LOPOLO píše:Ja bych vzal jeste trojku .. ty ses vylozene typek co rad sportovnejsi jizdu a na to je trojka trochu lepsi. Na vetsi karu mas rozhodne cas.
LOPOLO píše:Ja bych vzal jeste trojku .. ty ses vylozene typek co rad sportovnejsi jizdu a na to je trojka trochu lepsi. Na vetsi karu mas rozhodne cas.
Speedy píše:Chlapi, mám podobný problém, 325i nebo 325TDS nebo 525TDS? Blbý je, že 325i nemůžu sehnat 2 Klakson: 5 je pěkná a velká, ale upotřebíš to?
jo, ale ty ten problem mas uz pomalu rok... to uz bys ho mohl vyresit....
Mno, jeslti je to na mě, tak je to asi jenom pul roku ,ale pořád sháním 325i. Šlo o to, jestli mám pořád čekat na dobrý kousek nebo jestli mám vzít diesla..
Speedy píše:Chlapi, mám podobný problém, 325i nebo 325TDS nebo 525TDS? Blbý je, že 325i nemůžu sehnat 2 Klakson: 5 je pěkná a velká, ale upotřebíš to?
Mno, jeslti je to na mě, tak je to asi jenom pul roku ,ale pořád sháním 325i. Šlo o to, jestli mám pořád čekat na dobrý kousek nebo jestli mám vzít diesla..
RuDoSh píše:[quote="Speedy"]Chlapi, mám podobný problém, 325i nebo 325TDS nebo 525TDS? Blbý je, že 325i nemůžu sehnat 2 Klakson: 5 je pěkná a velká, ale upotřebíš to?
taky si myslim 330d v kombajnu
530dTA
Pokud se neumíš rozhodnout, koukni na foto BMW mý tety,
je ve fóru myslím E36, E46 v plný palbě!
Já osobně pokud jsem sám(svobodný) bych bral 330 D, je to malá raketa a všude se s ní rychle dostaneš a zaparkuješ, na rozdíl od velké 530 D!
skautik píše:[quote="LOPOLO"]Ja bych vzal jeste trojku .. ty ses vylozene typek co rad sportovnejsi jizdu a na to je trojka trochu lepsi. Na vetsi karu mas rozhodne cas.
530dTA
Pokud se neumíš rozhodnout, koukni na foto BMW mý tety, je ve fóru myslím E36, E46 v plný palbě! Já osobně pokud jsem sám(svobodný) bych bral 330 D, je to malá raketa a všude se s ní rychle dostaneš a zaparkuješ, na rozdíl od velké 530 D![/quote]
Vcera sem v Holesovicich koukal na 530dT za nejakejch 450k ci co. Ja sem petkovej a netouringovej, takze moje rada jasna...
..ale pojezdeni bude v 330d o dost lepsi (lip pojede, bude drzet a takova vetsi fajnovka)..no taky bych (rad) vahal Kazdopadne kdyz das na E46 touringa hezky kola a neco k tomu, bude to zavidenihodna karka...
No ono je to asi tak 330tek v Dieslu je tu i v německu o fest míň než 530tek a od toho se taky vyvíjí cena.... prostě pěkná 530d stojí míň než 330d a to bych raději tu pětečku,nějak jsem se do nich zamiloval.....
LOPOLO píše:Mno jo Rene, ale Klakson ma rad fun stejne jako ty a na to je trojka asi lepsi ... zrovna ty bys tomu mel rozumet
No v porovnání těchto dvou kár je pro mně vítěz 530d ,ale jestli se mu líbí 330 touring at si ho koupí... neboj že 530d nedokáže FUN ,kdybych s ní jel rovnou z německa bys viděl.... s čipem je to 220 koníků ,to myslím pojede....
skautik píše:[quote="LOPOLO"]Ja bych vzal jeste trojku .. ty ses vylozene typek co rad sportovnejsi jizdu a na to je trojka trochu lepsi. Na vetsi karu mas rozhodne cas.
530dTA
Pokud se neumíš rozhodnout, koukni na foto BMW mý tety, je ve fóru myslím E36, E46 v plný palbě! Já osobně pokud jsem sám(svobodný) bych bral 330 D, je to malá raketa a všude se s ní rychle dostaneš a zaparkuješ, na rozdíl od velké 530 D![/quote]
gel?áku , tak tak.....ale je to srdeční záležitost...já osobně raději 330d
rene kurc píše:No v porovnání těchto dvou kár je pro mně vítěz 530d ,ale jestli se mu líbí 330 touring at si ho koupí... neboj že 530d nedokáže FUN ,kdybych s ní jel rovnou z německa bys viděl.... s čipem je to 220 koníků ,to myslím pojede....
Je fakt ze na cestovani je petka lepsi .... mno ...