Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Policie - telata?
bpytlik píše:No podle zakona je za to az 15000Kc, ale problem je f tom, ze tohle neni zadna znacka, si vylepil nejaky buzik. Taky bych na ni sral....
a dostal pokutu, protoze podle zakona kterej plati uz nakou tu dobu kvuli posrany evropsky unii musi kazdej kdo provozuje verejny parkoviste pro zakazniky, (jako treba tahle delvita na fotce) mit misto pro invalidy, je i naka posrana norma kolik mist pro invalidy na normalni musi bejt (proto jich (je pred velkejma obchodakama tolik zbytecne moc) a znaceni uz zadny zakonem dany neni.
-
- Kontaktovat uživatele:
a dostal pokutu, protoze podle zakona kterej plati uz nakou tu dobu kvuli posrany evropsky unii musi kazdej kdo provozuje verejny parkoviste pro zakazniky, (jako treba tahle delvita na fotce) mit misto pro invalidy, je i naka posrana norma kolik mist pro invalidy na normalni musi bejt (proto jich (je pred velkejma obchodakama tolik zbytecne moc) a znaceni uz zadny zakonem dany neni.[/quote]
hm, delvita???
Já to z té fotky teda nevyčet, ale to je jedno, když už ta cedule tam je , tak proč ji nerespektovat, zvláš?, když vedle je všude plno!!!!
Majitel asi věděl, proč jí tam dal.
hm, delvita???

Já to z té fotky teda nevyčet, ale to je jedno, když už ta cedule tam je , tak proč ji nerespektovat, zvláš?, když vedle je všude plno!!!!

Majitel asi věděl, proč jí tam dal.

-
- Kontaktovat uživatele:
No mně jednou benga vyhrožovali Karlovejch Varech až s 12 000,- ( ve správním řízení ) za to, že jsem si zaparkoval levý přední kolo na trávník, kterej měl podobu uježděný hlíny. Prej, že je to lázeňský město a já nevím, co všechno. Normálně bych tam takhle nezajel, ale měl jsem auto snad o metr delší než ostatní v řadě a nechtělo se mi čekat, až mi to nějakej hejhula odře.