Nevím, ale asi přestalo klepat srdíčko...TURBO_KrteK píše:co mas s motorem ?

podrobnosti se dozvím ve čtvrtek
Ale prd, se ti nikdy asi nestalo, že se rozpadl ve 2 válech izolátor i s elektrodou, kvůli odešlým vstřikům a nalítalo to mezi ventily...RuDoSh píše:njn to sou ty 20ti eurove chipy![]()
Mnooo,s těma kolama sem to myslel spíš ironickyJawak píše:Jestli se ti opravdu nelíbí, tak můžeme changnout![]()
Tyhle jsou 8,5x17 obuty Vredestein Ultrac 225/45/17
Coupé na brikety? Celkem zajímavá varianta.Jawak píše:Ale prd, se ti nikdy asi nestalo, že se rozpadl ve 2 válech izolátor i s elektrodou, kvůli odešlým vstřikům a nalítalo to mezi ventily...RuDoSh píše:njn to sou ty 20ti eurove chipy![]()
Jsem zvědav co mě řeknou - oprava xxx€, nebo nevyplatí se to...
Tak tam půjde buď 1. varianta - 1.8is, 2. M51 2.5tds, 3. M52 2.8i, 4. M50 2.5i
M50 2.0i už nechcu, leda zadara...
Šel by tam "nacpat" motor 1.8is ? sice 4hrnek, ale momentálně nejlevnější varianta
Jj, viděl na vlastní bulvy a cítil na vlastní kůži, jak jede načipovaný TDSo (LukasH), no ono to jelo i nenačipovaný v e39, viď RenéAnonymous píše:Coupé na brikety? Celkem zajímavá varianta.
Vidím,že vyloženě víš co chceš a pevně si jdeš za svým cílem..... každej motor je sice úplně jinej ale aspoň je tu sranda.... (resp. ty jezdíš furt plnej knédl...takže ti to iso asi dlouho nevydrží.....328mu jen tak neutaháš!!)Anonymous píše:Coupé na brikety? Celkem zajímavá varianta.Jawak píše:Ale prd, se ti nikdy asi nestalo, že se rozpadl ve 2 válech izolátor i s elektrodou, kvůli odešlým vstřikům a nalítalo to mezi ventily...RuDoSh píše:njn to sou ty 20ti eurove chipy![]()
Jsem zvědav co mě řeknou - oprava xxx€, nebo nevyplatí se to...
Tak tam půjde buď 1. varianta - 1.8is, 2. M51 2.5tds, 3. M52 2.8i, 4. M50 2.5i
M50 2.0i už nechcu, leda zadara...
Šel by tam "nacpat" motor 1.8is ? sice 4hrnek, ale momentálně nejlevnější varianta
Dík mrknu se,když budu chtít tak se ozvu ?? Je možný že bys je dovezl ??Jawak píše:čoveče, na touringa jsou trochu dražší...patras píše:nebo z nemecka za 4k
Ty bílo-červený by byly za 4.5k, ty čirý tam vůbec nejsou v nabídce...