Tak se hosi a devcice pochlubte co poslouchate, kdyz ridite sve BaWko. Nejakej Trance, Rock, zahranicni nebo naopak cesky, abyste si mohli i poradne zahulakat? Nebo spis radio, abyste se obcas vyhli nejake te zacpe? Laka vas rychlejsi muzika k rychlejsi jizde tak jako me?
No nejdřív by ses asi měl pochlubit co posloucháš sám Já a Nikita preferujeme Trance, Techno, Disco, prostě muzika na "sportovní jízdu". Na dálnici je ideální, ladí to s rychlostí
Jawak píše:No nejdřív by ses asi měl pochlubit co posloucháš sám Já a Nikita preferujeme Trance, Techno, Disco, prostě muzika na "sportovní jízdu". Na dálnici je ideální, ladí to s rychlostí
Já poslouchám rovněž v autě spíše Dance,Trance, Techno, Disco, jak už říkal Jawak příjde mě to k té jízdě více agresivnější, dravější..A musím se přiznat, že když řídím s muzikou, jízda je o dost rychlejší než bez ní.. ..Rovněž záleží na náladě..Podle nálady taky hraju..
New Grass Revival, Seldom Scene, Eric Clapton, Modrotisk, Vabank Unit, Lucie, Wanastovi Vjecy, ... Duke Ellington, ... dost casto radio s hlasenim o Krystofech a zacpach ...
ja posloucham starou,,,ale to se nedá dlouho vydržet,,takže pak já i blízkéokolí vozu poslouchá duc duc---denc mjůůůzik!!!! kurva pak jde spotřeba nahoru!!!!!!!!
Jawak píše:No nejdřív by ses asi měl pochlubit co posloucháš sám Já a Nikita preferujeme Trance, Techno, Disco, prostě muzika na "sportovní jízdu". Na dálnici je ideální, ladí to s rychlostí
nechtel jsem ovlivnovat . btw stejne posloucham siroky spektrum. teda orezany na obou stranach o nejtvrdsi metal a dechovku...