Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dojezdil jsem...

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pavel

#121 Příspěvek od Pavel »

Lukas H. píše:
Raon píše:Jen sem chtel naznacit, ze si uvedomuju, ze sou i dobry policajti (taky sem je potkal), ale na druhou stranu i sou i horsi priklady. A to je asi ten pripad kdy je lepsi ten zakon nejak obejit. Zminuju tam tebe jako asi nejvetsiho kritika toho co sem pred tim napsal. Nic ve zlim :wink:

Proste vedome pit alkohol s tim ze pak budes ridit je pro me naprosta kokotina a meli by se za to brat papiry (krom teda tech situaci kdy jde o zivot) Samozrejme pokud neni policajt uplatnej curak, tohle je prestupek, podle me mozna jako jedinej kde by meli byt naprosto nekompromisni...
Přesně tak... :super: Zastávám ten samej názor.
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#122 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Lukas H. píše:Proste vedome pit alkohol s tim ze pak budes ridit je pro me naprosta kokotina a meli by se za to brat papiry (krom teda tech situaci kdy jde o zivot) Samozrejme pokud neni policajt uplatnej curak, tohle je prestupek, podle me mozna jako jedinej kde by meli byt naprosto nekompromisni...

"Vědomě pít alkohol" ? a jak jinak? -nevědomě? :)
Taky souhlasím, ale člověk je někde na zábavě, dá si 2 piva, z kterých určitě není vožralej a dokáže se plně koncentrovat na jízdu, a nevím proč se teda trestá úplně stejně, jako když jede nějakej magor úplně na sračky, kterej neví kde je vpavo vlevo, natož rovno. Zatím jsem se nesetkal s tím, že by někdo zavinil dopravní nehodu na následky, dejme tomu těch dvou piv.
To fuckt teda nesouhlasím, a taky nesouhlasím s tím, že když si někdo dal to pivko, je plně při smyslech a napáli to do něj nějakej debil, kde viník je se 100% jistotou ten "ne pod vlivem alkoholu", tak nevím prč trestají toho "pod vlivem", jen že nadýchá nějakých 0.x, to je podle mě úplná blbost.
Tak a teď mě můžete začít kamenovat :)
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#123 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jawak píše:
Lukas H. píše:Proste vedome pit alkohol s tim ze pak budes ridit je pro me naprosta kokotina a meli by se za to brat papiry (krom teda tech situaci kdy jde o zivot) Samozrejme pokud neni policajt uplatnej curak, tohle je prestupek, podle me mozna jako jedinej kde by meli byt naprosto nekompromisni...

"Vědomě pít alkohol" ? a jak jinak? -nevědomě? :)

Ach jo, vedome pit stim ze vim ze za chvili budu ridit...

Ostatni je tvuj nazor s kterym se neztotoznuju ale neberu ti ho...
N54 PWR
Pavel

#124 Příspěvek od Pavel »

Opět souhlasím s Lukášem H. :ucta:
Petr_1

#125 Příspěvek od Petr_1 »

Je přeci jedno, jestli jsi měl piva dvě nebo deset. Noty ti seberou tak jako tak a že se cejtíš na to, že můžeš jet jim bude naprosto putna. Nejsem nijakej zuřivej dodržovatel zákonů, ale tenhle mi celkem připadá jako smysluplnej. Jak by se mělo rozlišovat, že někdo je po pěti pivech v pohodě a někdo už nalitej? Prostě je to udělaný tak, že chlastat před jízdou se nesmí a hotovo. A ten, co se prostě nachlastat musí hold přijde vo papíry.
Samozřejmě situace kdy je ohrožen lidskej život jsou něco jinýho. Tam klidně porušim cokoli.
JFK Čestný člen
Čestný člen

#126 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Souhlas s Lukasem H. Nevedomky s alkoholem za volant muze byt i ten pripad, ze jsi vecer chlastal a rano jeste nadejchas, ale koho to zajima... Ono po te parbe telo a smysly stejne nejsou ready, takze je to ok. A kazdy ma moznost si koupit test a pred jizdou si dejchnout, takze udiveny xichty ze jsem jako nadejchal, kdyz jsem byl zlitej o pulnoci a ted v osm rano mam 0.6, nechapu...
Stan

#127 Příspěvek od Stan »

Nějaký 0,02 -0,03 % prece neovlivnujou způsobilost řídit, to je neprůkazný a troufám si říct, že po jednom pivu furt řídím líp než většina z Vás! :gobeer:
Stan

#128 Příspěvek od Stan »

To byl samozřejmě vtip, to nemůžu vědět! :P :D
530DAT
Kontaktovat uživatele:

#129 Příspěvek od 530DAT »

ze by uz jedno pivo delalo takovy zazraky?????

::::TO JE TAKY FTIP:::: :lol:
Nikita
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od Nikita »

Stan píše:Nějaký 0,02 -0,03 % prece neovlivnujou způsobilost řídit, to je neprůkazný a troufám si říct, že po jednom pivu furt řídím líp než většina z Vás! :gobeer:

Nemusi te ovlivnovat, ale kdyz se stane nejaka nehoda tak i kdyz jsi to nebyl jsi vinik ty, protoze neco nadejchas :wink:
Stan

#131 Příspěvek od Stan »

Než by se to vyšetřilo, než vezmou krev...tak je tam nula!
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Stan píše:Než by se to vyšetřilo, než vezmou krev...tak je tam nula!

Ehm, tak to teda rozhodne ne...Ver mi, ze jakmile se neco takovyho stane nekomu jinymu, tak to plati. Ale kdyz se neco podobnyho stane tobe, mne nebo tak nekomu, tak si daj zalezet na rychlosti :x
Stan

#133 Příspěvek od Stan »

To je potřeba foukat tak, že se ten elektronickej měřák nechytne - "krátkej dech". Zkusí to tak 5x, pak vyndaj trubičky a ty reagujou tak od 0,3 prom., míň určitě ne! :wink:
Raon

#134 Příspěvek od Raon »

Napsal bych este dve veci: 1. Denne jezdim po Praze a co potkavam za ridice? Nektery ty drivery bych ani nepokutoval, ale rovnou bil. A vis, ze to sou vetsinou jezdci, ktery jezdej podle predpisu, ale jako idioti a myslim, ze ani nepijou!!! Ikdyz ta jizda casto vypada jak po 10ti kouskach. Podle me lepsi nez nekoho buzerovat je naucit ho v autoskole poradne ridit!!! Ale na to se s... hlavne, ze zprisnily teorii :roll: Vetsina lidi co ma cerstvej ridicak ani neumi couvat nebo parkovat do rady natoz potom zvladat i jen lehce kriticky situace. 2. Kdyby na silnicich specialne v Cechach existovalo neco jako tolerance!!!!!!!! Nebudem potrebovat polovinu zakonu, ktery sou vzdy dvousecny a tudiz spatny, protoze zakon je jen hloupi pravidlo a neumi myslet a reagovat nerozlisuje a clovek jo :idea: Ja volim cestu rozumu :wink:
abdul

#135 Příspěvek od abdul »

Raon píše:Napsal bych este dve veci: 1. Denne jezdim po Praze a co potkavam za ridice? Nektery ty drivery bych ani nepokutoval, ale rovnou bil. A vis, ze to sou vetsinou jezdci, ktery jezdej podle predpisu, ale jako idioti a myslim, ze ani nepijou!!! Ikdyz ta jizda casto vypada jak po 10ti kouskach. Podle me lepsi nez nekoho buzerovat je naucit ho v autoskole poradne ridit!!! Ale na to se s... hlavne, ze zprisnily teorii :roll: Vetsina lidi co ma cerstvej ridicak ani neumi couvat nebo parkovat do rady natoz potom zvladat i jen lehce kriticky situace. 2. Kdyby na silnicich specialne v Cechach existovalo neco jako tolerance!!!!!!!! Nebudem potrebovat polovinu zakonu, ktery sou vzdy dvousecny a tudiz spatny, protoze zakon je jen hloupi pravidlo a neumi myslet a reagovat nerozlisuje a clovek jo :idea: Ja volim cestu rozumu :wink:

pekne vystizne receno...
Ocasek

#136 Příspěvek od Ocasek »

Když chlastáš,nesedej za volat koště..
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od Doktor1 »

Tak uz mam vysledky:

10000,- a na rok papiry. Plus talir spravni poplatek...

Cekal jsem,ze to bude horsi,aspon co se tyce pokuty. Hold chybama se clovek uci... :cry:
Kaca2

#138 Příspěvek od Kaca2 »

no jo chybama se člověk učí, ponaučení pro příště :evil:
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od Pyron »

Doktor1 píše:Tak uz mam vysledky:

10000,- a na rok papiry. Plus talir spravni poplatek...

Cekal jsem,ze to bude horsi,aspon co se tyce pokuty. Hold chybama se clovek uci... :cry:

Byl jsem na tom s verdiktem lépe a rozhodně jsem udělal větší průser...Nezávidím Ti, já jsem zase bez auta..
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od Pyron »

Stan píše:Než by se to vyšetřilo, než vezmou krev...tak je tam nula!

Jenže 0,02-0,03 promile Ti udělaj i kapky na kašel. Tady se mluvilo o jednom a více pivech...Jedno pivo je v krvi cca 2hodiny do úplného odbourání. V jednom půllitru piva je víc alkoholu než v panáku rumu, piješ ho déle a víc unavuje a otupuje. Souhlasim s Lukášem, i když bych před tou mojí nehodou mluvil asi jinak 8)
Odpovědět