faktoru snad ani nebudu komentovat. Demagogii bych vod tebe necekal vole

Jasne, koncovka je vzdy prvni vec do ktery jdu a cim hlasiteji, tim lip. Jen jsem te prosil abys furt kolem sebe nehazel magicky vyrazy typu EVO, 4x4, STI, RA a podobny zaklinaci formule z cool cars. Nic vic .. chapu ze ses toho plnej jak Erzika spermatu ale seriozne pochybuju ze to tady nekoho zajima. Jinak by si nejakyho toho japonce asi koupili, ne? Mas recht, reakce byly jako mouchy na hovno .. tak sem to hovno prestan tlacit a bude klid

Take it easy.
Jestli ti de jen o sprint, tak si kup motorku