Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problem! Zasílaní fotek
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravicko panove..
Vy si tady kecate, ale treba Psena nemuze vubec posilat prispevky! Hlasi mu to pry ERROR! Tak to poreste, treba ma nekdo uplne stejny problem a ted tady jen cumi do monitoru!!! Dekuji
Psena:
"Pote co zmacknu POST REPLY tak se objevi ářčáářTemplate->make_filename(): Error -file /data/www2/htdocs/bmwklub/themes/DeepBlue/forums/posting_attach_body.tpl does not exist"
Vy si tady kecate, ale treba Psena nemuze vubec posilat prispevky! Hlasi mu to pry ERROR! Tak to poreste, treba ma nekdo uplne stejny problem a ted tady jen cumi do monitoru!!! Dekuji
Psena:
"Pote co zmacknu POST REPLY tak se objevi ářčáářTemplate->make_filename(): Error -file /data/www2/htdocs/bmwklub/themes/DeepBlue/forums/posting_attach_body.tpl does not exist"
Béďa píše:Zdravicko panove..
Psena:
hmm tenhle web je testovan a odladovan jen pro tenhle vzhled. at si zmeni vzhled deepblue na bmwklub
btw. pokud nekdo odladi jakekoliv jine theme neni problem ho sem nahrat a povolit, do te doby vsechny ostatni vzhledy zakazu, ok?
Pokud mate nekdo s necim problem tak to se nebojte a napiste to do fora
ad domena - nemam nad domenou neomezenou spravu, vlastne nad ni nemam vubec zadnou spravu, takze zmeny, ktere je treba udelat aby byly tyto stranky na stare adrese musi odsouhlasit vlastnik domeny... tim se to samozrejme vsechno komplikuje, zdrzuje
ad oznaceni jako prectene - kouknu se na to... tak jsem se kouknul a je tu vysledek, moznost oznacit vse jako prectene mas vzdy vpravo na hore jakmile vstoupis do nejake kategorie, napr. Pokec, Multimedia, apod.
ad oznaceni jako prectene - kouknu se na to... tak jsem se kouknul a je tu vysledek, moznost oznacit vse jako prectene mas vzdy vpravo na hore jakmile vstoupis do nejake kategorie, napr. Pokec, Multimedia, apod.
Bombarder píše:kaca píše:Bombarder píše:Kaco, dostala jsi PM? Ja to nejak nemuzu odeslat.
Bombíku ještě jsem se k tomu nedostala.....ale za chvilku tam vlezu....
no jo, ale ja nevim, jestli to odeslo. mam to ve slozce nedorucene. poslal jsem ti to i na mail.
jo došlo...jsem ti hodila vzkaz...., nedoručené je do myslím až do doby, než to převezmu není to tak?
kaca píše:skautíku, chci se zeptat (jasně že nemusíš vědět všechno), vono mi na mail ten co tu uvádím , chodí zavirované maily od ostatních účastníků tohoto fora.... těch co tu mají taky uvdený mail...
Dá se to nějak odstranit z počátku ? Myslím at mi to zbytečně nedělá bordel ve schránce...
Díkas
to je tezky, tezko se tomu posledni dobou ubranit, to by vsichni museli dodrzovat zasady prace s epostou..
nevim jak ty viry funguji, nevim co ti chodi, ale nejucinejsi by asi bylo zrusit emailovou adresu tady na strankach

skautik píše:kaca píše:skautíku, chci se zeptat (jasně že nemusíš vědět všechno), vono mi na mail ten co tu uvádím , chodí zavirované maily od ostatních účastníků tohoto fora.... těch co tu mají taky uvdený mail...
Dá se to nějak odstranit z počátku ? Myslím at mi to zbytečně nedělá bordel ve schránce...
Díkas
to je tezky, tezko se tomu posledni dobou ubranit, to by vsichni museli dodrzovat zasady prace s epostou..
nevim jak ty viry funguji, nevim co ti chodi, ale nejucinejsi by asi bylo zrusit emailovou adresu tady na strankachjinak se toho bohuzel asi nezbavis.
Me to uz nejakou dobu chodi taky, ale mam dojem, ze to chodi snad ze vsech moznych i nemoznych mailu. Moc s tim ale asi nenadelame