Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Problem! Zasílaní fotek

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
Béďa
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Béďa »

Zdravicko panove..
Vy si tady kecate, ale treba Psena nemuze vubec posilat prispevky! Hlasi mu to pry ERROR! Tak to poreste, treba ma nekdo uplne stejny problem a ted tady jen cumi do monitoru!!! Dekuji

Psena:
"Pote co zmacknu POST REPLY tak se objevi ářčáářTemplate->make_filename(): Error -file /data/www2/htdocs/bmwklub/themes/DeepBlue/forums/posting_attach_body.tpl does not exist"
skautik Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Béďa píše:Zdravicko panove..
Vy si tady kecate, ale treba Psena nemuze vubec posilat prispevky! Hlasi mu to pry ERROR! Tak to poreste, treba ma nekdo uplne stejny problem a ted tady jen cumi do monitoru!!! Dekuji

Psena:
"Pote co zmacknu POST REPLY tak se objevi ářčáářTemplate->make_filename(): Error -file /data/www2/htdocs/bmwklub/themes/DeepBlue/forums/posting_attach_body.tpl does not exist"

hmm tenhle web je testovan a odladovan jen pro tenhle vzhled. at si zmeni vzhled deepblue na bmwklub

btw. pokud nekdo odladi jakekoliv jine theme neni problem ho sem nahrat a povolit, do te doby vsechny ostatni vzhledy zakazu, ok?

Pokud mate nekdo s necim problem tak to se nebojte a napiste to do fora
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Kdy bude tohle forum na stary adrese bmwklub.cz? Pripadne, brani tomu neco?
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#4 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Dalsi vec, chybi mi moznost oznacit globalne vsechno jako precteny.
psena
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od psena »

Dik Skautiku, jede to ted bez problemu!!
skautik Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od skautik Čestný člen »

ad domena - nemam nad domenou neomezenou spravu, vlastne nad ni nemam vubec zadnou spravu, takze zmeny, ktere je treba udelat aby byly tyto stranky na stare adrese musi odsouhlasit vlastnik domeny... tim se to samozrejme vsechno komplikuje, zdrzuje

ad oznaceni jako prectene - kouknu se na to... tak jsem se kouknul a je tu vysledek, moznost oznacit vse jako prectene mas vzdy vpravo na hore jakmile vstoupis do nejake kategorie, napr. Pokec, Multimedia, apod.
skautik Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od skautik Čestný člen »

psena píše:Dik Skautiku, jede to ted bez problemu!!

njn, nezlob se, ale opravdu nemuzu upravovat vsechny graficke temata a testovat je...
Kaca2

#8 Příspěvek od Kaca2 »

skautíku, chci se zeptat (jasně že nemusíš vědět všechno :lol: ), vono mi na mail ten co tu uvádím , chodí zavirované maily od ostatních účastníků tohoto fora.... těch co tu mají taky uvdený mail...
Dá se to nějak odstranit z počátku ? Myslím at mi to zbytečně nedělá bordel ve schránce...
Díkas
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Bombarder »

Kaco, dostala jsi PM? Ja to nejak nemuzu odeslat.
Kaca2

#10 Příspěvek od Kaca2 »

Bombarder píše:Kaco, dostala jsi PM? Ja to nejak nemuzu odeslat.

Bombíku ještě jsem se k tomu nedostala.....ale za chvilku tam vlezu....
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Bombarder »

kaca píše:

no jo, ale ja nevim, jestli to odeslo. mam to ve slozce nedorucene. poslal jsem ti to i na mail.
Kaca2

#12 Příspěvek od Kaca2 »

Bombarder píše:
kaca píše:

no jo, ale ja nevim, jestli to odeslo. mam to ve slozce nedorucene. poslal jsem ti to i na mail.

jo došlo...jsem ti hodila vzkaz...., nedoručené je do myslím až do doby, než to převezmu není to tak?
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Bombarder »

si jo. uz to nemam v dorucenych.
Kaca2

#14 Příspěvek od Kaca2 »

Bombarder píše:si jo. uz to nemam v dorucenych.

ehhh, neměl jses spíš dívat do nedoručených? Tam přeci uvidíš, zda-li jsem si to vzala nebo ne...
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Bombarder »

jak rikas..
Kaca2

#16 Příspěvek od Kaca2 »

skautíku , taky se mi nezdá ten čas co je tu uvedený vždycky ke zprávě , nebo k příspěvku.... to jen tak abys věděl....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od skautik Čestný člen »

test casu :) 10.48

hmm test
skautik Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od skautik Čestný člen »

kaca píše:skautíku, chci se zeptat (jasně že nemusíš vědět všechno :lol: ), vono mi na mail ten co tu uvádím , chodí zavirované maily od ostatních účastníků tohoto fora.... těch co tu mají taky uvdený mail...
Dá se to nějak odstranit z počátku ? Myslím at mi to zbytečně nedělá bordel ve schránce...
Díkas

to je tezky, tezko se tomu posledni dobou ubranit, to by vsichni museli dodrzovat zasady prace s epostou..

nevim jak ty viry funguji, nevim co ti chodi, ale nejucinejsi by asi bylo zrusit emailovou adresu tady na strankach :) jinak se toho bohuzel asi nezbavis.
Kaca2

#19 Příspěvek od Kaca2 »

to skautík : OK , hoď na to boba...
adam

#20 Příspěvek od adam »

skautik píše:
kaca píše:skautíku, chci se zeptat (jasně že nemusíš vědět všechno :lol: ), vono mi na mail ten co tu uvádím , chodí zavirované maily od ostatních účastníků tohoto fora.... těch co tu mají taky uvdený mail...
Díkas

to je tezky, tezko se tomu posledni dobou ubranit, to by vsichni museli dodrzovat zasady prace s epostou..

nevim jak ty viry funguji, nevim co ti chodi, ale nejucinejsi by asi bylo zrusit emailovou adresu tady na strankach :) jinak se toho bohuzel asi nezbavis.

Me to uz nejakou dobu chodi taky, ale mam dojem, ze to chodi snad ze vsech moznych i nemoznych mailu. Moc s tim ale asi nenadelame :evil:
Odpovědět