no jo asi to bude 530d kdyby jste o nějaký fajnovce do 500t. věděli tak dejte vědět , nejlepší by byl kombajn v automatu nějak mě to lítání v málý káře už nějak nebere, mohl jsem mít levně M5 E39 a vím i o MB E55 AMG, ale kdo to má živit
Martinéz píše:Vcera sem v Holesovicich koukal na 530dT za nejakejch 450k ci co. Ja sem petkovej a netouringovej, takze moje rada jasna...
..ale pojezdeni bude v 330d o dost lepsi (lip pojede, bude drzet a takova vetsi fajnovka)..no taky bych (rad) vahal Kazdopadne kdyz das na E46 touringa hezky kola a neco k tomu, bude to zavidenihodna karka...
Klakson píše:no jo asi to bude 530d kdyby jste o nějaký fajnovce do 500t. věděli tak dejte vědět , nejlepší by byl kombajn v automatu nějak mě to lítání v málý káře už nějak nebere, mohl jsem mít levně M5 E39 a vím i o MB E55 AMG, ale kdo to má živit
kolik mela stat ta M5 jestli to neni tajny? a rocnik?
Klakson píše:no jo asi to bude 530d kdyby jste o nějaký fajnovce do 500t. věděli tak dejte vědět , nejlepší by byl kombajn v automatu nějak mě to lítání v málý káře už nějak nebere, mohl jsem mít levně M5 E39 a vím i o MB E55 AMG, ale kdo to má živit
Asi´s vybral dobre ... ted jen najit odpovidajici karu. Hlavne nespechej a nemavej rukou nad vybavou.
Asi´s vybral dobre ... ted jen najit odpovidajici karu. Hlavne nespechej a nemavej rukou nad vybavou.
to Klakson...bylo to v autobazaru Davo, 1. bazar v Argentinsky. Mrkni na Tipcars, and tam bude...tmave modra metla a cena pod 500k. Vybava nic extra...
no jestli to budete zkouset na okreskach nebo mimo dalnici, tak to mozna ten steptronic stihat nebude, ale na dalnici bych rekl, ze je to jasny...kazdopadne dejte vedet vysledek, zajima me to...
Martinéz píše:no jestli to budete zkouset na okreskach nebo mimo dalnici, tak to mozna ten steptronic stihat nebude, ale na dalnici bych rekl, ze je to jasny...kazdopadne dejte vedet vysledek, zajima me to...
ja tipuji 530d v automatu (a nechal bych pracovat automat)
podle me bude ta 530d mit navrch az v rychlostech 170 a vejs... ono se to nezda, ale cipnuty tds ma nejakch 170 kobyl a ten automat to auto taky zrovna nezrychli....
abdul píše:podle me bude ta 530d mit navrch az v rychlostech 170 a vejs... ono se to nezda, ale cipnuty tds ma nejakch 170 kobyl a ten automat to auto taky zrovna nezrychli....
uvidime, stejne tipuju tvou 530d na pytlikovou 525tds
Tak jak sis vybral Klaksone? Kdyby bylo na mě, tak si samozřejmě vyberu 330d. Nedavno jsem jel za kamarádem, kterej měl 530d 184ps v automatu a připadal jsem si, že jedu za 320i jak jsem ho dojížděl... Tak si to rozmysli, taky nemávej rukou nad výbavou, lituju teď že nemám navi.
to bpytlik...tak to me celkem tesi, ze M51ka ma jeste nejakej smysl. Ze tdsko uz nebude ve vyssich rychlostech stacit je jasny, pac chybi kroutak, ale jinak je to celkem zajimavy..