LOPOLO píše:... Myslim ze by jsi Lukke klidne zkousnul napriklad "nothing else matters" vod Metaliky se symfonakem....
Jasně.

Metallica je tak mezní hranice, od kdy pro mě začíná být budba příliš tvrdá. Pár písní je perfektních (např. zmiňované Nothing..., taky Mama Said, a další), zvláš? poslední (?) album Reloaded mi moc nesedlo. Dále můžu třeba Deep Purple, Doors, ale spíš jen jako kritik, než abych to vyhledával.
Co se týče techna, popu, apod... Tak i v tomhle se dá najít něco zajímavýho. Samozřejmě, pokud je to úplně extrémní house, kde není 5 minut žádná změna, je to o ničem. Ale jistou atmosféru tato "hudba" navodit také dokáže. MTV mi nevadí, nejhorší jsou sračky typu Britney Spears, tu tedy nemusim, ikdyž netvrdím, že zpívat neumí a kompozice je někdy taky dobrá. Jinak mi pop nevadí, nějakej je fakt dobrej (Sting, E.John, Moby...) ikdyž rádio si v autě nepustím, protože tam hrajou všechno pořád dokola jako vopice.
Dechovku bych si v autě sice nepusil, ale i ona má někdy své kouzlo. Jde hlavně o plesy, taneční zábavy a "chlastací žranice" kde by to bez dechovky asi nešlo. Když se sejde dobrá kapela, i zde se dá poznat a najít spoustu dobrých věcí. Co nesnáším tak jsou hudebníci typu "děda s Yamahou" co se snaží napodobit každýho. To když někde vidim (třeba i vícečlenou kapelu), je to něco.
Takže asi tak... Prostě podle nálady - vše v čem jsou dobří instrumentalisté, co má nápady, dobrou kompozici, harmonii, nějakou závažnost... a na druhou stranu i sračky typu "disko" protože i tahle hudba dokáže něco navodit, když je na ní nálada.